Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fikrinizi almak istediğim bir şey var. şimdiye kadar katıldığım hiçbir söz ve nişan törenini anlamlı bulmadım :s normalde oynamayı çok sevdiğim halde nişanda çalgı çengi olayını saçma buluyorum :s aile büyüklerinin önünde bir de o kalabalıktan halay mı çekicez yahu :) birbirine tatlı pasta falan yedirme fotoğraflarına daha çok kıl oluyorum... e bu durumda napılır ki bu nişanda? salonda yapılacak bir programı zaten dolduramam sinir olurum
ee daha daha nassınız?
kız isteme
yüzükleri takma
pasta kesme (tatlı kesenleri görüyorum amaç nedir anlamıyorum :s tatlı ikram edilir git mutfağında kes hatta bu bağlamda pasta da saçma geliyor :))
ee sonra? illa müzik olayına girilmeli mi sizce? bu olaylar kaç saat sürüyor, kaçta gelip kaçta gidiyorlar?
bu şekilde düşünmek çok mu fazla plan program yapmak sizce :s
sanırım beni yüzük takıldıktan sonraki aşamada gören olmaz odama gidip bohçada gelen cicilerimle oynarım
uzaktan geldıler nışan gunu için..bızbızeydık..
çok sade sessız olur dıyordum hıç olmadı..bn muzıplık yaptım nışanlım streslıydı utandı
kahvaltı falan hazırlanmıştı tabı..sonra akşam için pastaneden bişeyler aldık..pastamı yaptırdım kırmızı kalpten
çiçekçiye gıttı AŞKIM ordanda benı kuaföre bıraktı..sonra kendı suslendı..
studyoya gıttık..hıç ıstemıyordum..dış çekım olsun ıstedım hava uygun değildi..annemı kırmadık gıttık..bı yandan muzık bı yandan poz ver hoşuma gıttı değişik bı hıs
akşam yemeğını yedık..yarım saat sonrasında nişanlıydık
evde bolca resım çekıldık..sonra bı kahve yaptım..herkes rahat ben rahat
Zaten daha başka ne olabilirki Allah tamamına erdirsin
Amin tatlımm :) Aynen katılıyorum , o yüzden yakında olup şımarıkca davranan çiftlere sinir oluyorum :)amin loaded sağolasındarısı başına
tayinim çıksında evleneyım..çok zor boyle
Amin tatlımm :) Aynen katılıyorum , o yüzden yakında olup şımarıkca davranan çiftlere sinir oluyorum :)
ne zamandır bende konu açıcam açamıyorum.
bu konuda benimde büyük sıkıntım var.
başkasına plan yapmak daha rahat oluyor
öncelikle ne kadar sürecek? gelicekler isteyecekler, vericekler. akşama nişan mı yapılacak? yoksa istenecek hemen peşine nişan takılacak mı?
uzaktan gelecekler dedin ya, aç olur insanlar. önce yemek mi ikram edilse iyi olur?
kahve pişirilir. zaten kahveler pişecek dağıtılacak derken baya süre geçer diye düşünüyorum (yani kendiminkisi açısından öyle umuyorum)
sonrasında isteme olur.
sonra peşine yüzükler takılır. pasta kesilmeyeceği için yüzükler takılınca ardından bir iki fotoğraf çekilir.
zaten sonrasında fotoğraf çekimleriyle işler kaynar
sonra da düğünü ne zaman yapalım derdi başlar
benim babam isteme akşamı yüzük taktırmam dedi,bi hafta sonra yine geldiler söz oldu.
onda da o kadar çabuk oldu ki herşey,kayınpederim geldiği gibi hadi yüzük takalım demiş,5 dk içerisinde yüzük parmağımdaydı. ablamın aklına gelmese fotoğrafımız bile olmazdı yani :) ardından servis tabaklarında birşeyler sunuldu misafirlere. ben o sırada odadan odaya geçiyordum. bana iş yaptırmadılar ben de boşta kaldım ne yapacağımı şaşırdım ev çok kalabalıktı sözlümle neredeyse bir araya hiç gelmedik.
sonrasında dedim,çok mu iyi oldu yani,iki defa hazırlık süreci iki defa stres :) şimdide nişan faslı,kim nereye oturacak ne yiyecek düşünmek istemiyorum valla :)
o akşam herşey doğaçlama oluyor :)
tuzlu kahveden daha güzel bir sürprizim var dedim merakla bekliyor ama korktuğu gibi değil çikolatalı kahve yapmayı düşünüyorum :))delimiyim arkadaşın da dediği gibi düşündüğün gibi geçmiyo çok daha güzel geçiyo İnşallah seninkisi de öyle geçer. Ben olsa bitsede kurtulsam diye çok stres yaptım ama o an herkes o kadar mutlu ki ve düşün senin için toplanıyorlar sen gecenin prensesin şimdi de diyorum ki keşke o anları bir daha yaşasam zaman geçmeseymişş. Birde ben tuzlu kahvede yaptım nişanlım önceden içmem yapma diyordu bal gibi de içti . Şimdide diyorki iyiki yapmışsın hatırlayıp anlatabileceğimiz güzel bir hatıramız oldu :)
belli bi plan yapmana gerek yok bence,çünkü ne kadar plan yaparsan yap olaylar kendiliğinden gelişiyo
bize 8 gibi geldiler.bide o gün fener-gs maçı vardı
gelip oturdular daha kahve yapsakmı yapmasakmı dye düşünürken isteyiverdiler ters iş oldu biraz,istemeden sonra yüzükler takıldı.Ancak ondan sonra kahveler yapıldı.
sonra açık büfe yemek falan yendi,çaylar verildi.
Sonrada pasta kesildi.
Herşey 2 saat içinde olup bitmişti
Bizden bağımsız olaylar kendi kendine gelişiyo zaten
ben aynı gece isteme ve nişanın olmasını istiyorum çünkü düğünle arasında fazla bir zaman olmayacak. bu yüzden ayrıca bir söz merasimi gibi bir şey olmayacak...
erkek arkadaşımın öğrenci evi var şu an burda. yani okulu bitti ama evinin kirası dolmadı daha o yüzden istemeden önce aileyi bir kaç kez yemeğe alırız diye düşündüm. erkek tarafından gelen misafirler o evde ve otelde kalır zaten. yemek olayına girilirse ev çok kalabalık olacak bir de ilk 10-15 dakika içinde "efendim hoşgeldiniz beş gittiniz" kahve gelsin, kız istensin olayını çok heyecanlı buluyorum o yüzden o ambiyansı bozmak istemiyorum
sanırım aileler uzakta olduğu için bizde de düğün işleri konuşulur iyi bari yırttım :)
bir elimi ve bir ayağımı kızgın yağla yaktığım için konuma daha yeni bakabildim :s mesajlarınız için teşekkürler hepinize..