Nişan ev nişanınında adım adım neler yaptınız?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
GEçmiş olsun canım. nasıl durumun iyi mi? Allah şifa versin bir an önce. bu işlerin üstüne olması aksilik olmuş ama üzülme herşey olacağına varır

ilk anda çok korkup panikledim bu tip durumlarda hep şoka giriyorum zaten :s ayağım kayıp yağın üstüne düştüm bir de ve evde yalnızım :s her yerim ağırıyor 3 gündür çok saçma bir şekilde yanıkla ilgisi var mı anlamıyorum. annemlere de söylemedim üzülmesinler diye yazlıkta onlar. yaralarım ve ben bakışıyoruz evde :) kantaron yağı ve bactroban krem kullanıyorum tavsiyelerinize açığım :)

canım eğer bohça olayı varsa gitmeden önce en son bohça açılıp bakılır herkesin içinde die biliom ben.önce misafirler gelir hoş beş muhabbet 5 10 dk oturulur sonra yüzükler getirilir takılır takı merasimi kısmı halledilir el öpülür falan filan.biz acık büfe tarzı yapmıştık mamaları:) herkes kalkıp kendi tabagını aldı doldurdu afiyetle yedi,ha ondan önce pasta kesildi alkış malkış:)tabaklar silip süpürüldü herkes bir yerlere dağıldı evde sigara içenler balkona kadınlar salonda oturdu bu bilerek olmadı gidişat kendiliğinden oldu yani..böylelikle 8 den 10 bucuga kadar zaman gecti sonrada gittiler.bizde calgı cengi bohça olmadı istemedim ben.umarım yardımcı olabildim.akışına bırak tatlım zaman nasıl geciyor anlamıyosun bile

bohçayı sanırım hanımlar toplanıp getirdilerse açıyorlar. istemeye gelirken benim bohçam gelir sonraki bir gün biz götürürüz sanırım ama ben milletin yanında açamam utanırım :)
en iyisi akışa bırakmak olacak sanırım çok bir heyecanım da kalmadı zaten :s burda gün sayanlara falan çok imreniyorum :)

kızlar meraba:) bizde nişanı önce küçük bi yerde yemek yada kokteyl gibi yapmayı düşündük. çnkü erkek arkadaşım babaları 6 kardeş we hepsinin ailesi toplama wurunca baya kalabalık oluo o yzden ewde değilde dışarda düşünmüştük. ama sonradan illa btn hala we amcalarını çağırmamaya karar werdik bi hala bi teyze gelmesine karar werdik. we ewde yapmak daha uygun geldi. şuan hesapladımda 30 kişi falan olucaz. ewde zor olurmu ki 30 kişi ağırlamak. ama zaten nişan alışwerişleri baya bi tutucak bide mekana para wermek gereksz geldi bize. ama çok mu sıkış tepiş olur insanlar bilemiorumm :) bizde isteme we nişan bir olur die düşünüoruz. bide onların evi triblex bzim ewde yapsak nişanı olmaz mı gbi falan dedi bugn ama nişanı kız tarafı yapıo yaa o açıdan uygun olur mu ki bilemedim.

biz de evi uygun olmayanlar yine kız tarafından birinin evinde yaptı ama bence pek iyi değil kendi hazırlığını yapmış olursun her şey elinin altında olur. çok zorda kalırsan kendi kahve fincanlarını kullanırsın ya da ödünç istersin o tip şeyleri. insanları eve sığdırmak konusunda da bizde de yakında oturan akrabalar ve erkek tarafıyla beraber 40 ı bulucaz :s gençleri balkonlu odaya almayı düşünüyorum, büyüklerimiz salonda oturur. yemek masasını açıp büfeye yaslıycam ortada durmayacak yani böylece masanın önündeki alana da sandalye dizeriz. isteme faslında gençler ayakta takılıyor fotoğraf falan çekiyor zaten yani herkesin bir odada oturmasına gerek yok. bence zaten artık düğüne kadar 1-2 yıl gibi bir zaman yoksa dışarıda nişan yapmanın bir anlamı yok. eskiden çok hevesleniyordum her şeyim tam olsun diye sonra bir hesapladım bir nişanın 10 bin liraya kadar yolu var 1 gece insanlar oynayacak halay çekecek diye gereksiz ve yorucu bence... sonra biz oturup düşünüyoruz yok ne müzik çalıcak yok bilmem ne :s sonuçta evde yapınca da adet yerini buluyor peçetenin üstüne, kurabiyeye adımı bastırmadan da bir şeyler güzel olur bence

yaa aslında oda doğru canım nasılsa gençler hep ayakta olcak dediğin gibi bzde masanın önüne sıralarız heralde sandalyeleri zaten masa kullanılmıcak. bnm erkek arkadaşım şuan da askerde ne yazık ki kışa gelicek we doğal olarak kışın olcak nişanda. bzde aynen öyle düşündük we dışardan wazgeçtik. zaten dayımlarda karşı dairemzde oturuo iki ew birleşik gbi olur bzm için kolaylık. yani böylece sığabiliriz. peki nişan tepsisi weya bohçası aynı şey mi oluo. onlar bana sandık yapıcaklar. peki biz ne yapıcaz? o bohçalar nerde satılıoki?

Canım hiç plan program yapma, o gün öyle bir karmaşa oluyor ki Bi bakıosun yengen eline kolonya tutuşturmuş , bi bakıosun teyzen çikolataları eline vermiş , bi bakıosun annen çağırıo kahveleri dağıtman için bana sorsan sırasını hatırlamıyorum kim ne derse sırayla şaşkın şaşkın onu yapıosun :) hatta arada mutfakta karışıklık oluo " aa yok önce kolonya yok yok önce çikolata" falan diye :) sen hiç bunlara takılma o kendiliğinden sıraya giriyor su akar yolunu bulur

ahhh ne zor iişştir şu başımıza gelenler

nişan tepsisi alyansları koydukları süslü tepsiye de deniyor bazı yörelerde bohçaya konacak şeyler tepsilerde de gelebiliyor. çeyiz için çarşıya çıkarsanız bohça bulabilirsin, perde nevresim falan diken çeyizciler var onlarda da var hatta sosyete pazarlarında bile var. erkeğe genelde valiz götürülür ama valize bile konsa bohçayla koymak daha güzel olur. forumda çok konu var gömlek, kıravat, çamaşır gibi şeyler yapılıyor erkeğe bir de tıraş malzemeleri vs bakım ürünleri.

hahahh önce bi tur kolonya dökerim sonra bitirin çikolatalarınızı toplayıp yenisini dökücem derim

Allahtan bizim herşey planlandığı gibi gitdi de unutulan birşey olmadı salon nişanı gibi programlı yapıldı valla

Allahtan bizim herşey planlandığı gibi gitdi de unutulan birşey olmadı salon nişanı gibi programlı yapıldı valla

ben de dün senin nişan konunu açtım ama okuyamadan şarjım bitti uyumuşum, okuyayım şimdi :)) hayırlı olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…