Ev sahibim en cok ne yapabilir?

Pamuk bu arada haksızsın
Evet yüzde 25 yasal hakkın
Ama vicdanen ne kadar doğru?
Ben markete gidiyorum. Haftalık 1250 tutuyor. Daha fazla zam yapmalısın
Kira zami aralıkta yaptım.adam nisanda arayıp d.gaz döşeyece m 3000 lira olacak dedi.yuzde 300 zam.ben de 2000 lira olsun ama aralıktan itibaren dedim.kabul etmedi.aralika 2 ay kala beni arıyor.bu resmen taciz.rahatsiz oldum.diken üstündeyim.ben de ulaşmaktan yanaydım.ille para diyorlar.

İşte bu kötü kiracıyla karşılaşan iyi ev sahibi bir sonraki kiracısının önüne memur kefil şartı ve tahliye taahhütnamesi koyuyor. Daha önce birisi keşke kiracıyı, ev sahibini puanlama sistemi olsaydı demişti. O kadar haklı ki. İki tarafta da kötü insanlar bu şekilde ayıklanır.

Yalnız 1000 lira kira mı kalmış bencillik yapıyorsunuz
ev sahibinizle orta yolu bulmalısınız

adam sizi çıkarmak isterse her yolu bulur boşuna efelenmeyin

Ev sabibin aksoni oddia etmezse sozlesme 20 yillikta olur ama sozlesme bitmeden noterden ihtar cekip devam ettirmiyorum sozlesmeyi derse ugrasirsin

adam yıllarca uğraştı ne şartlarda aldı evi de kiraya verdi. bir gelir olsun diye. bunu düşünen yok.

bende kiracıyım ama ev sahiplerini sistem sömürmeye başladı. kiracılar ev sahibinden daha çok ev sahibi gibi haklar ileri sürüyor. ne demek 10 sene ya? biraz vicdan artık

Kira ödemeyen kiracılarla karşılaştığımızdan son yıllarda sağlam şekilde kiraya veriyoruz. Aynen yazdığınız gibi kefil tahliye taahhütnamesi hatta senet aldıklarımız oldu. Zengin değiliz bizler de kiralarla geçiniyoruz hatta kira ödüyoruz.

Ne yapabilir zaten tadilat yaptiracakmis bu nedenle evden çıkmanızı isteyebilir.Altsoy ustsoy gelecek nedeniyle evden çıkmanızı isteyebilir ki bunların hepsi haklı gerekçelerdir. En son evi satış gösterir 6 ay içinde çıkarsınız yani evi kiraladiniz diye evi üstünüze yapmadı sizin yok barınma hakkı dediğiniz şeyleri ev sahibi karşılamak zorunda değil

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama tadilat sebebiyle evden tahliyenizi isteyebilir ev sahibi. Öyle 10 yıl boyunca sözleşmem yenilenir, kalırım diye genel bir şey yok yani. Üstelik siz tadilata da izin vermiyorsunuz. Olur da mahkemeye verirse bu sizin aleyhinize olacaktır.

acaba sonuç olarak çıkarabildiniz mi? çıkardıysanız da naısl bir yol izleyerek çıkarabildiniz?

nasıl bir yol izlediniz çıkarabilmek için acaba? ben de çıkartamıyorum kiracıyı

Ben olsam sizin gibi kiracıyı rahatsız ederim yaaa. Arsızlık arsızlık tamam da sizinki zirve

Valla kizlar 6 ay once ev aldim.başvurmadigim hiç bir yer kalmadi.bu olaylardan anladigim tek sey hic bi kiraciyi eger kiracı çikmak istemiyorsA mahkeme kararı cikmadan asla ve asla çıkaramiyorsunuz
Bitti net..
nasıl bir yol izlediniz kiracıyı çıkartmak için

Bı kursa gidiyorum. Kurstaki kadın 3 tane evleri olduğunu pandemide çocukları evde bunaldiklari için içinde kiracısı olan evine bahçeli diye çıkın biz oturcaz demiş SADECE KEYİFTEN kiracı da çıkmamış kiraya bin tl zam yapıp evde kalmaya devam etmiş. Utanmadan arlanmadan anlatıyo bı de.

Sanki bu iş çocuk oyuncağı kiracı insan değil mi işini, colugunun çocuğunun okulunu ayarlamiyo mu bu insanlar.

Allah su devirde kimseyi ev sahiplerinin eline düşürmesin.

Az önce şu.mesajin aynısını başka bı konuda attım. Kopyala yapıştır yapıyorum. Ne çok ev sahibi kiracı sorunu var Allah kimseyi gaddar ev sahibinin eline düşürmesin. Sanki çadır da insanlara zırt pirt çık bu evden çık bu evden deniliyo.

Değildir. Kira sözleşmelerini süre bitimini gerekçe göstererek sadece kiracı feshedebilir. Kanunda sayılı birkaç durum olmadıkça ev sahipleri açısından 10 yıllıktır sözleşme.
Egecell hanım mesleğinizi de yazın kanunu yaziyosunuz size beğenmedim atiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…