Bozulan şeyi anında düzeltip, bulaşığı gece yatmadan yıkayıp, çamaşırları telden alırken katlayarak alırsan baya kolaylık olur. Boş oldukça da silip süpürürsün :)Merhaba hanımlar.21 yaşında öğrenciyim annemin sağlık problemlerinden dolayı evin temizliği ve düzeniyle ben ilgilenmek zorundayım.sorun şu: üç oda bir salon mutfak banyo wc tüm bunların temizlik ve düzenini en hızlı pratik yoldan nasıl yapsbilirim?
ah kıyamam yaasabah namazından sonra uyumuyorum elim sürekli evin üzerinde.çalıştığım için genede yeterli olmuyor.ama çoook isterdim çoook ben işe gidince eve biri girsin silsin süpürsün ocağa iki kap yemek koysun bende akşam gelince yiyip içim çayımı laıp koltuğa geçem.hayaller paris gerçekler anadolunun kucağı.
Bunların hepsi günlük mü yapılıyorSabah erken saatlerde yataklardan başlayarak odayı topla düzenle sil süpür toz al ön odalara doğru gel bitince en son tuvalet banyo temizlersin Mis gibi olur erkenden tüm işler bitmiş olur sana uzun zaman kalır. Genelde böyle yapıyorum
Annem bazı şeyleri yapabiliyor ama oturarak yapılabilecek şeyler tamamı değil..tüm evi toparlıcam temizliem derken kendi odamı sona bırakıyorum okula yetişeyim derken odamı öyle dağınık bırakıp çıkıyorumAldigini aldigin yere muhahakkak hemen koyarak başla, kirlini asla odada birakma okula gitmeden once wc icini çamaşır suyu cif ne ise bi fircala .lavaboyu da sil ..eger vaktin olursa heer gun evi Süpür.ve toz al.. hafta sonu da silme isini yaparsın bi bakmissin 15 dk da bitmis çünkü nduzenli olarak toz alio supuruyorsun ..wc unutma ama..ve evdeki tum yaşayanların da buna uymasi lazım. .3 kisi pisligini saga sola birakirsa 4.isin icinden çıkamaz, gecmis olsun öğrencisin zor gelebilir yardim al istersen
Bunların hepsi günlük mü yapılıyorbir kısmınınyapıyorum ama diğerleri...:))
Bakalım ben be zaman pes edicemdüzen oturtmuş isem haftada bir silme süpürme toz alma yapıyorum hafta sonu, işten gelince yemek pişiriyorum ancak. sonrada onları kaldırıp çay falan içeriz. çamaşır işi de hafta sonuna kalır.
ama eşim de ben de çok dağınığız 2-3 ayda bir pes edip bırakıyorum herşeyi. eşim artık temizleyelim belediyeden gelecekler çöp ev ihbarı aldık diye dediğinde bir gayret toparlayıp yardımcı alıyorum temizlemeye de. bugün de o günlerden biri.
kadınlar eve geldiler temizliğe ve başladıktan sonra fiyattan caydılar sinirim tepeme çıktı, bırakın istemiyorum dedim bu sefer de yok öyle demek istemediğe bağladılar. birazdan eve gidicem bakalım sonuç ne olmuş
ama kimseyle muhattap olmamak için biriktirmeden kendim temizlesem en temizi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?