- 9 Şubat 2020
- 50
- -46
- 24
- Konu Sahibi Zeynepsafak85
Yeni bi eve taşındık kaçarak evlencez erkek arkadasimla ama şansızlık yakamı bırakmıyor birtürlü tasindimiz yerde ev sahibi kadin ve kızı surekli eve gelmek icin bahane ariyo kapımda bitiyorlar huzursuz olmaya basladim once hergun yemek göndermelerle başladı bu rahatsızlık isim olduğunda erkek arkadasima kapiya sen bak diyorum kızını yooluyolae bekar kiz erkek arkadasima yakın yaşı neyse bi iki ay boyunca her iki gunde bi kapıya geldiler en sonunda supelendim ve kapiyi açmamaya basladim ama yinede kapıya gelip sesleniyo ev sahibi erkek arkadaşımdan 20 yaş büyüktür neyse bugun erkek arkadasim fatura ödemek icin kapısına gitti benim başım agriyo hic ugrasamicam dedim konuscak halde degilim dedim alisvsristen dönmüştük cunku sonra erkek arkadasim gitti kapılarına kadın bisi evli biliyo imam nikahlı falan kapıya gitmis erkek arkadasim kadin eve gel demiş faturayı oyle hesaplayalım erkek arkadasim bakmış içerde anne babası varmis kadının sonra erkek arkadasimla aşağı iniyo bu kadin aşağıda hesaplayalım diye kapıdaki saate bayatlarken kadın üşüdüm eve giriyim demiş sizin eve daha bi dk olmadan yukardan inelii nedense üşümüş hemencik sonra eve geldiler kadin beni sordu zeynep yokmu evde dedi erkek arkadasim da evde dedi sonra içeri gel dedi erkek arkadasim odaya gelip tmm dedim geliyorum salona girdim birde ne göreyim kadın koltukta yayılmış oturuyo uygunsuz şekilde sonra kadın sizin numaranız yok bende dedi erkek arkadaşımın numarasını aldı ben dururken tuhafıma gitti onun numarasını istemesi sonra kadın neymiş sayaçların fotoğrafını aticakmis erkek arkadaşıma hesaplaması icin sayaçlar zaten kadının telefonunda sayaç fotoğrafı vardi bahane gibi geldi telefonunu almak icin bu kadından nasil uzak dururum evden nasil uzak tutarım kapiyi açmıyorum ısrarla geliyolar yinede .