• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev tapusu ve kredi hakkında yardımcı olurmusunuz

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
slm arkadaşlar eşim konut kredisi çekti işlemler tamam evimiz hazır tapu işlemleri kaldı eşim alacağımız evi benim üzerime yapmak istiyor fakat krediyi eşimin üzerine çektik ve o Ödeyecek çünkü ben çalışmıyorum böyle birşey mümkünmü acaba yaptıran arkadaşlar varmı varsa bana yardımcı olursanız sevinirim

Mümkün görüştüğünüz banka müşteri temsilcisi olmaz dese bile çoğu banka genel müdürlük onayı ile yapıyor
Ben bir bankaya gittim asla olmaz dedi o bankanın sürekli müşterisiydim vadeli hesabım vs vardı
Başka banka kredi işlemlerine başladı asla olmaz diyen de aradı oluyor diye
Kısaca ısrarcı olun eşiniz kefil okuyor ev ve kredi sizin üzerinize oluyor

Mümkün görüştüğünüz banka müşteri temsilcisi olmaz dese bile çoğu banka genel müdürlük onayı ile yapıyor
Ben bir bankaya gittim asla olmaz dedi o bankanın sürekli müşterisiydim vadeli hesabım vs vardı
Ayy onu bilmiyorduk bileseydik krediyi çekmezdiK Krediyi çektik eşimin üzerine parayı hesabına yatırdılar pazartesi sabah tapu işlemleri var tapuda benim üzerim yapılsa ev olabilirmi acaba

Siz çalışıyorsunuz galiba,ama arkadaş çalışmıyor kredi için de sigorta gerek.

ev kredisi olarak cektiyseniz ev ipotekli oluyor krediyi cekenin ustüne oluyor

slm arkadaşlar eşim konut kredisi çekti işlemler tamam evimiz hazır tapu işlemleri kaldı eşim alacağımız evi benim üzerime yapmak istiyor fakat krediyi eşimin üzerine çektik ve o Ödeyecek çünkü ben çalışmıyorum böyle birşey mümkünmü acaba yaptıran arkadaşlar varmı varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
Benim bildiğim olmuyor,kredi kimin üzerine olursa onun üzerine yapıyorlar ki zaten siz çalışmıyorsunuz çalışmayan birisine banka zaten kredi vermiyor sigorta istiyorlar.Sigortada 6 ay ile 3 ay arasında değişir bankasına göre.

benim bildiğim kadarıylada olmuyor..ama evliyken edinilmiş olduğu için ortak olacak sonuçta ev..

Netten araştırdım bazı sayfalarda olur diyor bazılarında olmaz diyor kafam karıştı bankacı bayanda eşime olmaz demiş
Hangi banka
Katilim bankalari ve garanti filan yok diyorlar ama sube muduru ile gorusup onaylatabilirsiniz
Ev nasil olsa ipotekli olacak sizde karisi olarak kefil olun calismasanizda olur
Hisselide olur hem sizin hem esinizin

Back