• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev temizliği

Bir de bu haznelilerin bazilarinda daha sonra tikanma,iyi çekmeme durumlari oluyormus.Böyle bi sey basina gelen var mi aranizda ve hangi marka yazarsaniz sevinirim.

Ben de temizlik sirketini tavsiye etmiyorum bi kere geldiler dort kisi falan ama kimin ne yaptigi belli degil hic memnun kalmadim.ayrica verdikleri ucret cok cok pahali.duvar silme ve dolap ici olmadan ayni temizligi tek kadin 140 tl ye yapiyor zaten.arkadaslarin dedigi gibi cevrene sor sorustur mutlaka tavsiye edilen birisi cikar.supurge icin de tavsiyem en iyisi dyson ama cok pahali dersen philips marathon da cok iyidir.sulu supurgeyi temizlemek zor.ben de toz torbasiz diyorum.

Çok teşekkürler.Sulu süpürgeyi her seferinde temizlemek zor geldiği için benim de icimden torbali almak geçmişti aslinda.Bir de bi temizlik sirketiyle görüştüm.Duvar ve dolap içleri hariç 350 tl dedi.Zaten evim iki oda bir salon.Bu fiyat biraz pahali geldi sanki:110:

temizlik şirketlerini ben sadece inşaat, boya-badana, eve ilk taşınmadaki temizliklerde kesinlikle kullanılması taraftarıyım.

diğer türlü eve yardımcı için konu-komşuya sorun. illa ki vardır birileri..
illa temizlikçi olarak aramayın.
annemin bir arkadaşı var çok iyi birisi eşinin eli sıkıştı bir dönem. aynı apartmanda oturan bir kadına gitti hafta 3 yarım gün. evi derleyip topladı dolap içlerini falan birer birer halletmiş. günlük temizlik çamaşır bir de yemek. ayda 500-600 tl alıyordu gittiği güne göre..

Neden illa torbalı veya sulu? Toz hazneli makineler var, dolunca çıkart, boşalt, geri tak bitti gitti.
Temizlik için en doğrusu çevreden sorup soruşturmak, komşu referansından şaşma.

alerjik bir durum varsa evde toz hazneliler sıkıntı olabiliyor maalesef ki..
kullanımı çok rahat yoksa..

Ben çalişan bir kadinim ve işim de biraz yorucu.Evde olduğum zamanlari temizlikle geçirmemek için kadin tutmak istiyorum fakat kimi getireceğimi bilmiyorum.Temizlik sirketleri de biraz pahali galiba.Sizce disaridan bir kadin mi yoksa temizlik şirketi mi daha iyi olur?Bir de elektrikli süpürgem bozuldu,eskisi suluydu.Yine sulu mu alsam yoksa toz torbali mi bilemedim.Yardimci olursaniz sevinirim☺

Ben apartman görevlisine sordum ya eşi gidiyordur ya da bildiği vardır diye ki gercekten de bildiği varmış o gelecek

Aman sakin sakin sakin SULU ALMA

Anneciğim öyle bir hata yaptı şimdi arka balkona kaldırdı oturduğu yerden toz topluyor makina

Bi de yanlış yere açmışsin konuyu ama taşırlar artık :)

kesinlile toz torbalı. torba maliyeti hiç de abartıldığı kadar değil. o sulu ve toz haznelileri temizlemeye uğraştığın enerji ve masrafla aynıya gelir. internette uygun fiyata satılıyor. vaktin yoksa toz haznelilere de bulaşma. onlarında filtresini temizlemezsen çekim gücü zayıflıyor.

Ben çalişan bir kadinim ve işim de biraz yorucu.Evde olduğum zamanlari temizlikle geçirmemek için kadin tutmak istiyorum fakat kimi getireceğimi bilmiyorum.Temizlik sirketleri de biraz pahali galiba.Sizce disaridan bir kadin mi yoksa temizlik şirketi mi daha iyi olur?Bir de elektrikli süpürgem bozuldu,eskisi suluydu.Yine sulu mu alsam yoksa toz siemens kutulu cok guzel .bende bosch var hem torba hemkutu ama sevmiyorum.Sulu da var bende kullanmak zahmetli . .Ablamlarin siemens ikisininde .
Komşularına sor birini bulursun.

Çok teşekkürler.Sulu süpürgeyi her seferinde temizlemek zor geldiği için benim de icimden torbali almak geçmişti aslinda.Bir de bi temizlik sirketiyle görüştüm.Duvar ve dolap içleri hariç 350 tl dedi.Zaten evim iki oda bir salon.Bu fiyat biraz pahali geldi sanki:110:

Pahalı canım. Burada yarım Gün 80 tam gün 150 civarı

Ben çok bilmediğim için aslinda bunlari yazmiştim.O da olabilir tabi iyiyse ama çok toz olmuyor mu bosaltirken?
Şu hazneli bir gün unutan lesssss gibi kokar ,toz hazneli de belli Aralık'ta filtresini yıkamak zorundasın çünkü sürahi gibi olan bölüm bile fazlasıyla kirleniyor , ben toz torbalı kullanıyorum 5 adet torbası 10 TL öyle.orjinal torba değil bez torba gayet güzel yani orijinalleri çok pahalıya geliyor .. ben tam dolmadan atiyorum ona rağmen çokça uzun gidiyor en önemlisi pratik temizleme derdi yok Philips markadan şaşma

Makine olarak dyson öneririm çok memnunum ama gelen yardımcı hiçbir parçasını kullanmayı beceremeyip beni şaşkınlık içinde bırakmıştı aylarca. Halılar için kıl tüy toplayıcı çok güzel bir aparatı var , koltuk yatak için ayrı aparatı var ki gerçekten çok işlevsel.

Yardımcıya her defasında gösteriyordum ama yok yine kullanmıyordu parçaları , yardımcı gittikten sonra halıların üstündeki kılları gördükçe sinirim bozuluyordu.

Yardımcı kim gelirse gelsin ilk sefer bütün hünerini gösterip bir yerden sonra sallamasyon yapıp çıkıyor. Ben bıraktım yardımcı işini. Olmuyor yani gitmiyor yardımcı ile hem para verip hem de sinirimin bozulduğu ile kalıyorum.

Şimdi haftada 1 gün eşimle iş bölümü yapıp dalıyoruz eve , 2 saate kadının yaptığından daha temiz olarak bitiriyoruz. Belki cam kapı falan gibi detaylı temizlik için alırım kadını ama rutin için artık düşünmüyorum

Merhabalar,
Pendik kurtköyde oturuyorum ev temizliği için bir bayan arıyorum temizlik şirketlerine pek güvenemiyorum önerebileceğiniz bir bayan ya da temizlik şirketi var mıdır?

Back
X