Kız İsteme Ev Meselesi

ZHR83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
237
66
118
34
İstanbul
Haftasonu erkek arkadasım ailemle tanıstı , Beğendiler fakat Annem Kiraya evlenicem diye pek isteksiz ,, benim gibi böyle sorun yasayan var mı ?

canım,

kız evle ile evlenmiyor, ömür geçirecek adamla evleniyor, değil mi?
tabiki ev de olsun, araba da olsun, cıvıl cıvıl çocuklar da ama hepsinden önemlisi, doğru kişi ile evlenmek.
ev araba sonra da olur. ama mutluluk ve doğruluk baştan oluyor maalesef. sonrasında evrilmesi çok zor.

çok yakın arkadaşım vardı, allah ocaklardan uzak tutsun.
evlendiler, hemen anne-baba desteği ile ev ve araba da aldılar ama evlilikleri 1 yıl sürdü ve kanlı bıçaklı (tabir yerindeyse) boşandılar. evi sattılar parayı da bölüştüler. ev, onların mutluluklarını pekiştirmedi. insanın kendisindedir bunlar.

annenlere bunları da anlatmanı salık veririm.

Hazıra konmak yerine uğruna fedakarlık gösterdiğin şeyler herzaman daha kıymetli olur insanin gözünde siz mutlu olun gerisi bi şekilde hallolur

Hazıra konmak yerine uğruna fedakarlık gösterdiğin şeyler herzaman daha kıymetli olur insanin gözünde siz mutlu olun gerisi bi şekilde hallolur

evet kızlar çok haklısınız , benim pes etmeye hiç niyetim yok insanlık kolay bulunmuyor anneminde pes etmesi yakın :) Dün Aksam ne zaman aileler tanısmaya gelicek diye soruyordu :)

Gönül ister kızı iyi şartlarda yaşasın.. Kafası öyle bir gitmiştir, ah evi olaydı iyiydi diye.. Ama aileleri sorduğuna göre, sizin mutluluğunuzu istiyor. Ev konusunu da kabul etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…