• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi çık evden dedi

Yansa ev ısınsa o para da gözümde olmayacak ama bugun kar yağdı yine yanmıyor kalorifer .kendini zor isitiyor
Canım hemen çık çıkabilirsen. Hem kiracı bulamaz çok fena bozulur hem de kömürü kakalayacak adam bulamaz. Bence kendi kömür parasını da sizden çıkarıyor belli yanı

Kizlar ev aradim bugün bulamadım hiç.Agri nın bir ilcesindeyim ıran sınırına yakın.O kadar moralim bozuk ki.Ev sahibini görmek dahi istemiyorum. Kapıda karşılaştık ben bir şey söylemedim normal davrandı o da ne olacak bilmiyorum. Ailem de boşver uğraşma ver parasını sussun diyor

Panpacım yukarda birisi elektrikli ıstıcı/petek al demiş bence öyle yap. Evden de çıkma zorla çıkaracak hali yok ya. Bu arada ben hala polisle konuşman taraftarıyım, eminim onlara da benzer davranmışlardır halden anlarlar kalacak yer bile bulabilirler.

Adam kendi yakitinida sizden cikaracak belli cirkef biri bulabilirsen ev hemen cik
Bi oneri belki isine yarar polisevinde kalabilirsiniz bi tanidigin emniyet mensubu varsa referans olsun sana
En azindan hem guvenli hem sicak olur konusursunuz fiyati kirayla hemen hemen ayni belki biraz daha fazla ama kafan rahat olur bi yakinim oyle yapmisti

Kizlar ev aradim bugün bulamadım hiç.Agri nın bir ilcesindeyim ıran sınırına yakın.O kadar moralim bozuk ki.Ev sahibini görmek dahi istemiyorum. Kapıda karşılaştık ben bir şey söylemedim normal davrandı o da ne olacak bilmiyorum. Ailem de boşver uğraşma ver parasını sussun diyor
Zorunlu hizmet dolayısıyla bizde bir dönem sizin yaşadığınız ilde bulunduk.Şimdi ne ne kadar değişti bilmiyorum, ama iyiyken çok iyi kötüyken de silahları araya soktukları bir anlaşma biçimleri var, kötü olmakta çok kolay açıkçası, basit bir çıkar çatışması ya da kompleks kötü olmanıza yetebiliyor, biz oradayken polisten pek fayda yoktu, herkes herkesin akrabası eşi dostu vs olarak iş yapıyordu.Ancak jandarmanın devreye girmesiyle işler halloluyordu.Ki onlar eş dost akraba ilişkisi içine girmiyorlardı sanırım.Bulabilirseniz ev arayın bulamazsanız imkanınız da varsa verin parayı, sonra işler daha kötü bir hal alabiliyor, batıdaki gibi yürümüyor maalesef işler, kanun nizam yok mu burada deme şansı pek yok.

Seni tek görmüş , ondan saldırmış terbiyesiz herif.Erkek bir kiracı kalsa öyle davranamazdı.Hiç ezilme ona , çıkarım diyince kıvırmasından belli seni ezmek için söylediği.Ailen gelemez mi el elden bir ev bulup çıksan? Sen çık kendisi de kış günü kiracı bulabilirse bulsun.

Son düzenleme:
Kardeşim de ilk atanınca böylesi bir durumla karşılaşmıştı meğer adam ilk atanan hocalardan ne koparırsam kardır yapan biriymiş arkadaşlarıyla ayrı eve çıkmıştı sonra
tavsiyem okuldan bir arkadaşın bulabilirsen yanına çıkman yanına kimse gelemez mi? Annen vs yalnız kalmasan

Şimdi aldıracak kömürü peşin parayla 2 ay sonra kömür bitti ekstra kömür alınacak diye karşına gelecek.Aileni ara ailen gelemezse de tek başına ev ara.Ezik durma ev ararken de.Güçlü görün sürekli yalnızım tekim diye kendi kendine söylenme.Yalnız yaşayabilecek kadar güçlü biriyim ben de.Düşüncelerin hareketlerine de yansıyor belli ki yoksa o ev sahibi sana öyle yapamazdı.Ev sahibine çok sinir oldum.Ev bul , zaten eşyan azdır.Taşınıverirsin.

Back