- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 40
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
-
Ben çok bilmediğim için aslinda bunlari yazmiştim.O da olabilir tabi iyiyse ama çok toz olmuyor mu bosaltirken?Neden illa torbalı veya sulu? Toz hazneli makineler var, dolunca çıkart, boşalt, geri tak bitti gitti.
Temizlik için en doğrusu çevreden sorup soruşturmak, komşu referansından şaşma.
İste ben de bunlardan korkuyorum.Kolay kolay güvenip alamadığım için hep kendim yaptım ama artik yoruluyorum ve almak istiyorum.Temizlik şirketi daha güvenilir olur diye düşünmüstüm ama biraz pahali gibi geldi.Mecbur kadin bulucam galiba.Ben de düzenli bir bayan aldım 6 ay boyunca. İlk baslarda çok güzel temizliyordu sonra rutine binince savsaklamaya başladı. Güvenim kalmadı benim temizlikcilere. Parasını da fazLa fazla verdim. Yol parasını yemeğini karşıladım.
Yine bakıyorum bu aralar ama o kadınlarla nasil iletişim kuracağımı bilmiyorum. İhtiyacım olmasa almam ama istismar edilmek de istemiyorum.
Canım ben toz hazneli kullanıyorum ve makinemden çok memnunum. Bütün tozu yumak haline getiriyo ve sana kalan sadece çıkarıp boşaltmak oluyo. Çekim gücü de gayet iyi. Ve en güzeli hafif olması. Taşıması ve kullanması çok rahat. Geçen yıl aldım ve hiç pişman değilim. Tavsiye ederim. Philips PowerPro compact markası. Sulu ve torbalı hiç önermiyorum.Ben çok bilmediğim için aslinda bunlari yazmiştim.O da olabilir tabi iyiyse ama çok toz olmuyor mu bosaltirken?
temizlik sirketine gerek yok bence o kadr paraya ne gerek var..İste ben de bunlardan korkuyorum.Kolay kolay güvenip alamadığım için hep kendim yaptım ama artik yoruluyorum ve almak istiyorum.Temizlik şirketi daha güvenilir olur diye düşünmüstüm ama biraz pahali gibi geldi.Mecbur kadin bulucam galiba.
Çok iyiymiş ya öyleyse ben de ondan alabilirim canim çok sağol☺Canım ben toz hazneli kullanıyorum ve makinemden çok memnunum. Bütün tozu yumak haline getiriyo ve sana kalan sadece çıkarıp boşaltmak oluyo. Çekim gücü de gayet iyi. Ve en güzeli hafif olması. Taşıması ve kullanması çok rahat. Geçen yıl aldım ve hiç pişman değilim. Tavsiye ederim. Philips PowerPro compact markası. Sulu ve torbalı hiç önermiyorum.
Rica ederim. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Şimdi kız kardeşim evlenecek onun çeyizine de aynısını aldık. Umarım sen de memnun kalırsınÇok iyiymiş ya öyleyse ben de ondan alabilirim canim çok sağol☺
En iyisi hazneli makineler toz o hazneye toplanıyor sonra çıkarıp döküp takıyorsun toz torbası"masrafı yok sulular da sorun çıkıyor öyle bir makine daha iyi. Ben açıkçası iki kişi için çocuk falan da yokken kadın alınmasını pek onaylamıyorum iki kişi evi ne kadar dağıtabilir haftada bir dip bucak yapılsa hafaiçi de el süpürgeleri var elektrikli dökülen ufak tefek şeyler onla temizlenir ona verilecek para tasarruf edilir. Ayda iki kez çağırsan 400 tl yi bulur en az ki yapılacak işe göre de değişir. Bence daima gelecek bir kadın bulmak şirketten daha iyi.
Neden illa torbalı veya sulu? Toz hazneli makineler var, dolunca çıkart, boşalt, geri tak bitti gitti.
Temizlik için en doğrusu çevreden sorup soruşturmak, komşu referansından şaşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?