- Konu Sahibi Munevvergul
Ev Derim bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1Kazancın iyi herhalde. Şu an bi zorunluluğun yok bence ev için. Direk kredi altına girme. Bence 45-50 binlik bir araba al. Geri kalanın üzerine biriktirmeye devam et. Ev almak için daha az kredi çekmeni gerektirecek bir birikimim olduğunda arabayı da satar ev alır daha kolay ödersin.
ev alın araba her zaman alınırMerhaba arkadaşlar, ben boşandım ailemle yaşıyorum, çok şükür çalışıyorum. Boşandıktan sonra babam ev aldı, evimiz vardı fakat ben boşanınca daha büyük bir eve ve daha farklı bir muhite taşınmak istedik ve bir ev aldık. Onun için babam belli bir miktar borçlanmıştı onu ödedik beraber. Çok şükür 4 ay sonra ödemelerimiz bitiyor.
Bu süre zarfında ben kendime 80000 kadar birikim yaptım. Arabam yok araba almak istiyorum. Fakat babam da sen bilirsin ama sana bir ev alalım yatırımın olsun diyor.
Babamlara yakın bir ev var fakat eski bir ev. İçinin yaptırılması lazım. 200000 istiyorlar. Kira getirisi 1000 TL. 120 000 kredi çekip ev mi alayım yoksa hiç borca girmeden araba mı alayım. Yoksa hiç birini almadan birikim yapmaya devam mı edeyim? Araba iyi ama masraflı. Kafam çok karışık. Borca girmek pek istemiyorum ama borçsuz da bir şeye sahip olunmuyor. Yardımcı olur musunuz lütfen.
boşanmış biriydim boşanır boşanmaz araba aldım kimsenin de gözüne batmadıEv al ,ici yapilir degeri artar ,kirasiyla kredi odersin ,gelir getirtir ,
Araba gelir goturur birde herkesin gozune batar ,
Bosanmisd birisin ,insanlar ,para icvin cok yanasiyor
Evim var demezsen kimse bilmez ,araba oyle degil
Borcsuz birikim olmuyor demişsinizde ev kredisi öderken 80bin biriktirmissiniz toplum kalıplarını bosverin siz biriktiriyosunuz işte..Merhaba arkadaşlar, ben boşandım ailemle yaşıyorum, çok şükür çalışıyorum. Boşandıktan sonra babam ev aldı, evimiz vardı fakat ben boşanınca daha büyük bir eve ve daha farklı bir muhite taşınmak istedik ve bir ev aldık. Onun için babam belli bir miktar borçlanmıştı onu ödedik beraber. Çok şükür 4 ay sonra ödemelerimiz bitiyor.
Bu süre zarfında ben kendime 80000 kadar birikim yaptım. Arabam yok araba almak istiyorum. Fakat babam da sen bilirsin ama sana bir ev alalım yatırımın olsun diyor.
Babamlara yakın bir ev var fakat eski bir ev. İçinin yaptırılması lazım. 200000 istiyorlar. Kira getirisi 1000 TL. 120 000 kredi çekip ev mi alayım yoksa hiç borca girmeden araba mı alayım. Yoksa hiç birini almadan birikim yapmaya devam mı edeyim? Araba iyi ama masraflı. Kafam çok karışık. Borca girmek pek istemiyorum ama borçsuz da bir şeye sahip olunmuyor. Yardımcı olur musunuz lütfen.
ev al canım.Merhaba arkadaşlar, ben boşandım ailemle yaşıyorum, çok şükür çalışıyorum. Boşandıktan sonra babam ev aldı, evimiz vardı fakat ben boşanınca daha büyük bir eve ve daha farklı bir muhite taşınmak istedik ve bir ev aldık. Onun için babam belli bir miktar borçlanmıştı onu ödedik beraber. Çok şükür 4 ay sonra ödemelerimiz bitiyor.
Aynen bır de durduk yere masraf, bır kac yıl sonra da degerı dusecek.ama ev artıyortabiki ev. araba gibi değeri düşmez hatta artar gayrimenkul gibisi var mı bu devirde
kesinlikle ev al derim kesinlikleMerhaba arkadaşlar, ben boşandım ailemle yaşıyorum, çok şükür çalışıyorum. Boşandıktan sonra babam ev aldı, evimiz vardı fakat ben boşanınca daha büyük bir eve ve daha farklı bir muhite taşınmak istedik ve bir ev aldık. Onun için babam belli bir miktar borçlanmıştı onu ödedik beraber. Çok şükür 4 ay sonra ödemelerimiz bitiyor.