• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibinin 1 evi kiracının bin evi olurmuş işte onlardan biri

nursena

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
7.511
8.223
448
Muğla
şehirşehir gezenin evi anca bukadar oluyo kızlar koltularımı yeni kaplattırdım eski kanepelerimdi bakalım beğenecekmisiniz yorum bekliyorummm öneriler bekliyorummm teşekkürler

Son düzenleme:
nursena'cım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

Pek süslü evin var..Örtüler falan..:)

çok şirin bi ev cnm kutu gibi.Allah ağız tadıyla ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan:)

Çok hoş ve sevimli olmuş canım.......:nazar::nazar::nazar:

Güle güle oturun güzel günler görün inşallah........:
Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım ben seçtim rengini falan öle pek modern olmasade idare eder normal orta halli memur eviiiii :))))

Daha ne olsun Nursenacığım.Herşeyin fazlasıyla var maaşallah....:nazar::nazar:

Kaldı ki o evin içinde yaşanan güzel şeyler daha önemli....

Evinin görünüşünden; orada mutlu ve sıcak insanların yaşadığı belli.Son moda,fiyatı

el yakan mobilyalarla döşeli soğuk ve ruhsuz bir ev yerine seninkisi gibi sevimli,cıvıl

cıvıl sevgi yansıtan bir evi her zaman tercih ederim
.a.s.

Evinin görünüşünden; orada mutlu ve sıcak insanların yaşadığı belli.Son moda,fiyatı

el yakan mobilyalarla döşeli soğuk ve ruhsuz bir ev yerine seninkisi gibi sevimli,cıvıl

.a.s.

İmza....

.a.s.

teşekkürler şekerim zaten 2 kanepem vardı koltuk yaptırdım 2 tane kanepeleride yüzlettim 700 milyoncuk verdim pahalı olması önemli deil içine sinmesi önemli insanın benim içime sindi mutlu hissediyom kendimi evimde önemli olan bu zaten

güle güle otur canimm.. hertarafi doldurmussun gercekten :roflol:
cokk sicak bir evin varr..insallah bir gün kahve icmeyee gelirim :)

güle güle otur canimm.. hertarafi doldurmussun gercekten :roflol:
cokk sicak bir evin varr..insallah bir gün kahve icmeyee gelirim :)

kısmet bellimi olur beklerim şekerim anacım boş evi sevmiyom ya heryerde bi anı olsun resim ne bileyim gezide aldığım şeyler şimdi farkına vardım mobilyaya uysun diye aldığım hiç bişey yok herşeyin bi anısı varrrr

Back
X