Ev temizliği konusunda tavsiyeler

herşey gibi temizliğide abartmamak gerekiyor ama temizlik yapmazsam ve ev derli toplu olmazsa hiç rahat olamıyorum. hayatıda ıskalamıyorum tabi ama yinede hergün elimde tozbezi, süpürge v.s v.s fisfisfis

evet canim cok dogru bende aynen oyle aman ev duzgun dursun duzenli dursun hadi birisi gelirse diyip her is ciktiginda aninda yaprim
buda bir sure sonra hastalik halini aliyor
esim bazen uyariri beni hasta olcan diye
bu okudugmu dikkate alicam

aman abartmaya gerek yok ayarında olacak herşey bende çok titizlenirdim ama çocuk olduktan sonra istediğin kadar parçala kendini sen topla o dağıtsın şimdi olacağı kadarını yapıyorum yinede yoruluyorum

ben akşam 8de evde oluyorum be 10dan erken oturamıyorum yerde saç gorsem kafayı yerım olmuyo genıs olmak gerek

amannnnnnnn ıkı kısıyız evımız psılenmıo sadece soyle kaba bır evı duzeltırım o mecbur kalamdıkca temızlık yapmam hehe

Al benden de o kadar.

şöyleki işten zaman bulunca yapabiliyorum ben de. yani haftasonları. kim ne derse desin. pasaklı desinler umrumda da değil. he hiç yapmıyorum diyemem ama öyle hergün süpürüp silip toz alanlardan değilim. saat 6,30'ta kalkıcam eve akşam 7'de gelicem yemek faslı saat 8-9 olacak o saatten sonra kusura bakmayın ama dinlenmeye ayırıyorum. kendimi hasta edecek değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…