• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Tekstil Bul

latinsugar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
392
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
ben de çeyiz hazırlıklarına son sürat başladım ve nette gezinirken evtekstilbul.com diye bir siteye rastladım. Fiyatları oldukca uygun geldi ama size de sormak istedim. Aranızda siteden alışveriş yapan oldu mu? güvenilir bir sitemidir?

cnm ben ordan alışveriş yaptım evet güvenilir bir site tavsiye ediorum !!!

bnde şimdi yapmak üzereyim tatlım
echndaymaxguafu.jpg

bunu alıcam kaç güne gelir acaba bi bilgin var mı?

qonca cnm bu days in colors un sanırım, benzerini cotton boxtan almıştım renkleri daha canlı istersen onada bi bak cnm bu days in colors unkinin rengi biraz daha cansız diyorlardı diğerine oranla.

echncotmeh-fu.jpg

bu tatlım days in olanı daha hoş duruyo görmüştüm bunu hiç beğenmedim tatlım ben

evet cnm oydu cotton box ın benimki..ama bu senin gösterdiginide cok beğendim.öpüyorum cnm

Bi tanede saten pamuk nevresim almak istiyorum bayılıyorum onlara, hepsiburada %10 indirim var ama yinede pahalı geliyo of şöle bi %30 -40 indiirm olsaydı yine iyiydi. beklicem azimle :)) zemuszemus

ya bn bi ilk şöle nevresimleri düzeym günlük onları sonradan alcam canm şimdi borçlarım varkaraca setini aldım erkek arkadaşıma sevgililer gününde traş makinası falan aldım bitsin taksitleri birsürü şey alcam daha öyle hoşuma gidio ki bi şeyi görüyorum alamayınca ağlıyorum he:D küçück bi kase alsam mutlu ediyo bni valla:):):)

pinky cidden çok güzel oluyor onlar ama pahalı işte şimdi bu siteye de baktım güzel modeller var yahu

ya satenden bi tane alsak yeter dimi öle nevresim gibi çeşit çeşit gerek yok bi tane saten yatak örtüm var bi de veresimini alsam yetmez mi kızlar

gonca bence bu eklediğin çok çok güzel diğerine göre

bende bu arkadasların söyledigi siteye baktım pamuk satenler var cok guzel yaaa of off bende cok alışveriş yaptım alamıyorum ki artık. neyse en son param kalırsa alcam artıkkaydirigubbakcemile3

ya bu da onunla aynı fiyat diğeri bnm ilk göz ağrım ama bunada bittim yani:Dikisinide alamam off off:(

oyy yaaa benim nevresimimi beğenmediniz mi:))) keşke sölemeseydim, cotton box inki sadece daha canlı fuşya onu demek istemiştim:a015:
:)

Back
X