2. Evin boya ve temizligi 586-1000 tl tutabilir evin durumuna gore.
Soyle soyleyeyim canim komsuyla ben ayni boyaciya ayni buyuklukte evimizi boyattik. Ben 500 odedim o 1500. Onun duvarlari cok yipranmisti. Ev sahibin her turlu insan olabilir tabi. Fatura iste bence. Kiracisina her sene evi zorla boyatan bir ev sahibi ile tanistim. Bana gore abarti ama kadin bunun kanun olduguna inaniyor hic tartismaya bile girmedim o yuzden. Allah kiracisina sabir versin.1+1 kucucuk ev ayrica banyo filan hep fayansti. Zaten boya yaptigina da inanmiyorum acikcasi :)
Boya badana masrafı 500-600 tl tutar. Düşünün ki 3+1 daireler için 1.500 tl istiyorlar zaten. Boya ve inşaat sonrası temizlik masrafı o kadar da az değil. Ama diğer hususlar için hak talebinde bulunabilirsiniz gibi geldi.
Soyle soyleyeyim canim komsuyla ben ayni boyaciya ayni buyuklukte evimizi boyattik. Ben 500 odedim o 1500. Onun duvarlari cok yipranmisti. Ev sahibin her turlu insan olabilir tabi. Fatura iste bence. Kiracisina her sene evi zorla boyatan bir ev sahibi ile tanistim. Bana gore abarti ama kadin bunun kanun olduguna inaniyor hic tartismaya bile girmedim o yuzden. Allah kiracisina sabir versin.
Hayır eve nasıl girdiysen öyle birakmalisin. O sana yeni boyanmış vermemiski. Kendisi yapmadan önce sana söylemesi lazim. Evi boyayın diye sen belki kendin uyguna yaptırabilirsin ben böyle biliyorum. Allaha havale etme para kolay kazanılmıyor dava aç ve hakkın var. Ayrica sen yillarca kalmamisinki :S cok saçma
vergiden kısmak için ev kira bedelini düşük gösteriyorlar ve bu nedenle sizin asıl ödediğiniz miktara havale veya eft de kira bedeli yazamıyorsunuz..
yalnız bu en başından sizin de kabullendiğiniz bir durum..
sahtekarlığı o anda yapmış ve siz buna 1 sene boyunca ortak olmuşsunuz
bence ordan vurmayın..
ama size söylemeden evi boyattım şu kadar tuttu vs yapamaz
ev boyanmak durumundysa da bunu siz istediğiniz şekilde halledersiniz sizden bu şekilde para alamaz
kontratınızda ev boyalı badanalı teslim edildi öyle alınacak diye bir madde var mı ?
Onu ben de dusundum aslinda ama sonucta adam ev sahibimdi beni evden cikartabilirdi sikayet etseydim?
Bir de ayni anda iki kisiden kira alabilir mi?
noter onaysız kontratla kimse birşey iddia edemez
Hadi ya notere onaylatmak gerektigini bilmiyordum..
Keske en bastan evi teslim eder etmez kira odemeye son verseydim. İnsanlik ettim kul hakkidir yemeyeyim zulmetmeyeyim dedim basima gelene bak...
o zaman ona bunu hatırlatın mahkemeye vermekle tehdit edin,haksız kazanç ve dolandırılıcılık fiili işlemekten ve kirayı bildirmediği için şikayet edin ,asla ucu size dokunmuyor hatta teşekkür alıyorsunuz ,Tabi ki yok :)
canınızı sıkmayın hayatta oluyor bazen böyle şeyler :)
halledersiniz
Sagol ilgilendigin icin canim. Bakalim halledebilecek miyiz
o zaman ona bunu hatırlatın mahkemeye vermekle tehdit edin,haksız kazanç ve dolandırılıcılık fiili işlemekten ve kirayı bildirmediği için şikayet edin ,asla ucu size dokunmuyor hatta teşekkür alıyorsunuz ,
kontratın noterden onaylı olması gerekmiyor ,banka üzerinden kira ödemesi ve imza var
bende önceki ev sahibimi şikayet ettim 50 dairesi vardı ,depozitimi ödemedi şikayet ettim daire sattı vergi borcu için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?