- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Misafirhanr ogretmen evi varsa orada kalin yaza kadar... yazin da rahatcs uygun bir ev bulursunuz illa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hemen çık çıkabilirsen. Hem kiracı bulamaz çok fena bozulur hem de kömürü kakalayacak adam bulamaz. Bence kendi kömür parasını da sizden çıkarıyor belli yanıYansa ev ısınsa o para da gözümde olmayacak ama bugun kar yağdı yine yanmıyor kalorifer .kendini zor isitiyor
Tokilerde ev bulamaz misiniz?Bulabilsem keşke . Ev çok zor bulunuyor hemen çıkarım bir de çok soğuk bir şehirdeyim
Ev sahibi olmak varmış ya .kral gibi cani sıkıldığında çik diyebiliyor çok kolaycaBu arada bana da ev sahibi çık dedi, boğazım ağrıyor ve hava hayvanca soğuk.
Zorunlu hizmet dolayısıyla bizde bir dönem sizin yaşadığınız ilde bulunduk.Şimdi ne ne kadar değişti bilmiyorum, ama iyiyken çok iyi kötüyken de silahları araya soktukları bir anlaşma biçimleri var, kötü olmakta çok kolay açıkçası, basit bir çıkar çatışması ya da kompleks kötü olmanıza yetebiliyor, biz oradayken polisten pek fayda yoktu, herkes herkesin akrabası eşi dostu vs olarak iş yapıyordu.Ancak jandarmanın devreye girmesiyle işler halloluyordu.Ki onlar eş dost akraba ilişkisi içine girmiyorlardı sanırım.Bulabilirseniz ev arayın bulamazsanız imkanınız da varsa verin parayı, sonra işler daha kötü bir hal alabiliyor, batıdaki gibi yürümüyor maalesef işler, kanun nizam yok mu burada deme şansı pek yok.Kizlar ev aradim bugün bulamadım hiç.Agri nın bir ilcesindeyim ıran sınırına yakın.O kadar moralim bozuk ki.Ev sahibini görmek dahi istemiyorum. Kapıda karşılaştık ben bir şey söylemedim normal davrandı o da ne olacak bilmiyorum. Ailem de boşver uğraşma ver parasını sussun diyor
Bu arada bana da ev sahibi çık dedi, boğazım ağrıyor ve hava hayvanca soğuk.
Kardeşim de ilk atanınca böylesi bir durumla karşılaşmıştı meğer adam ilk atanan hocalardan ne koparırsam kardır yapan biriymiş arkadaşlarıyla ayrı eve çıkmıştı sonraKizlar ev aradim bugün bulamadım hiç.Agri nın bir ilcesindeyim ıran sınırına yakın.O kadar moralim bozuk ki.Ev sahibini görmek dahi istemiyorum. Kapıda karşılaştık ben bir şey söylemedim normal davrandı o da ne olacak bilmiyorum. Ailem de boşver uğraşma ver parasını sussun diyor