Kızlar merhaba sırf bu konuyu açabilmek için siteye üye oldum. Benim yaklaşık 5 yıldır süren bir ilişkim var. Artık zamanı geldi diye düşünüp bir şeyler yapma kararı aldık söz nişan vs. konularında. Kendisi usta, bir dükkanda usta olarak çalışıyor sanayide ve yaklaşık 3bin lira kadar maaşı var. 1 sene önce filan abisi evlendi. Benim babamın, dedelerimin hep bir istekleri oldu evleniceğin kişinin bir evi olsun diye. Eşyadır takıdır bu konularda hiç bi beklentileri yok ama bir evi olsun dediler hep, çünkü bu devirde ev almanın zor olucağını söylediler. Ben bir hastanede biyolog olarak çalışıyorum bende 3bin lira maaş alıyorum. Ama sevgilim şuan ev alamıyor, evlendikten sonra ikimizin de maaşının katkısıyla kredi çekip birazda peşinat verip illaki ev alırız. Kendisi de çok üzülüyor ama şuan ev alacak durumu yok. Zaten düğündür, eşyadır bunların elinden geldiğince iyisini yapacağından eminim, beni iyi yaşatmak istiyor zaten kim ister kirada otursun, gücü olsa alıcak ama alamıyor. Babamda bu konularda çok nettir yani ev olmadan olmaz diyor. Erkek arkadaşımda biraz gururludur, önce tatlı dille alamadığını şuan için durumunun buna yetmediğini açıklar babama ama babam ona biraz ters giderse o da terslenebilir. İki arada kalmaktan çok korkuyorum. Sürekli diyor gelelim bir akşam tanışmaya diye bir şey diyemiyorum. Babam ev olmadan olmaz diyor, beni sana vermez de diyemiyorum çünkü daha çok üzülür zaten üzüldüğünü bana belli etmediğini biliyorum. Çok zor durumdayım, ne olucak bilmiyorum. Ne yapabilirim lütfen bana akıl verin. Onu çok seviyorum, onu ilk tanıdığımda evi yoktu ben evi var diye onunla birlikte olmadım, evi yok diye de ondan vazgeçmem. Ama ailemi ikna edememekten korkuyorum, bir de babamla kendisinin araları bozulur diye ikisinde de biraz terslik var çünkü. Lütfen bana akıl verin kızlar.