- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
daha bugün arabamın arka tamponu kırıldı dubaya çarpınca.düşün dur bozulacak kaskoyu tramer kaydını sanayiye git geli.valla çocuğun okula gitme sorunu olmasa servis vs olsa doğru dürüst hemen satıp 1+1 bile olsa ev alacaktım.evler günden güne uçuyor maalesef.bu benzin fiyatlarıyla da bir eve 2 araç da lüks oldu zorlanıyorum bayağı bayağıBence ev.. Şuanda kiracı olmak zor, ev sahipleri heran çıkın diyebiliyor ya da çok ciddi bir kira zammı olabiliyor.
Bende arabayı satıp ev almayı düşünmüştüm ama ev sahipleri satmaktan vazgeçtiği için alamadım.
Kesinlikle öyle.. Yakıt ayrı bakım ayrı..daha bugün arabamın arka tamponu kırıldı dubaya çarpınca.düşün dur bozulacak kaskoyu tramer kaydını sanayiye git geli.valla çocuğun okula gitme sorunu olmasa servis vs olsa doğru dürüst hemen satıp 1+1 bile olsa ev alacaktım.evler günden güne uçuyor maalesef.bu benzin fiyatlarıyla da bir eve 2 araç da lüks oldu zorlanıyorum bayağı bayağı
Bende oyle düşünüyorum kendıme evde yapabilecegım bır ıs bulmayı istiyorum en azından kendi harclıgımı cıkarırımEsin memur demissin. Tayin filan durumu olmuyirsa alin derim. Cok sıkısirsaniz aileden yardim filan olmaz mi. Ev kiralari zaten 2_3 bin civari nerdeyse. Bi kac yila kira oder gibi olursunuz. Siz de evden is yapilan seylere de bakabilirsiniz. Allah kolaylik versin.
vergi zamanı geliyor stres kasko zamanı muayene zamanı geliyor stres bakımı ayrı stres benzini zaten hiç söylemeyeyimmm.kaskosuyla sadece taksiye binsem yeminle daha rahat ederim.ev alsaydım parasına en az 1200 tl 1300 tl kira alırdım bir de üstüne.Kesinlikle öyle.. Yakıt ayrı bakım ayrı..
Ben hatta konu açmıştım, 1+1 daire alacaktım ama satmadılar. Neredeyse 1 ay ev baktım ama piyasa oturmadığı için olmadı maalesef
Daha da zorlaşıyor günden güne
yazma kabak.zaten canım mücver çekiyor ama sadece bakıyorum kabaklara elim varıp ta alamadımm.Marketteki kabağın fiyatı düşmüyor,ev fiyatları düşer mi hiç ?
yazma kabak.zaten canım mücver çekiyor ama sadece bakıyorum kabaklara elim varıp ta alamadımm.
Marketteki kabağın fiyatı düşmüyor,ev fiyatları düşer mi hiç ?
O durum içler acısı zaten salatalık 30,domates 20 olmuş burada. Eylülde arabayla 50tlye mâl olan yolculuk şimdi 150ye mâl oluyor. Evden çıkmaya korkuyoruz. Arabayı vitrine koyacağız az kaldıAllah’ın kabağı ,salatalığı olmuş 26-29 tl .Kendimi enayi gibi hissediyorum.Markete girdim mi başlıyorum kendi kendime cırlamaya,etraftaki emekli ve yaş almış teyzeler de coşuyor bu arada benle.Markette isyan çıkarorumBen aldım 8 tane mecburen ,kabak detoks yaptım ayıptır söylemesi :)
550 ye bulduysan kacirmaMerhabalar benımkı dert degıl ama fıkır almak ıstıyorum ev almayı dusunuyoruz cok begendıgımız bı ev bulduk fıyatı 550 bın eşim 300 bın kredi cekıp arabasını 200 bıne satacakmıs geri kalan 50 bınıde altınımı bozduracagız sızce mantıklımı yoksa bekleyelımmı ev fiyatları dusecek gibi degıl gün geçtikçe pahalanıyo kredıyıde 10 sene boyunca odeyecek esım memur ıkı cocugumuz var cok sukur maası ıyı ama cokmu yuklenırız kendimize lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
evler 1.5 2 milyon yaşadığım şehirde en az oturulacak yerlerde.arsadan girdik biz de ama 3 yıl oldu tek çivi çakılamadı.bahara başlayacakmış diyorlar halaa.kredi çeksek aylık taksidi 30 bin falan yapıyor.bunlar da basit evler iç anadolu da bu arada.bu fahiş artışlar ne zaman duracak hiç bilmiyorum.ailemizden kalan değersiz bir kaç bir şey olmasa o araba ev de hayal olurdu bu zamandaMuz fiyatlari ne kadsr. Mersin deyim ben salatalik 16 tl. Tabi mevsimi degil suan. Mandira filozofu vardi ya ordski gibi bir hayat yasamak istiyorum. Ne kira ne kredi ne pazsr market. Var bi hayalimiz. Emekli olunca anca o zaman da 60 yasinda kendimize hayrimiz kalmaz.
Demir fiyatları almış yürümüş benim yaşadığım şehirde de başlayamayan çok inşaat var.evler 1.5 2 milyon yaşadığım şehirde en az oturulacak yerlerde.arsadan girdik biz de ama 3 yıl oldu tek çivi çakılamadı.bahara başlayacakmış diyorlar halaa.kredi çeksek aylık taksidi 30 bin falan yapıyor.bunlar da basit evler iç anadolu da bu arada.bu fahiş artışlar ne zaman duracak hiç bilmiyorum.ailemizden kalan değersiz bir kaç bir şey olmasa o araba ev de hayal olurdu bu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?