Ev sahibiyle imtihan

Safi olması avantaj. Çünkü köpek onlara göre necaset sayılmıyor. Öyle hatırlıyorum.

Allah kolaylık versin. Bazı insanlar çok vicdansız oluyor.
Olur mu safilerde köpeğin ıslagi tekrar abdest gerektirir. Ve birçok şafi bunu köpek haramdır diye almış çocuklar falan taşlar yolda. Teşekkür ederim hem vicdansizlik hem de etrafın dolduruşuna gelme paragöz olma.

Çıkacağım tarihi kesin biliyorsam depozito kaç aylık verilmişse o kadarlık son kirayı vermez öyle çıkardım. Depozitoyu gerİ veren ev sahibi görmedim daha… Yasal dayanağı nedir bilmiyorum, ama o son kiraları almak için dava açsa yıllarca sürünür diye düşünüyorum

Ya söyle ben temmuz sonu Ağustos başı çıkmak istiyorum. Ama sözleşmem ocak sonunda bitiyor. Şimdi ben ocakta çıksam 1+1 eşyasız eve kolay kolay kiracı bulamaz kış günü aynı sekilde bende ev bulamam birbirimizi idare etmemiz lazım

Benim ailem ev sahibi o yüzden biraz hakimim sözleşmede köpek ile ilgili madde yoksa köpek beslenebilir. Sizin önceki konularınızı da biliyorum ev sahibiniz düpedüz haksız ve anladığım kadarıyla bu konuları da hiç araştırmadan lop diye veriyor evini. Sizi beslenmesi yasak hayvan besleseniz dahi hiçbir şekilde evden çıkaramaz sadece hayvanlara el konulur. Zamın da bir sınırı ve süresi vardır öyle kafama göre ekonomik şartlar kötü diye zam yapılmaz.

Ya adam kendi şafiyse ev dediğimiz taşınmaz mülk , beton yığını da mı şafi oluyo? Eve de mi abdest aldırılıyo da haberim yok. Şafiysen şafisin kimse sana tut köpeğimi yala demiyo , sanane arkadaş

Ben karıştırdım sanırım. Köpek haram değildir, taşla kovalamak da caniliktir. Allah herkese vicdan versin.

Son kirayi yatirmazsiniz ve depozitoya sayarsiniz

Depozitolu bedelini ödeyen nadir ev sahipleri varmış ama ben hiç rastlamadım kendilerine :) çevremde de duymadım :).. tek önerim evden çıkarken ev sahibiyle konuşun, depozitonu. bedeli kadar fazla gün kalın kira vermeden böylece dolaylı yoldan almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…