Ev sahibi derdi

Monny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
705
1.458
113
Arkadaşlar yeni evliyim bir hevesle ev tutuk.Yeni olsun sıfır olsun istedim .Ev mi tuttuk belayamı düştük anlamadim.Bize doğalgaz projesi çizildi dendi bizde tuttuk her şey böyle başladı proje cizilmemisti cizdirdik 2 hafta doğal gaz için uğraştık tam takılacak odadaki boru patlak cikti yaptırdık. Su vanaları gevşekti yaptırdık mutfağa elektirikli bir şey takınca komple apartmanin sarteli atıyordu yaptırdık daha neler neler sonu gelmedi guya sıfır ev tutmuştuk.

En son tv taktiracagiz hat yoktu oysa firmadan yeni evde hat vardır kesin denmişti gelen adamlar şaşırdı ha bu arada en büyük sorun alt kapiyi açamıyorduk otomat bozuktu evin içerideki aletin ekranı yanmıştı ev sahibini aradim açmadı . Adam 250 tl deyince yaptırmadım.neyse bayagi uzattım ama biz yeni ev diye davlumbaz olsa dedik ev sahibine çünkü gezdiğimiz evlerin %90ninda davlumbaz vardi kendimiz alsak bile sonra ki evler için o davlumbaz fazlalık olacaktı. Adam kabul etti taktırmak için kendi adam yolladı aynı binada 3 kiracı var hepsine taktirmis yani bana özel degil.biz kirayı yatirirken davlumbazın takılması için verilen parayı kestik adam bizi arayıp siz 50 tl verecektiniz niye 100 verdiniz diye eşimi bir saat azarladı utanmadan ve eşimde siz gönderdiniz biz nereden bileceğiz dedi. bize bir şey demedi 50 tl verin diye .

Eşimde haftalarca doğal gaz için uğraştığınmızı soyledi adam kapattı telefonu. Ben 1.5 Ay eve taşınamadım bu sorunlar yüzünden en son olayda internet bağlayacaktık adam geldi hat yok dedi bizde ev sahibini aradik.Adam ben yaptirmam beğenmiyorsanız çıkın dedi şimdi size sorum şu bizim kontratımız var 1 yıllık biz cikip gitsek ödemek zorundamıyız.Zaten kendi dedi çıkın gidin diye ama sinirim geçmiyor ev için okadar çok şey yaptik ki kesinlikle helal etmiyorum aklınıza gelebilecek her yerde sorun çıktı ve çok caresizim ne yapmaliyim

Ahh ahh başımdan buna benzer bir olay geçti, biz taşındık eve biraz oturduk ev yeniydi ama sorunları vardı, sorunları için aradığımızda hep bizi tehdit etti, en sonunda da zorla çıkardı. O taşınma esnasında her eşyayı toplarken beddua ettim, biz çok güzel ve ucuz ev bulduk, sonrasan öğrendik ki ev sahibi 1,5 yıl kiracı bulamamış ve pişman olmuş bizi çıkardığına. Siz de hiç muhatap olmadan çıkın, allah yardım eder. Belasını bulsun o adamda.

Bence bir yıl dişinizi sıkın ve o internet bağlantısı olmadan da oturtabilirsiniz bir yıl diye düşünüyorum. Sonra çıkarsınız ama yaptırdığınız şeyleri bozun gidin çok kinciyim. Kontratı iptal ettirirsiniz madem çıkın gidin dedi ama o kadar uğraşmışsınız. Şimdi o adam sadece interneti eksik olan eve illa kiracı bulur rahatça

Hat yoksa onlar takmıyor mu interneti? Kaldı ki bu kadar neden uğraştınız? Başka sorunsuz sıfır ev yok muydu? Apartmandakilere sorun internet vardır illa ki

Evlenir evlenmez iki hafta doğalgazsız mı yaşadınız aklıma sadece bu geldi

Şaka bir yana ben de ilk evlendiğimde sıfır eve oturdum. Gece ikide (abartmıyorum bildiğimiz gece yarısından iki saat sonra) banyodan şarıl şurul sus sesleri ama öyle böyle değil birileri ellerine kovaları almış banyo duvarlarına gelişigüzel döküyor sesi. Eşimle aynı anda uyanıp birbirimize bakmakla banyoya fırlamamız bir oldu. Bil bakalım ne oluyor. Üst kat komşumuz banyo yaparken (gece ikide ) onun yıkanıp temizlendiği tüm su banyo duvarından aşağı akıyor . Borulardan biri patlamış ve tavandan sızdığı boşlukta da bir kesi oluşmuş. Bu yaşadıklarımdan sadece biriydi. Sıfır ev acıdır, çaresizliktir, baş belasıdır. (Özellikle Kiracıysan)

ben taşınırken evin duyları yoktu elektrik düğmelerini kapı kilitlerini bile kendim yapmıştım hepsini söktüm çıkarken kombi girerken bozuktu onu yaptırdım parasını kirada eksik verdim diye bir ton söylendi ev sahibi kombi servisiyle görüştü yaz ayında bir haftada nasıl bozacaklar bozuk kombiyi siz kakalamaya çalışıyorsunuz insaf diye adam konuşunca ikna oldu çok paragöz bi herifti. yaptığım en ufak bi eklemeyi bile söktüm çıkarken. siz yaptırdıysanz çıkarken boruları da alın gidin valla yaranmaz öyle adama.

Ev bulmak aramak o kadar sorunki... Bizde hersey halloldu bır tek ev bulamıyoruz vs gerildik derken bulduk, tasıyacaz bır hafta kalmış dugune esya yerlestırcez adamı arıyoruz tamam dıyor.Gelınce yaparız sözleşme fılan.Ertesı gun biz yine arıyoruz vs esyalar gelıcek yapalım sözlesmeyıde adam demesınmı vazgectık oglum istemiyor dıyerek.
Eşim kıyameti kopardı.Ben zar zor durdurdum. Kayınpeder vs zor tuttular eşimi. Dövecek eşim. Birde asabidir bu tarz haksızlığa gelemez. Sakınkestırdık fılan. O gun kayınpederim tesaduf bır yerden gecerken ev göruyor ustelık tanıdık biri cıkıyor ev sahibimiz. Ve biz bir hafta içinde hemde cadde üstü manzaralı daha guzel bir eve tasındık. Gönlüme göre oldu hersey. Ve ekstra birsey yaptırdıysak ufak tefek bile ev sahibi kiradan kesti. Olması gerekende böyleydi. Ama işte bazı insanlar tuhaf çesit oluyor anlam veremiyoruz

Gerçekten canımdan bezdim birde kombi olayı var onu unuttum kombinin markası olan firmayı aradık ilk kurulum için garantiyi başlatsın diye.Gelen adam baslatamam bu boru orjinal değil dedi ev sahibini aradim niye firmayı arıyorsunuz ben adam yollayacağım dedi saçma sapan birini yolladı Neymis oda doğal gazciymis bu boru olsunmus bir şey olmazmiz garanti olmasada olurmuş ee ben zehirlensem olsem garantiyi ne yapayım diyorum bir şey olmaz diyor.Cidden sinirim çok bozuk en iyisi çekip gitmek mi ama parayı bize odetir dava falan acar bu ruh hastasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…