Ev sahibimden çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilmiyorum

Çok enteresan insanlar var ya. Küçük bebeği olan insanı taşınmaya kadar götürüyorlar.

Siz neler yaşadınız? Biraz anlatırsınız sevinirim. Merak ettim.

Çok enteresan insanlar var ya. Küçük bebeği olan insanı taşınmaya kadar götürüyorlar.

Siz neler yaşadınız? Biraz anlatırsınız sevinirim. Merak ettim.

Aslinda ilk basta mükemmel görünüyordu hersey. Iki yasli kari koca. Cok cocuklari ve torunlari varmis. Hic evlerinde görmedik sonra ama neyise. Biz daha eve girmeden esyalarimizi getirip biraktik. Izin almadan eve girmisler. Sonra bize "ne kadar cok esyaniz var. Bebek gelene kadar ev nasil yetisir?!" Gibi laflar. Halbuki eve girmeleri kanunen yasak kiraya verildikten sonra. Ne zaman evde isler yapilsa adam kendi eviymis gibi girmeye calisiyordu. Asil olay tuvalet yüzünden oldu. Ilk icinde oturdugumuz hafta fark ettik bir parca bozulmus. Su kaciyor biraz. Adam tutturdz biz bozduk diye. Halbuki oturdugumuz daha iki 2. Bu tuttu aksam saatlari suyu kapatti. Tüm gece acmadi su sesleri geliyor diyor. Esim buna "esim hamile bu yaptigin yasak haberin var mi?" Diye. Ondan sonra basladi devamli hakaret dolu mektuplar. Ne zaman camasirhaneye insem birden karsima cikmalar. Devamli güya birseyleri kirip döküyoruz kirliyiz gibi konusmalar. Daha neler neler. Fazla uzun olmasin. Sonunda avukata verdim. Evin cikisini verdik cünkü bebek ile huzursuzdum baya. Birde bunlar esime kafayi takmisti. Ondan sonra avukat halletti herseyi. Acayip kötü bir tecrübe oldu. Ben hayatimda böyle iki yüzlü insan görmedim.

Bazı insanlar evlerini kiraya verirken. içinde yaşayacak insanların hayatı üzerinde söz sahibi olmayı hak görüyorlar. Hadsizler.

Bazı insanlar evlerini kiraya verirken. içinde yaşayacak insanların hayatı üzerinde söz sahibi olmayı hak görüyorlar. Hadsizler.

Aynen öyle. Adam tam "ev sahibi benim benim dedigim olacak" modunda bir insan. Cocuklari ve torunlari ondan gözükmüyordu sanirim. Camasir yikamamizdan evi havalamdirmamiza kadar karisirdi. Yok cam acik kaldi. Yoknyatak odayi yeterli kadar havalandirmiyormusuz felan filan. Deli adam resmen

taşının kurtulun yada açmayın kapıyı... çok müsait olamıyorum kusura bakma dersiniz... çocuk oluncada koca bir yazı yapıştırın bebek uyuyor çalma kapıyı diye... ay ne biliyim ya çok zor gerçekten... bizimde ev sahibinin kardeşi kapıda ayakkabı görse geliyordu adam. evde bulamayıncada binanın önünden sesleniyordu dün geldim kapıyı açmadınız diye... evde yokuz dedmekki dedim. yoo kapıda ayakkabı vardı diyordu yaaa... gerçekten çok zor ya

68 yaşında yazık yanlızlıktan bunalmış sana sarmış belliki ama bunalmakta çok haklısın. Yerinde olsam direkt söylerdim. Ben bunlardan hoşlanmıyorum kusura bakma de eşimde kızıyor falan de. Söyle yani huzurundan dahamı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…