- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 36
- Konu Sahibi firarperest
-
CanımmCanim benim
Yasadigin onca üzüntüden sonra böyle mutlu oldugunu görmek hepimizi cok mutlu etti inan
Gelinlikte danteli bende cok seviyorum, fakat bu gelinligin neden alt kismin bir sorun var sanki. :26:
Insallah burda dügün fotoraflarinida görüp mutluluguna yine ortak oluruz
Canımm
O alt kısmındaki sorunu bi anlasam :26: Ama değiştiricem artık mecburen.
Çok teşekkür ederim söylediklerin için. Darısı başına inşallah
Teşekkür ederimçok güzelmiş, mutluluklar
Ay ne kadar zarifsiniz çok güzel olmuş, modeli de çok hoş çok yakışmış bebeğim ben nacizane biraz fikrimi söylemek istiyorum yakasını biraz daha yuvarlak yapabilirsin bide kolları dirsekten biraz daha yukarda olabilir eline de minik fransız danteli eldiven:)) ben öyle yapıcam çok beğeniyorum eldivenleri ama hani şu parmakları açık bırakanlar var ya onlardan alıcam, bide etek kısmı aslında güzel son zamanlarda baya görüyorum bu modeli de sanki üstü fransız güpürü ya alt tarafı da daha kabarık yere kadar güpürlü bişey kullanabilirsin bide bide bideee arkasını göremedim ama sırt dekoltesi acayip yakışık yaa esmersin bide üfff şahane olur:) Ama yine de çok çok çok güzelsin allah ömür boyu mutlu etsin...
Canım teşekkür ederim fikirlerin çok hoş,düşünücem.Ya aklıma bide şu geldiçok oldum ama gelinliğe tekrar baktım fransız güpürüne inci çok yakışıyor çok küçük incilerle duvağını süsletebilirsin hani kenarları fransız güpürü demişsin ya tülün bazı yerlerine böyle serpiştirsen falan çok hoş olur canım benimde 2012 haziranda düğünüm var gözüm sürekli gelinliklerde inş yakında bende paylaşırım gelinliğimi:)
Çok teşekkür ederim.avatarın çok güzel olmuş. cıvıl cıvıl mutlu bir çift çook romantik.:))) çok beğendim
Çok teşekkür ederim.
İsteğiniz üzerine zevkle değiştirilmiştir
Canım teşekkür ederim fikirlerin çok hoş,düşünücem.
Senin gelinliğini de görürüz inşallah.
Ben de haziranda evlenecektim aslında ani bir kararla öne aldık hayırlı olur inşallah
Siz böyle söyleyince ben de yine bir telaş başladı:))))))))) ben de sayfanı okuyunca garip bir mutluluk içine giriyorum.sadece 1, 5 ay kalmış .. tatlı telaşlar, koşuşturmalar. sonra hayatın en güzel günleri başlıyor, keşke daha erken evlenseymişim diyor insan :)
Yaaa canım az kaldı.Senin ne kadar az kalmış canım yaa ben heyecandan geberiyorum, şubatta bende gelinliğimi seçicem şimdi böyle bütün ayrıntıları düşünüyorum, saçını nasıl yapıcaksın? ben duvak istemiyorum biliyo musun nikah esmasında olucak sonra çıkartıcam onun yerine saçıma incilerden hoş bir çiçek düşünüyorum, ensede bir topuz tek taraftan toka takıcam ay aklımda çok şeeeeeey var yazsam kitap olacak, senide çok beğendim allah mutlu mesut etsin bebeğim hakkımızda hayırlısı..
Yaaa canım az kaldı.
Bildiğin tutuşmuş vaziyetteyim.Kafamda bin türlü soru,ağzım kulaklarımda koşturup duruyorum
Saçıma da tam karar vermedim.Bi de kına nikah düğün üç kere yapılacak saçım :26:
Duvak istiyorum ama biraz da uzun olacak hatta kenarları gelinliğin dantelinden olacak.
İnsan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor.
Malum gelin sensin herkes sana bakacak çok güzel olmalısın falan.
Ben yine panik oldum tabi
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı olsun hakkımızda..
Kolları şu an zaten uzun da ben kısaltmak istediğimden yukarı doğru çekmiştik.
Gitmemiş ki acaba ya bilemedim? Düşünücem bakalım. Teşekkür ederim.
Seninki benden de beter.Benim kına nikah İstanbul düğün Kastamonu ve biz Balıkesir'de yaşıcazNe güzel benim düğünüme altı ay var:) bazen düşününce az kaldı diyorum heyecan yapıyorum falan sonra diyorum amaaan daha çok var, herkes 6 ay göz açıp kapayana kadar geçer diyor ama bakalım inş, benim iki düğünüm olacak biri taa Erzurum da biride Lüleburgaz da arada tam 24 saatlik yol vardoya doya giyicem gelinliğimi..
Tamam canım teşekkür ederim değiştirmicemBence yarim kol uzun koldan daha guzel canim,
bu dusunceni sakin degistirme..
Canim benim
Yasadigin onca üzüntüden sonra böyle mutlu oldugunu görmek hepimizi cok mutlu etti inan
Gelinlikte danteli bende cok seviyorum, fakat bu gelinligin neden alt kismin bir sorun var sanki. :26:
Insallah burda dügün fotoraflarinida görüp mutluluguna yine ortak oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?