• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi

Merhaba Arkadaşlar. Bazen insan bunalıyor ve dertleşecek birilerini arıyor. Benim de aklıma sizler geldiniz. Konuya başlamadan önce diyorum ki çok basit ve önemsiz Bi konu belki Bi kaç gün sonra unutucam ama öyle Bi huyum var ki illa Bi kaç gün kafaya takıcam. Neyse...
Yeni evlenip gelin girdiğim evde 3 senedir oturuyoruz. Ev sahiplerimizde çok iyi insanlar. Bu güne kadar hiç sorunumuz olmadı. Kendileri burda değil anne babası üst katımızda. Malum yaşlı insanlar her gün arar sorarım gider gelirim yalnız sıkılmasınlar diye. Eşim kendimize su doldururken onlara da doldurur. Her konuda onlar bize biz onlara destek oluruz. Neyse evimiz bebek olduktan sonra bize küçük geldi. Bi odayı bebek odası yaptık. Bu sefer yayıntımızı koyacak alan kalmadı ütü masası süpürge vs. Evin de 2 tuvaleti var. Birini sadece misafir kullanıyor. Biz de düşündük ki birini iptal edelim. Kiler yapalım. Klozet iptal edelim. Aradım ev sahibine söyledim. Oda ev sizin ne isterseniz yapın dedi. Eşim hafta sonu çıkarıcaktı zaten vidalı imiş yere. Yapamadı işlerinden dolayı. Bu hafta yapalım dedik. Bende ev sahibinin annesinin yanında konuştum. Küçük lavaboya kiler yapıcaz dedim. Oda a nasıl izin verdiler size dedi. Fazlalıgını gel bana koy dedi. Çıkarken eskisi gibi bırakcan mı dedi vs. Sonra eve geldim ev sahibi aradı. A ben yalnıs anlamışım. Sökmeyin taşı. Nereye koyacaksınız çıkarınca eski kiracı da kapıyı sökmüştü bize zarar oldu. Fayanslar zarar görür dedi. Bende zarar verecek olsak yaparmıyız hiç nasıl bulduysak öyle bırakırız sıfır takardık dedim. Kabul etmedi. Bende çok üzüldüm ağlamak geldi içimden. Allah herkesin kendisine versin. Hani pire için yorgan yakışmaz ama zoruma gitti. Önce tamam deyip sonra vaz gecmeleri
Başta olmaz dese bu kadar takmıcaktım. Bizi eski kiracı ile karşılaştırmalarına da üzüldüm. Güya bizden çok memnunlardı. Her seferinde bana kızım çocugumada bizim torun derlerdi
Neyse kafanızı şişirdim
Sadece içimi dökmek istedim
Arayip sormanizdan memnunlar ilgilenmenizden..Ama kiracilarisiniz oz evlatları degil evde yapilacak degisiklige tepki gostermisler ,yasli insanlar böyle seylere sicak bakmaz ev sahibiyse,evlerine zarar gelir dusuncesi ile falan...Bosverin yaptirmayin,en kisa surede daha genis bir ev arayisina girin bence..

Genelde klozeti sökmeden kullanıyorlar kiler olarak ev sahibiniz öyle anlamıştır ilk başta.

Bir daha ev sahibinizle anlaştığınız konuyu gerçekleştirene kadar ailesinin yanında söylemeyin derim.

sağlıkla büyüsün bebeğiniz. :)

Bende cikartmalarina izin vermezdim. Bunda kirilcak alincak birsey yok ki. Kullanmayin kapatın agzini oyle kullanin. Ben mesela mutfak balkonumu kapattirdim ev sahibine yigintilarimi oraya koydum. Varsa eger balkonunuz camla kapattirin oraya yigintilarinizi koyun

Rabbim büyük dertler vermesin. Anlamamıştır başta ondan o şekilde konuşmuştur. Takılmayın

Teşekkür ederim

Şimdiki klozeter eski klozeter gibi değil portatif , rahat sökülüp takilabiliyor .Çıkarırken fayansa da zarar vermiyor..

fakat yine de bunun için kendinizi yormayın.O koca klozet yine yer kaplayacak.

Büyük ihtimal annesi kızına söyledi o da sizin o şekil yapacağınızı düşünmediği için sizi aramıştır.
Hiç üzülme kırılacak bir durum yok.

Evet kenarı vidalı. Zarar olsa bizde yspmazdık zaten neyse. Teşekkür ederim

Ee klozeti söküp nereye koyacaktınız?
Azıcık akla gelmez bir fikirmiş, dolayısıyla ev sahibiniz anlamamıştır sökmek istediğinizi. İnanın çok gereksiz. Ustune bir kontrplak kestirin, raf gibi olsun.
Bir de anne babanız dışında kimseyi anne baba yerine koymayın. Yok öyle bir şey. Boşuna üzülmeyin.

Teşekkür ederim. Küçük odadaki eşyaları satmayı düşünüyoruz. Klozeti anneme koymayı düşünmüştük ev sahibine de ikinci aradığında sıfır alır takardık çok sorun olsaydı demiştim. Yani çok gururlu insanlarız aslında. Küçük olmasa tuvalet sökmeyi düşünmezdik. Neyse

Takılmayın insanoğlu çiğ ,önce menfaat sizde elinizi çekin üstlerinden ,öyle kalsınlar anlarlar,klozet varken koyun üstüne yanına ,biz arkadaki balkona yığdık düşün yani
Teşekkür ederim. Diğer komşum da dediki diz yine insanlıklısınız. Baskası olsa kimseye sormadan sökerdi.çıktıgında da takardı. Sonuçta önemli olan çıkarken bulduğun gibi bırakmak değil mi doğru aslında ama asla sormadan bişi yapmam iyiki de sormuşum.

Ben de cok alinganim ya. Sonradan anlayacaksiniz bos seylere üzündügünüzü ama iste simdi sicagi sicagina insan cok takiyor🙄
Yasli kadina da biraz surat yapin da anlasin sizin de iciniz de kalmasin 😆 yani vidayla cikiyorsa cok abartmislar. Yasli kafasi iste....
Huyumu değiştirebilsem cok iyi olurdu
Teşekkür ederim

Isin icine mal girince durumlar degisir. Herkes kendi yasadigini bilir. Uzulmeyin. Tam anlamamislardir onun icin tamam demislerdir. Insanlar artik yarim kulakla bile bir birlerini dinlemiyorlar. Az ve oz esya tavsiye ederim. Kucuk ev bana bunu ogretti. Cocugun esyalarini daha cabuk elden cikariyorum. Oyuncak, kiyafet,dergileri gibi. Yoksa o yayinti butun evi kaplar.
Evet katılıyorum teşekkür ederim

iptal deyince
ince kartonpiyer ile yapıştırma yapacaksınız sandım
wc bende izin vermezdim sökülmesini
başta yanlış anlamıştır
alınmayın, üzülmeyin
Teşekkür ederim

Arayip sormanizdan memnunlar ilgilenmenizden..Ama kiracilarisiniz oz evlatları degil evde yapilacak degisiklige tepki gostermisler ,yasli insanlar böyle seylere sicak bakmaz ev sahibiyse,evlerine zarar gelir dusuncesi ile falan...Bosverin yaptirmayin,en kisa surede daha genis bir ev arayisina girin bence..

Teşekkür ederim

Genelde klozeti sökmeden kullanıyorlar kiler olarak ev sahibiniz öyle anlamıştır ilk başta.

Bir daha ev sahibinizle anlaştığınız konuyu gerçekleştirene kadar ailesinin yanında söylemeyin derim.

sağlıkla büyüsün bebeğiniz. :)
Haklısınız teşekkür ederim ama sökmeden kullanacak olsam ev sahibine sormaya gerek yoktu anlamadılar ya da vaz gectıler sanırım

Bende cikartmalarina izin vermezdim. Bunda kirilcak alincak birsey yok ki. Kullanmayin kapatın agzini oyle kullanin. Ben mesela mutfak balkonumu kapattirdim ev sahibine yigintilarimi oraya koydum. Varsa eger balkonunuz camla kapattirin oraya yigintilarinizi koyun
Balkon var ama camla kapatmam ona da laf edebilirler sanırım diken üstünde olucam artık evde teşekkür ederim

Merhaba Arkadaşlar. Bazen insan bunalıyor ve dertleşecek birilerini arıyor. Benim de aklıma sizler geldiniz. Konuya başlamadan önce diyorum ki çok basit ve önemsiz Bi konu belki Bi kaç gün sonra unutucam ama öyle Bi huyum var ki illa Bi kaç gün kafaya takıcam. Neyse...
Yeni evlenip gelin girdiğim evde 3 senedir oturuyoruz. Ev sahiplerimizde çok iyi insanlar. Bu güne kadar hiç sorunumuz olmadı. Kendileri burda değil anne babası üst katımızda. Malum yaşlı insanlar her gün arar sorarım gider gelirim yalnız sıkılmasınlar diye. Eşim kendimize su doldururken onlara da doldurur. Her konuda onlar bize biz onlara destek oluruz. Neyse evimiz bebek olduktan sonra bize küçük geldi. Bi odayı bebek odası yaptık. Bu sefer yayıntımızı koyacak alan kalmadı ütü masası süpürge vs. Evin de 2 tuvaleti var. Birini sadece misafir kullanıyor. Biz de düşündük ki birini iptal edelim. Kiler yapalım. Klozet iptal edelim. Aradım ev sahibine söyledim. Oda ev sizin ne isterseniz yapın dedi. Eşim hafta sonu çıkarıcaktı zaten vidalı imiş yere. Yapamadı işlerinden dolayı. Bu hafta yapalım dedik. Bende ev sahibinin annesinin yanında konuştum. Küçük lavaboya kiler yapıcaz dedim. Oda a nasıl izin verdiler size dedi. Fazlalıgını gel bana koy dedi. Çıkarken eskisi gibi bırakcan mı dedi vs. Sonra eve geldim ev sahibi aradı. A ben yalnıs anlamışım. Sökmeyin taşı. Nereye koyacaksınız çıkarınca eski kiracı da kapıyı sökmüştü bize zarar oldu. Fayanslar zarar görür dedi. Bende zarar verecek olsak yaparmıyız hiç nasıl bulduysak öyle bırakırız sıfır takardık dedim. Kabul etmedi. Bende çok üzüldüm ağlamak geldi içimden. Allah herkesin kendisine versin. Hani pire için yorgan yakışmaz ama zoruma gitti. Önce tamam deyip sonra vaz gecmeleri
Başta olmaz dese bu kadar takmıcaktım. Bizi eski kiracı ile karşılaştırmalarına da üzüldüm. Güya bizden çok memnunlardı. Her seferinde bana kızım çocugumada bizim torun derlerdi
Neyse kafanızı şişirdim
klozeti sökmeden kiler olarak kullanacağınızı düşünmüş olabilirler başta.
kabul etmemelerini normal karşılamalısınız.
bir önceki kiracıyla kıyaslama değil bu, insanların daha önce dili yanmış bu yüzden razı gelmiyorlar demek ki.
ha evet fayans kırılmaz zaten ama o klozetin içteki borusunun da takılı olduğu yerden sökülmesi lazım vesaire
siz evden çıkarken takmayı deneseniz bile arıza çıkarsa, en basit örnek sızıntı yapsa bu ev sahibini yoracak ne yazık ki
yani üzgünüm ama haklılar..

Neyse kafanızı şişirdim
Ortada yanlis anlaslma olmus gibi geldi hayal kirikliginizi anliyorum ama sonucta onlarda ev sahibi onlsrin tarafindanda dusunmek lazim

Bende ikinci banyoyu kiler yaptim ama hickimseye bisey sormadim çünkü bir seyi yerinden sokmedik :) kiracisin tabiki onlar istemez sokulmesini ufakta olsa uzerine koyarsın hic bisey sigmayacak degildir insan giriyo sonucta. Sokmek istemeniz bile cok sacma bana göre onlar hakli tabiki

Insanlar iyi niyetli anladigim kadarıyla bozulacak bir şey yok adamın evine istemediği bir şeyi yapamazsınız

Bu arada ben tuvaleti sökeceğim diye aramazdım. Sökerdim sonra evden çıkarken takardım.
Sonuçta depozito ne için var? Eve bir hasar olursa oradan düşerdi işte

Bu arada ben tuvaleti sökeceğim diye aramazdım. Sökerdim sonra evden çıkarken takardım.
Sonuçta depozito ne için var? Eve bir hasar olursa oradan düşerdi işte
Teşekkür ederim aynen başkası olsa aramazdı eskisi gibi değilim içim Bi soğuk neyse oldugu hali ile kilere çevirdim sağlık olsun

Back