T tbaytkn Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2014 25 0 1 37 14 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tbaytkn #1 Ev temizligine gitmekteyim temiz tertipli duzenli calisirim.avrupa yakasi tercihim basaksehir de oturuyorum .iyi gunler.
Ev temizligine gitmekteyim temiz tertipli duzenli calisirim.avrupa yakasi tercihim basaksehir de oturuyorum .iyi gunler.
A abasar Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2014 5 0 36 52 5 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tbaytkn #2 başakşehirde oturuyorum yarım gün ve tam gün ücretleri ögrenebilirmiyim. ayrıca evde terier köpeğim var sizin için sakıncası olurmu
başakşehirde oturuyorum yarım gün ve tam gün ücretleri ögrenebilirmiyim. ayrıca evde terier köpeğim var sizin için sakıncası olurmu
T tbaytkn Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2014 25 0 1 37 8 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tbaytkn #3 aysunbasar .!.: başakşehirde oturuyorum yarım gün ve tam gün ücretleri ögrenebilirmiyim. ayrıca evde terier köpeğim var sizin için sakıncası olurmu Genişletmek için tıkla... iyi günler kusura bakmayın ama ben köpekleri cok severım ama korkarımda temızlık yaparken zor olur diye düşündüm tekrar kusura bakmayın
aysunbasar .!.: başakşehirde oturuyorum yarım gün ve tam gün ücretleri ögrenebilirmiyim. ayrıca evde terier köpeğim var sizin için sakıncası olurmu Genişletmek için tıkla... iyi günler kusura bakmayın ama ben köpekleri cok severım ama korkarımda temızlık yaparken zor olur diye düşündüm tekrar kusura bakmayın