öncelikle evinde güle güle otur.ama bu planda vahim hatalar var bunuda belirtmek isterim:smile: .bir kere giriş kapısının hemen yanına banyoyu yerleştirmek büyük hata.banyo-wc planlama yapılırken genelde saklanması tercih edilen mekanlardır.ayrıca yatak odalarının pencereleri balkona bakıyor ki buda hiç hoş değil.balkonlar içeri alındı demişsin ama çokta gerek yokmuş.zaten odalar fena değil genişlik olarak.ama dahada vahimi var oda ebeveyn yatak odasının kapısının salonun içine doğru açılması.bizler fakültede böyle bir plan çizsek sorgusuz sualsiz sene tekrarı yapardık büyük ihtimalle.bu planı çizen mimarın diplomasını görmek isterdim doğrusu:rolleyes2:serayy .!.:Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
bu planı buraya koydum çünkü diğer plandaki mutfak benim tercih etmediğim bir stil. burada en azından mutfak ayrı ve küçük bir antre var. ayrıca antrenin
planda görüldüğü şeklinde sol tarafı cam tuğlayla ayrılmış. burada belli olmuyo ama ben biliyorum çünkü bu benim evimin planı. ayrıca planda görülen balkonlarda içeri alınarak odaların oldukça genişlemesi sağlanmış. evim çok kullanışlı ve ben çok memnunum. tek kötü tarafı balkon yok, ama idare ediyoruz işte napalım..:wink: