Ev sahibi beni evden şutluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu adamın tek eviyse ihtar tarihi falan hikaye, her sekilde cikarir seni. Ama 3 ay ama 5 ay sonra.
evet her turlu kazanir ancak usulde hata yaparsa mahkeme davayi ret edebilir. böyle örnekler var. ancak usulde hatasiz olursalar ozaman evet her turlu kazanir. tarihte hata yapmamasi gerekiyor.

Hem süreyle ilgili bir hata yapar da ev sahibi davayı kaybederse diye ince ince hukuktaki açıkları bulmaya çalışın, hem de WhatsApp üzerinden (!) Sözleşme yaptık deyin. Ne kadar ilginçsiniz. Her şeyi işinize geldiği gibi eğip büküyorsunuz.

evet her turlu kazanir ancak usulde hata yaparsa mahkeme davayi ret edebilir. böyle örnekler var. ancak usulde hatasiz olursalar ozaman evet her turlu kazanir. tarihte hata yapmamasi gerekiyor.
Kene gibi yapışmanın yollarını mı arıyorsunuz? Evlerden ıraksınız.

tarihte hata da yapabilir .sizin dediginiz evi yeni satin alan kisi tarihe dikkat ederek ihtarname gonderir ancak kendisi oturcaksa istedigi zaman gonderir .usul vs yok

serhiiazz siz zaten çıkacağınızı yazdınız, ev sahibinizin de tek eviymiş yani o eve ihtiyacı var, diyelim ki kanun ihtar sonrası 3 ya da 6 ayda çıkmanızı gerektiriyor sizde çıkacağım diyorsunuz, o vakit verilen süre zarfında evden çıkarsınız olur biter, zaten çıkacağım dedikten sonra usulde hata vb araştırmanın ne gereği var

tarihte hata da yapabilir .sizin dediginiz evi yeni satin alan kisi tarihe dikkat ederek ihtarname gonderir ancak kendisi oturcaksa istedigi zaman gonderir .usul vs yok
suan ki ev sahibi kendisi oturacaksa , usul hatasi yapamaz mi ihtar konusunda? yani avukat(lari) bu hatayi yapamaz mi o bu durumda.

Konu sahibinin paranoid şizofreni teşhisi var. Kendi ifade etti bunu bir önceki konusunda. Büyük ihtimalle usul konusuna takılma sebebi bundan.

suan ki ev sahibi kendisi oturacaksa , usul hatasi yapamaz mi ihtar konusunda? yani avukat(lari) bu hatayi yapamaz mi o bu durumda.
ihtar cekerken tarih vs sarti sadece ev yeni alindiginda var .orada usul onemli ama kendi oturcaksa eski kiracisiniz problem olmaz ona bel baglamayin .sure sarti vs sizin durumunuzda gecerli degil

Gerçekten Allah ev sahibinize sabır versin. Neyi zorluyorsunuz hala? Ayrıca şutluyor ne demek. Adam tek evini üzerinize yapsın isterseniz sizin rahatınız bozulmasın diye. Her gün gelip aynı konuyu mu açacaksınız? Eskisine yapılan yorumların aynısı gelecek bu konuya da. Hukuki bilgi istiyorsanız paranıza kıyın avukattan danışmanlık alın. Dilerim bir sonraki ev sahibiniz aynı sizin gibi bir insan olur

Yalnız şöyle bir durum var. Bu dava aylarca sürer. Temmuzda %25 zam olayı bitince ütopik bir kira ile karşılaşır yine çıkmak zorunda kalırsınız daha sonuçlanmadan muhtemelen. Yani uğraştığımıza cidden değmez.

Konu sahibinin paranoid şizofreni teşhisi var. Kendi ifade etti bunu bir önceki konusunda. Büyük ihtimalle usul konusuna takılma sebebi bundan.
Olabilir ama sonuç olarak ev sahibinin tek evine ihtiyacı olduğunu göz önünde bulundurursak ihtar da çekilmiş anladığım kadarıyla, çıkacağım dediği evden çıkmaması halinde ev sahibi tahliye davası açar ve yüksek ihtimalle ev sahibinin gerekçesi haklı bulunur ve serhiiazz tahliye edilir.

İşi yokuşa sürmek yerine ihtarname geldikten sonra en geç 6 ay içinde taşınmak en mantıklısı.

Ya çıkacağım diyorsun zaten hata yaptı yapmadı ne arıyorsun? Kene gibi yapışmanın derdindesin burada kimse anlamıyor sanki.
sana dogruyu anlatacam. o hastalik falan konusu hikaye bu 1. ben kiraci degilim buda 2.

ben ev sahibiyim ve kiraci bana suanda bu sekilde davranmaktadir. 2 tane avukat ayarladim birlikte calisarak uzerlerine gidecekler. gercek bu. evime girmek istiyorum ancak sorun cikartiyorlar. ancak avukat ile sözlesme yaptigima dair kanit gönderdikten beri sus pus olmus durumdalar. normalda aslan kesiliyorlardilar kiraci.

bu usul olayini neden yazdim , emin olmak icin. avukattan oyle birsey duydum cunku.

Hahahahha ne komik. Neden yalan söylüyorsunuz ki ev sahibi olarak konuyu açsanız daha çok yardım görürdünüz

Hahahahha ne komik. Neden yalan söylüyorsunuz ki ev sahibi olarak konuyu açsanız daha çok yardım görürdünüz
bi bakim dedim millet nediyor. kiraci harbiden bana bu sekilde davraniyor saka yapmiyorum. inanmayan varsa avukat ile yaptigim anlasmayi buraya koyarim umrumda degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…