- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.247
- 548
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
Benim makina fakir veryon turbo hazneli bende memnunum fikir olsun. :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kac yildir kullaniyorsunuz,iyi çekiyor mu?Benim makina fakir veryon turbo hazneli bende memnunum fikir olsun. :))
2 yil ancak olmustur. Gayet iyi cekiyor.Peki kac yildir kullaniyorsunuz,iyi çekiyor mu?
Çok teşekkürler.Sulu süpürgeyi her seferinde temizlemek zor geldiği için benim de icimden torbali almak geçmişti aslinda.Bir de bi temizlik sirketiyle görüştüm.Duvar ve dolap içleri hariç 350 tl dedi.Zaten evim iki oda bir salon.Bu fiyat biraz pahali geldi sanki![]()
Neden illa torbalı veya sulu? Toz hazneli makineler var, dolunca çıkart, boşalt, geri tak bitti gitti.
Temizlik için en doğrusu çevreden sorup soruşturmak, komşu referansından şaşma.
Ben çalişan bir kadinim ve işim de biraz yorucu.Evde olduğum zamanlari temizlikle geçirmemek için kadin tutmak istiyorum fakat kimi getireceğimi bilmiyorum.Temizlik sirketleri de biraz pahali galiba.Sizce disaridan bir kadin mi yoksa temizlik şirketi mi daha iyi olur?Bir de elektrikli süpürgem bozuldu,eskisi suluydu.Yine sulu mu alsam yoksa toz torbali mi bilemedim.Yardimci olursaniz sevinirim☺
Ben çalişan bir kadinim ve işim de biraz yorucu.Evde olduğum zamanlari temizlikle geçirmemek için kadin tutmak istiyorum fakat kimi getireceğimi bilmiyorum.Temizlik sirketleri de biraz pahali galiba.Sizce disaridan bir kadin mi yoksa temizlik şirketi mi daha iyi olur?Bir de elektrikli süpürgem bozuldu,eskisi suluydu.Yine sulu mu alsam yoksa toz siemens kutulu cok guzel .bende bosch var hem torba hemkutu ama sevmiyorum.Sulu da var bende kullanmak zahmetli . .Ablamlarin siemens ikisininde .
Komşularına sor birini bulursun.
Çok teşekkürler.Sulu süpürgeyi her seferinde temizlemek zor geldiği için benim de icimden torbali almak geçmişti aslinda.Bir de bi temizlik sirketiyle görüştüm.Duvar ve dolap içleri hariç 350 tl dedi.Zaten evim iki oda bir salon.Bu fiyat biraz pahali geldi sanki![]()
Şu hazneli bir gün unutan lesssss gibi kokar ,toz hazneli de belli Aralık'ta filtresini yıkamak zorundasın çünkü sürahi gibi olan bölüm bile fazlasıyla kirleniyor , ben toz torbalı kullanıyorum 5 adet torbası 10 TL öyle.orjinal torba değil bez torba gayet güzel yani orijinalleri çok pahalıya geliyor .. ben tam dolmadan atiyorum ona rağmen çokça uzun gidiyor en önemlisi pratik temizleme derdi yok Philips markadan şaşmaBen çok bilmediğim için aslinda bunlari yazmiştim.O da olabilir tabi iyiyse ama çok toz olmuyor mu bosaltirken?