- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
bugün emlakçı camına baktım semtimdeki geçen aya göre yüzde 25 daha zamlanmışlar.siz alın o evi.yoksa 1 sene sonra hiç alamayacaksınızTeşekkürler ınsallah öyle yapıcam dediğinız gıbı ev olmadan araba cok masrafı batıyo
Maası yaklaşık 10 bin ve her ay odeyecegı kredi de 5 bın olacak cokmu olur acaba suan odedıgımız kıra 2 bın
yoo öyle artıkk.biizm eve de o civar giriyor ev taksidine falan asla girmiyoruz.bir araba masrafı artık eskiden ödediğimiz 2+1 in kredisi kadar.1 inAllah'ım bir yerde bir terslik var bizde sanırım. 18 bine yakın para geçti Ocak ayında elimize güya ama biz yine eksiye girdik. Sorsan ne giyiyorum ne alıyorum yani en son 150 TL ye bir sweatshirt aldım indirimde. Ha bir de 100 TL ye eşofman. Sorunumuz nerde acaba. Kira 2, kreş 2, araba kredisi 4, faturalar şusu busu derken bizde kalmıyor. Arabanın bakımına da 1800 verdik Ocak ayında. 600 de vergisi vardı
Bence zorlanırsınız 5 bin ödemek biraz zorlar, ama iki üç sene sonra rahatlarsınız ilk yıl bizde çok zorlandık kendimden biliyorum. Oldu da acil bir durum oldu mesela kenarda paranız olacak mı 50binin haricinde başka altınınız var mı sıkıntıya girerseniz bozabileceğiniz kadar para varsa kredi çekebilirsiniz ama yoksa bence acele etmeyin ben tüm takılarımı bozup ev aldım iki kişi çalışıyor olmamıza rağmen çok zorlandık ekstra beklenmedik bir sürü masraf çıktıMaası yaklaşık 10 bin ve her ay odeyecegı kredi de 5 bın olacak cokmu olur acaba suan odedıgımız kıra 2 bın
Hayal etmiyorum bankanın söylediği bu 5 bın ödenecek her ayBence siz kredi taksidini çok uygun hayal ediyorsunuz, tahminim 10 yıl 5800 gibi bir ödemeniz olur(o da en az) . Bankayla görüşmeden karar vermeyin. Bunun dışında şahsen 20000 düzenli geliri , tek çocuğu olan , kira ve kredi borcu olmayan bir insan olarak ben mevcut evimi satıp 5-6 bin aylık kredi ödeyerek yeni ev satın almaya cesaret edemiyorum. Çünkü ülke son iki yılda çok saykodelik bir hal aldı. Çoluğu çocuğu olan insanlara eskisi gibi " ilk yıl zorlanirsin sonra kira öder gibi ödersin canım nolacak" diyip gaz verenler artık çok yanılıyorlar bence.Çunku bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Hangi banka kaç yıl ödeyeceksiniz. Detaylı ödeme anı çıkardı mi bankaciHayal etmiyorum bankanın söylediği bu 5 bın ödenecek her ay
Vakıf bank 10 yıl ödeme aylık 5 bınHangi banka kaç yıl ödeyeceksiniz. Detaylı ödeme anı çıkardı mi bankaci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?