• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ev-le-ni-yo-rum :)) İşte gelinliğim...

valla arkadasım acık söyliycek olursam ben hiç begenmedim yanlıs anlama lütfen fiziğin cok güzel.belinden falan anladığım kadarıyla hoş fiziğe sahipsin ancak zevkini cok begenmedim köylü kızkarının sectiği tarzlarda gelinlik secmişsin. daha hos daha güzel sana daha cok yakısacak modeller var ne bileyim ben yakıstıramadım.üzgünüm

canım benim düşündüğüm gelinlik modelinden ama ben uzun kol istiyorum bide etekleride kolumdaki tülden olacak toplamalı değil yani ama çok güzel prenses gelinlik modeli bu zaten

arkadasım yanlıs biliyorsun prenses gelinlik modeli değil bu o model kabarık parıltılı ve böyle toplamalı değil.ince tüllerden olusur ve cok kabarıktır.bu model cok basit bence ..

çok güzel bir model seçmişsin mutluluklar dilerim

Çok teşekkür ederim :16:

Canıııımm şükür bu günleri gösterene:nazar::nazar:
Ne kadar yakışmış, prensesler gibi olmuşsun.:16:
Yandan görünüşü öyle zarif ki. Uzuun duvakla pek hoş olacak. Kollarının da dediğin boyda olması güzel bence de.Ayrıca dantelin romantik bir havası var...
Önü böyle katlı olanları ben de beğenmezdim ama içindeki sen olduğundan mı bilemiyorum hoş göründü gözüme:34:
Beğendiğin başka modelleri de ekleseydin fikir verebilrdik. Ya da daha çok akıl karıştırırdık bilemedim ki:9:
Önemli olan senin içine sinmesi. Allah güle güle giymeyi nasip etsin, çok yakışmış gerçekten.

Canıııımmm çok teşekkür ederim. Gerçekten beğendin mi ya? :26:
Buraya konu açıp sormak da ne zormuş. İnsan bi sözle fikir değiştiriyo,kafası karışıyo.
Dantel istediğimi söylemiştim sana.Üstü altı dantel resimde çok belli olmasa da.. Eteği biraz değiştirsek mi diye düşünüp duruyorum ama ne yapsak bilemedim. İlla ki böyle toplamalar yapıyolar gelinliklere. Hani böyle olmasa da nasıl olsa hiç bilemedim :26:
Çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah :29:

Merhaba. Gelinliğin üzerinizde duruşu, üst kısmı gerçekten çok hoş. Ama gel gelelim ki üstteki toplama kısmı ben de beğenmedim. Orası hiç olmasa, sade dantel-tül bir gelinlik olsa daha iyi olur bence. Uzun duvak çok yakışır, inşallah çok güzel olacaksınız. Bu arada, benim gelinliğime de bakabilirsiniz aslında. Bende üstü dantel, altı danteldi, bel ve eteğin üstünde toplama değil ama drape ile kullanılan bir organze bölüm vardı.

Merhaba.Çok teşekkür ederim. Fikirlerinizi almak isterim. Siz baya bilgilisiniz bu konuda. Bu gelinliğin eteğinde ne gibi değişiklikler yapılabilir sizce?
Bir de dediğiniz gibi benim de bel kısmında drapeleri var her ne kadar resimden belli olmasa da.Özellikle drapeli olsun istedim zayıf olduğum için.
Duvağı da uzun düşünüyorum.Gelinliğinize tekrar bakıcam teşekkür ederim :16:

Gelinliğin üst tarafı çok şık
ama alt kısmı sıradan üstüyle yanlış kombine olmuş bence

Teşekkür ederim alt kısmında değişiklik yapmak şart oldu sanırım :26:

valla arkadasım acık söyliycek olursam ben hiç begenmedim yanlıs anlama lütfen fiziğin cok güzel.belinden falan anladığım kadarıyla hoş fiziğe sahipsin ancak zevkini cok begenmedim köylü kızkarının sectiği tarzlarda gelinlik secmişsin. daha hos daha güzel sana daha cok yakısacak modeller var ne bileyim ben yakıstıramadım.üzgünüm

Üslubunuzu her ne kadar beğenmesem de teşekkür ederim.Benim gelinlik bakarken gördüğüm şey şu.Çoğunluk taşlı,abartılı,fırfırlı modelleri tercih ediyo.Bense aksine sade bi model tercih etmeye çalıştım.Köylü kızlar da bu tarz seviyomuş demek ki ne diyim. :44:

maşallah pek yakışmış rabbim huzurlu ömürler versin

Çok teşekkür ederim amin :16:

tatlım çok güzelsin sana her şey yakışır..gelinliğin de çok güzelmiş. nişanlınla tüm sıkıntıları aşıp düğün hazırlıklarına başlamanız beni çok mutlu etti... artık yeni bir sayfa aç, hayata daha mutlu olmaya bak olur mu hayatta en çok istediğin şey oldu.. umarım en yakın zaman da da atanırsın. ve eşinle hiç ayrılmazsınız.. şu avatarını değiştireceğin günü de bekliyorum, senin gibi cıvıl cıvıl bir şey görmek istiyorum çünkü.( kitabın olsa ilk ben alır okurum yazmıştım, işte o benim)

tatlım çok güzelsin sana her şey yakışır..gelinliğin de çok güzelmiş. nişanlınla tüm sıkıntıları aşıp düğün hazırlıklarına başlamanız beni çok mutlu etti... artık yeni bir sayfa aç, hayata daha mutlu olmaya bak olur mu hayatta en çok istediğin şey oldu.. umarım en yakın zaman da da atanırsın. ve eşinle hiç ayrılmazsınız.. şu avatarını değiştireceğin günü de bekliyorum, senin gibi cıvıl cıvıl bir şey görmek istiyorum çünkü.( kitabın olsa ilk ben alır okurum yazmıştım, işte o benim)

Yorumunuz gülümsetti beni çok teşekkür ederim :16: Vallahi utandım ne desem bilemedim :17:
Çok çok sağolun inşallah bundan sonra her şey daha güzel olacak,öyle umut ediyorum.
Bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Eğer bir gün yazdıklarımı kitap haline getirirsem zevkle sizinle paylaşmak isterim. :29:

daha dekolte olabilirdi, sonuçta hyatta bir kere giyilecek. mutluluklar dilerim bu arada:)

Teşekkür ederim :)

cok zarif gorunuyor mutluluklar. Umarim cok guzel olur her sey

Çok teşekkür ederim.İnşallah :nazar:

ben çok beğendim bende kolları kapalı istiyorum dantellerle fln çok zarif ve mutasıp
mutluluklar diliyorum şimdiden

Firarperestcim çok güzel olmuşsun ya bayıldım...:16:
Gelinlik çok hoş sanada çok yakışmış
İnşallah bir ömür boyu mutlu olursun canım
Düğünede az kaldı sanırım hayırlı olsun ...

Canım ilk önce şimdiden hayırlı olsun :16: sen bunu begendiysen içinde mutluysan kimsenin fikri değiştirmesin düşüncelerinii ..Ama ben alt kısmını begenmedim :17:üst kısmı kış gelini olduğun için uygun :16: üstünü dantelli istiyosan müşerref akayın gelinliğine bakmanı öneririm

Merhaba.Çok teşekkür ederim. Fikirlerinizi almak isterim. Siz baya bilgilisiniz bu konuda. Bu gelinliğin eteğinde ne gibi değişiklikler yapılabilir sizce?
Bir de dediğiniz gibi benim de bel kısmında drapeleri var her ne kadar resimden belli olmasa da.Özellikle drapeli olsun istedim zayıf olduğum için.
Duvağı da uzun düşünüyorum.Gelinliğinize tekrar bakıcam teşekkür ederim :16:

kendi gelinliğimi önerdim çünkü benimkinin modeli buydu:

hareketli2.jpg

Açıkçası ben toplama istemediğim için, alttan danteli gösterebilmek adına böyle bir gözüm bulmuştum.

Ancak bir de şu tarz eteklerden düşünebilirsin:

3752.jpg

Palamos.jpg

Paladium.jpg

Naçizane, bunların daha kibar bir görüntü vereceğini düşünüyorum. Bu arada merak ettim, dantelin gerçek fransız güpürüne benziyor ama, yaka kenarlarında saçaklar yani kirpik gibi kısa kısa ipler var mı?

Son düzenleme:
Firarperestim bak arkadaş eklemiş benim dediğim etek modellerini...
Eğer alt kısım hoşuna gitmediyse bu tarz yaptırabilirsin.
Ama en önemlisi senin zevkin.

Maşallah. :nazar: Hayırlı uğurlu olsun. :))
Gelinliğin üstünü çok beğendim bu arada.

Umarım ben de bu günleri görürürüm sevdiceğimle. :31::1:

ben çok beğendim bende kolları kapalı istiyorum dantellerle fln çok zarif ve mutasıp
mutluluklar diliyorum şimdiden
Çokkk teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim.
Rabbim size de nasip etsin.

Firarperestcim çok güzel olmuşsun ya bayıldım...:16:
Gelinlik çok hoş sanada çok yakışmış
İnşallah bir ömür boyu mutlu olursun canım
Düğünede az kaldı sanırım hayırlı olsun ...
Yorum yapmasını beklediğim insanlardan biriydin cecenn çok teşekkür ederim.
İnşallah hepimiz çok çok mutlu oluruz.Düğünüm 29 Ocak'ta.Ben bi delilik yapıp kış gelini oldum ama bakalım. :9:
Allah sana da nasip etsin.Mutlulukla inşallah.. :nazar:

Canım ilk önce şimdiden hayırlı olsun :16: sen bunu begendiysen içinde mutluysan kimsenin fikri değiştirmesin düşüncelerinii ..Ama ben alt kısmını begenmedim :17:üst kısmı kış gelini olduğun için uygun :16: üstünü dantelli istiyosan müşerref akayın gelinliğine bakmanı öneririm
Biblocum teşekkür ederim :16:
Eteğin alt kısmıyla ilgili benim de fikirlerim var bakalım.Ama üstü içime fazlasıyla sindi.Müşerref Akay'ınkine baktım aslında benziyo ama benimkinin danteli daha bi dolu dolu.Onunki daha şeffaf duruyor.Tekrar teşekkür ederim.Darısı başına :34:

kendi gelinliğimi önerdim çünkü benimkinin modeli buydu:

hareketli2.jpg

Açıkçası ben toplama istemediğim için, alttan danteli gösterebilmek adına böyle bir gözüm bulmuştum.

Ancak bir de şu tarz eteklerden düşünebilirsin:

3752.jpg

Palamos.jpg

Paladium.jpg

Naçizane, bunların daha kibar bir görüntü vereceğini düşünüyorum. Bu arada merak ettim, dantelin gerçek fransız güpürüne benziyor ama, yaka kenarlarında saçaklar yani kirpik gibi kısa kısa ipler var mı?
Çok teşekkür ederim size.Özellikle en sondakinin eteğini beğendim.
Gelinlikçiyle konuşucam bu konuyu.Umarım güzel bir şeyler yapabiliriz.
Dantele gelince bana gerçek fransız danteli olduğu söylendi.Dantelin kenarları sizin eklediğiniz son resimdeki gibi duruyor.Ve gerçekten diğer dantel gelinliklerden daha hoş geldi gözüme.Biraz da o yüzden bu gelinliği seçtim.Üst kısmıyla ilgili en ufak bi problemim yok sadece eteği düşündürüyo. :44:

Firarperestim bak arkadaş eklemiş benim dediğim etek modellerini...
Eğer alt kısım hoşuna gitmediyse bu tarz yaptırabilirsin.
Ama en önemlisi senin zevkin.
Canım teşekkür ederim.Ben seni baya bi yorucam sanırım şu sıra.Fikirlerine ihtiyacım var.
minenesin eklediklerine baktım düşünüyorum bir şeyler :29:

Maşallah. :nazar: Hayırlı uğurlu olsun. :))
Gelinliğin üstünü çok beğendim bu arada.

Umarım ben de bu günleri görürürüm sevdiceğimle. :31::1:
Tryamour senin yorumunu görmek güzel :34:
Çok teşekkür ederim.
Rabbim sana da nasip etsin inşallah.

Dantelin kalitesi o bulanık fotoğraflardan bile belli oluyor zaten. Umarım çok güzel bir şey çıkacak ortaya. Fiyatını merak ettim, bilgi verebilir misiniz?

ben gelinliği beğendim kolları da böyle yarım kol çok güzel duruyor sanırım o toplanan kumaşların altından dantel çıkıyor bence güzel fakat toplanan kumaşlar yerine uzun kabarık tüller olsaydı ve o tuller öne doğru kısalıp yine alttaki dantel kısmı görünse çok hoş olurdu umarım anlatabilmişimdir...

Canım teşekkür ederim.Ben seni baya bi yorucam sanırım şu sıra.Fikirlerine ihtiyacım var.
minenesin eklediklerine baktım düşünüyorum bir şeyler :29:

Yormak ne demek canım ya, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. :7::29:
Her şey çok güzel olacak inşallah, gönlünü ferah tut.

Dantelin kalitesi o bulanık fotoğraflardan bile belli oluyor zaten. Umarım çok güzel bir şey çıkacak ortaya. Fiyatını merak ettim, bilgi verebilir misiniz?
minenes yorumların beni mutlu ediyor inan.
Gelinlik konusunda epey bilgin olduğunu biliyorum çok seviniyorum o yüzden.Teşekkür ederim.

ben gelinliği beğendim kolları da böyle yarım kol çok güzel duruyor sanırım o toplanan kumaşların altından dantel çıkıyor bence güzel fakat toplanan kumaşlar yerine uzun kabarık tüller olsaydı ve o tuller öne doğru kısalıp yine alttaki dantel kısmı görünse çok hoş olurdu umarım anlatabilmişimdir...
Teşekkür ederim arkadaşım.
Evet toplanan kumaşların altından dantel çıkıyor.O toplanan kumaşlara bir şeyler düşünüyorum bakalım.Belki drapeli bir şekilde inecekler onlar.Bakalım danışıcam gelinlikçiye.

alt kısmını beğenmesem de üst kısmı çok güzel :69:
sanada çok yakışmış tam üstüne oturmuş gelinlik. :nazar:
kollaru dantelli gelinliklere bayılıyorum.
Allah tamamına erdirsin iinşallah.

Son düzenleme:
Back