evet her turlu kazanir ancak usulde hata yaparsa mahkeme davayi ret edebilir. böyle örnekler var. ancak usulde hatasiz olursalar ozaman evet her turlu kazanir. tarihte hata yapmamasi gerekiyor.Yahu adamın tek eviyse ihtar tarihi falan hikaye, her sekilde cikarir seni. Ama 3 ay ama 5 ay sonra.
Kene gibi yapışmanın yollarını mı arıyorsunuz? Evlerden ıraksınız.evet her turlu kazanir ancak usulde hata yaparsa mahkeme davayi ret edebilir. böyle örnekler var. ancak usulde hatasiz olursalar ozaman evet her turlu kazanir. tarihte hata yapmamasi gerekiyor.
tarihte hata da yapabilir .sizin dediginiz evi yeni satin alan kisi tarihe dikkat ederek ihtarname gonderir ancak kendisi oturcaksa istedigi zaman gonderir .usul vs yokevet her turlu kazanir ancak usulde hata yaparsa mahkeme davayi ret edebilir. böyle örnekler var. ancak usulde hatasiz olursalar ozaman evet her turlu kazanir. tarihte hata yapmamasi gerekiyor.
Usül yok. Haydi bakalımtarihte hata da yapabilir .sizin dediginiz evi yeni satin alan kisi tarihe dikkat ederek ihtarname gonderir ancak kendisi oturcaksa istedigi zaman gonderir .usul vs yok
serhiiazz siz zaten çıkacağınızı yazdınız, ev sahibinizin de tek eviymiş yani o eve ihtiyacı var, diyelim ki kanun ihtar sonrası 3 ya da 6 ayda çıkmanızı gerektiriyor sizde çıkacağım diyorsunuz, o vakit verilen süre zarfında evden çıkarsınız olur biter, zaten çıkacağım dedikten sonra usulde hata vb araştırmanın ne gereği varevet her turlu kazanir ancak usulde hata yaparsa mahkeme davayi ret edebilir. böyle örnekler var. ancak usulde hatasiz olursalar ozaman evet her turlu kazanir. tarihte hata yapmamasi gerekiyor.
suan ki ev sahibi kendisi oturacaksa , usul hatasi yapamaz mi ihtar konusunda? yani avukat(lari) bu hatayi yapamaz mi o bu durumda.tarihte hata da yapabilir .sizin dediginiz evi yeni satin alan kisi tarihe dikkat ederek ihtarname gonderir ancak kendisi oturcaksa istedigi zaman gonderir .usul vs yok
serhiiazz siz zaten çıkacağınızı yazdınız, ev sahibinizin de tek eviymiş yani o eve ihtiyacı var, diyelim ki kanun ihtar sonrası 3 ya da 6 ayda çıkmanızı gerektiriyor sizde çıkacağım diyorsunuz, o vakit verilen süre zarfında evden çıkarsınız olur biter, zaten çıkacağım dedikten sonra usulde hata vb araştırmanın ne gereği var
ihtar cekerken tarih vs sarti sadece ev yeni alindiginda var .orada usul onemli ama kendi oturcaksa eski kiracisiniz problem olmaz ona bel baglamayin .sure sarti vs sizin durumunuzda gecerli degilsuan ki ev sahibi kendisi oturacaksa , usul hatasi yapamaz mi ihtar konusunda? yani avukat(lari) bu hatayi yapamaz mi o bu durumda.
Ya çıkacağım diyorsun zaten hata yaptı yapmadı ne arıyorsun? Kene gibi yapışmanın derdindesin burada kimse anlamıyor sanki.suan ki ev sahibi kendisi oturacaksa , usul hatasi yapamaz mi ihtar konusunda? yani avukat(lari) bu hatayi yapamaz mi o bu durumda.
Avukat böyle bir hata yapmaz, yapsa avukat olmazsuan ki ev sahibi kendisi oturacaksa , usul hatasi yapamaz mi ihtar konusunda? yani avukat(lari) bu hatayi yapamaz mi o bu durumda.
Sizin aklınıza gelen bu hatalar, o avukatların aklına gelmiyor mu sanıyorsunuz gerçekten?suan ki ev sahibi kendisi oturacaksa , usul hatasi yapamaz mi ihtar konusunda? yani avukat(lari) bu hatayi yapamaz mi o bu durumda.
Yalnız şöyle bir durum var. Bu dava aylarca sürer. Temmuzda %25 zam olayı bitince ütopik bir kira ile karşılaşır yine çıkmak zorunda kalırsınız daha sonuçlanmadan muhtemelen. Yani uğraştığımıza cidden değmez.evet her turlu kazanir ancak usulde hata yaparsa mahkeme davayi ret edebilir. böyle örnekler var. ancak usulde hatasiz olursalar ozaman evet her turlu kazanir. tarihte hata yapmamasi gerekiyor.
Olabilir ama sonuç olarak ev sahibinin tek evine ihtiyacı olduğunu göz önünde bulundurursak ihtar da çekilmiş anladığım kadarıyla, çıkacağım dediği evden çıkmaması halinde ev sahibi tahliye davası açar ve yüksek ihtimalle ev sahibinin gerekçesi haklı bulunur ve serhiiazz tahliye edilir.Konu sahibinin paranoid şizofreni teşhisi var. Kendi ifade etti bunu bir önceki konusunda. Büyük ihtimalle usul konusuna takılma sebebi bundan.
sana dogruyu anlatacam. o hastalik falan konusu hikaye bu 1. ben kiraci degilim buda 2.Ya çıkacağım diyorsun zaten hata yaptı yapmadı ne arıyorsun? Kene gibi yapışmanın derdindesin burada kimse anlamıyor sanki.
sana dogruyu anlatacam. o hastalik falan konusu hikaye bu 1. ben kiraci degilim buda 2.
ben ev sahibiyim ve kiraci bana suanda bu sekilde davranmaktadir. 2 tane avukat ayarladim birlikte calisarak uzerlerine gidecekler. gercek bu. evime girmek istiyorum ancak sorun cikartiyorlar. ancak avukat ile sözlesme yaptigima dair kanit gönderdikten beri sus pus olmus durumdalar. normalda aslan kesiliyorlardilar kiraci.
bu usul olayini neden yazdim , emin olmak icin. avukattan oyle birsey duydum cunku.
Hahahahha ne komik. Neden yalan söylüyorsunuz ki ev sahibi olarak konuyu açsanız daha çok yardım görürdünüz
bi bakim dedim millet nediyor. kiraci harbiden bana bu sekilde davraniyor saka yapmiyorum. inanmayan varsa avukat ile yaptigim anlasmayi buraya koyarim umrumda degilHahahahha ne komik. Neden yalan söylüyorsunuz ki ev sahibi olarak konuyu açsanız daha çok yardım görürdünüz
bence gercekden kene gibiler zaten. isterseniz e devlet ile tapu bilgilerini verebilirim size.Gerçi inanmadım ev sahibi olduğunuza orası ayrı. Geçen konuda yazdıklarınız kene muhabbeti vs çok gerçekçiydi bence.