Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ev sahibim beni dolandırdı mı?
- Konu Sahibi Emira SY
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?vergi borcu için şikayet edilebilir evet
zaten adam da o yüzden notere gidemiyor
yoksa size bunları söylemek yürek isterdi
Zaten ayni muhitte bir suru kiracisi var ev ve dukkan olarak.
Bu haber cok iyi oldu iste :)
Baska benim gibi bilmeyenler icin daha ayrintili yazar misin canim. Hangi merciye sikayet ediliyor ve bu isin usulu nedir? Yapilacak islemlerin bana masrafi nedir?
Opuyorum seni :)
önce ev sahibinize dönüp bu duumu bir hatırlatın mahkemeye vermekle tehdit edin ,bu arada umarım kira aldığınızı maliyeye bildirmişsinizdir ,eğer ödeme gelmezse mahkemeden sonra birde vergi borcu ile uğraşacaksınız diye üstü kapalı tehdit edin ,
olmazsa ,depozitonuz ve alacağınız olan kira rakamı kadar noterden ödeme protestosu çekin ,baktın gene gelmiyor para ,
ilamsız (mahkemeye vermeden mahkeme kararı olmadan) icra takibi göndermen gerekir bunun için ev sahibinin ikametinin bulunduğu yerdeki yetkili icra dairesine başvurman gerekiyor ,
bir dilekçe ile gidebilirsin ,örneği google da var ,umarım gerek kalmaz
önce ev sahibinize dönüp bu duumu bir hatırlatın mahkemeye vermekle tehdit edin ,bu arada umarım kira aldığınızı maliyeye bildirmişsinizdir ,eğer ödeme gelmezse mahkemeden sonra birde vergi borcu ile uğraşacaksınız diye üstü kapalı tehdit edin ,
olmazsa ,depozitonuz ve alacağınız olan kira rakamı kadar noterden ödeme protestosu çekin ,baktın gene gelmiyor para ,
ilamsız (mahkemeye vermeden mahkeme kararı olmadan) icra takibi göndermen gerekir bunun için ev sahibinin ikametinin bulunduğu yerdeki yetkili icra dairesine başvurman gerekiyor ,
bir dilekçe ile gidebilirsin ,örneği google da var ,umarım gerek kalmaz
Cok aciklayici oldu canim cok sagol harikasin
haklarını sonuna kadar kullanTabi ki yok :)
adama bak ya tek akıllı kendısı sankı yedırme hakkını asla
kesınlıkle bırakma pesını
dava acma hakkın var
Kızlar ev sahibim cirkinlestikce cirkinlesti. İlk önce evi 1 agustos itibariyle kiraya verdiğini iddia etti -ki yeni gelen kiraciyla da tanistim, kesinlikle 15 temmuz itibariyle kirasini tam olarak verdigini soyledi- daha sonra 19 temmuzda sozlesme imzaladik ama 15i yaziverdik o 4 gunluk surenin kirasini almadik dedi ki bu da yalan. Daha sonra ben de bir evi ayni anda nasil iki kisiye kiraya veriyorsun iade et o zaman benim verdigim kirayi dedigimde orasi seni ilgilendirmez sen 1 eylule kadar sozlesme imzaladin evden ciksan bile kira vermek zorundasin dedi ben de o zaman gelir polis zoruyla evi bosaltirim dedim onemli degil ben yeni kiracıyla sozlesmeyi fesh ederim 1 Eylül'de yeniden imzalarim dedi.
Depozitoyu da guya ben eve girdigimde yeni boyali ve temizmis o yuzden yaptigi masraftan depozitoyu kesmis halbuki ev insaat boyasiyla duruyordu. Benden once evi depo olarak kac sene kullanmışlar sivalari dökülmüş yer yer akmış bir haldeydi. Ayrica temizliği de kendim para vererek yaptirdim. Ki biz boyamak zorunda bile olsak sonucta benim sozlesmem bitmemis o gelip benim evimde iznim olmadan tasarrufta bulunup bir de bunun ücretini benden nasıl kesebilir? Öncesinde en azindan haber vermesi gerekmez miydi? Belki ben bedavaya halledecektim o isi...
Neyse sonuc olarak kendisini adli makamlara sikayet edeceğimi, maliyeye kira geliri olduğunu bildirmediyse geriye yönelik vergi borclari cikacagini, diger kiracılarıni da şahit olarak göstereceğimi söyledim. Sen beni tehdit mi ediyorsun diye esti gürledi. Bakalım isin sonu nereye varacak. Daha ben geri adim atmam boylelerine haddini bildirmek gerek.
Depozitoyu da guya ben eve girdigimde yeni boyali ve temizmis o yuzden yaptigi masraftan depozitoyu kesmis halbuki ev insaat boyasiyla duruyordu. Benden once evi depo olarak kac sene kullanmışlar sivalari dökülmüş yer yer akmış bir haldeydi. Ayrica temizliği de kendim para vererek yaptirdim. Ki biz boyamak zorunda bile olsak sonucta benim sozlesmem bitmemis o gelip benim evimde iznim olmadan tasarrufta bulunup bir de bunun ücretini benden nasıl kesebilir? Öncesinde en azindan haber vermesi gerekmez miydi? Belki ben bedavaya halledecektim o isi...
Neyse sonuc olarak kendisini adli makamlara sikayet edeceğimi, maliyeye kira geliri olduğunu bildirmediyse geriye yönelik vergi borclari cikacagini, diger kiracılarıni da şahit olarak göstereceğimi söyledim. Sen beni tehdit mi ediyorsun diye esti gürledi. Bakalım isin sonu nereye varacak. Daha ben geri adim atmam boylelerine haddini bildirmek gerek.