- 14 Haziran 2023
- 6.334
- 19.373
- 33
- Konu Sahibi ozkangul3012
Hayır evinizi göstermek zorunda değilsiniz. O sizin inisiyatifinizde iyi niyetle alacağınız bir karar. Siz o evin kirasını ödüyorsunuz, kullanım hakkı sizin. Tutup da sergi gezer gibi kafasına göre evinize insanları sokamaz. O konuda alttan almayın. Sizle değil eşinizle görüşsünler ve reddetsin. Ben de hamileyim, doğum süreci ne olacak evde bebekle uğraşırken elaleme ev mi göstereyim yani , ve güvenli de değil hırlı hırsız arsız ne diye göstereceğim. Eşiniz ile kabul ederseniz size uymak zorundalar. Sizi evi göstermiyor diye suçlama hakları yok.Ya dediğim gibi zaten asla kcuumsemek değil ama evde hani iki kat aşağı bina eski bina mutfak dolapları desen dökülüyordu kaplama yaptık kolay kolay satılır mı bilmiyorum kelepir diye ucuza satarlarsa satılır. Bana alırsan sen al yoksada haberin olsun bebeğin olcak magdur olma bilmem ne dedi şimdi çik mi demek istedi anlamadım ama bı yere çıkamam zaten doğum yapicam ev yok ortada nereye çıkayım. Emlakciyla vereceklermis bakmak isteyene ben göstercekmisim emlakciyla beraber zaten özel eşyalarım var dedim yani ben olmadan bı yabanciya evimi açmam kussura bakmasinlar