Bu yurtdışında emekli olup gelecek olan ev sahibi mi?
Neden bu kadar acımasızsınız?
Adamlar nasıl stresli günler yaşıyordur şimdi.
Emekli olup ülkeye dönecekler ama evleri gasp edilmiş durumda.
Çıkın işte paşa paşa..
Ya da 20 bin kira verin, adam kendi kirasını ödesin...
Çıkacaksanız neyini sorguladığınızı anlamadım.cikacam zaten baska secenek yok hukuk benim tarafimda durmuyor bu konuda. sadece soru soruyorum , yukarda ki sordugum sorulara neden cevap vermiyorsunuz
Ya hukuk niye senin tarafında dursun?cikacam zaten baska secenek yok hukuk benim tarafimda durmuyor bu konuda. sadece soru soruyorum , yukarda ki sordugum sorulara neden cevap vermiyorsunuz
Hala hukukun yanınızda durması gerektiğini mi düşünüyorsunuz peki?cikacam zaten baska secenek yok hukuk benim tarafimda durmuyor bu konuda. sadece soru soruyorum , yukarda ki sordugum sorulara neden cevap vermiyorsunuz
İhtarnamede kiracı şu tarihe kadar evi boşaltmakla yükümlüdür gibi bir şey yazıyor muydu?cikacam zaten baska secenek yok hukuk benim tarafimda durmuyor bu konuda. sadece soru soruyorum , yukarda ki sordugum sorulara neden cevap vermiyorsunuz
yanlis tarihte ihtar gönderilir ise , o zaman davayi kaybederler.Hala hukukun yanınızda durması gerektiğini mi düşünüyorsunuz peki?
Evin içine balyozla dalan uye miydi bu
Kaybetsinler.yanlis tarihte ihtar gönderilir ise , o zaman davayi kaybederler.
''TBK m. 352'de şu şekilde düzenlenmiştir: “Kiralananı kendisi, eşi, altsoyu, üstsoyu veya kanun gereği bakmakla yükümlü olduğu diğer kişiler için konut ya da işyeri gereksinimi sebebiyle kullanma zorunluluğu varsa, belirli süreli sözleşmelerde sürenin sonunda, belirsiz süreli sözleşmelerde kiraya ilişkin genel hükümlere göre fesih dönemine ve fesih bildirimi için öngörülen sürelere uyularak belirlenecek tarihten başlayarak bir ay içinde açacağı dava ile sona erdirebilir”.''
Yahu adamın tek eviyse ihtar tarihi falan hikaye, her sekilde cikarir seni. Ama 3 ay ama 5 ay sonra.yanlis tarihte ihtar gönderilir ise , o zaman davayi kaybederler.
''TBK m. 352'de şu şekilde düzenlenmiştir: “Kiralananı kendisi, eşi, altsoyu, üstsoyu veya kanun gereği bakmakla yükümlü olduğu diğer kişiler için konut ya da işyeri gereksinimi sebebiyle kullanma zorunluluğu varsa, belirli süreli sözleşmelerde sürenin sonunda, belirsiz süreli sözleşmelerde kiraya ilişkin genel hükümlere göre fesih dönemine ve fesih bildirimi için öngörülen sürelere uyularak belirlenecek tarihten başlayarak bir ay içinde açacağı dava ile sona erdirebilir”.''
yanlis tarihte ihtar gönderilir ise , o zaman davayi kaybederler.
Evin içine balyozla dalan uye miydi bu