- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
- Konu Sahibi firarperest
Kolları cok hoş . Size de cok yakışmış. Mutluluklarr:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlım oralı canımkastamonu ne alakaaaaaaaaaaaa
Teşekkür ederimKolları cok hoş . Size de cok yakışmış. Mutluluklarr:)
Çok teşekkür ederim ben de zaten eteğinde değişiklik yapıcam biraz bakalım.Çok teşekkürlerCanım öncelikle hayırlı olsun mutluluklar diliyorum. Gelinliğin üst kısmı harika rüya gibi çokta yakışmış maşallah.Ama altı için aynı şeyi söyleyemicem
( Eğer altı bu fotodaki gibi olsaydı çok çok daha güzel olurdu canım bence tekrar mutluluklar
Eki Görüntüle 307293
Ne güzelhe hemserimmiş![]()
Canım şimdi tekrar okudumda duvağını uzun istiyormuşsun bu fotolarıda buldum böyle olursa daha şık daha zarif olursun. Çünkü herkes gibi taşlı tuşlu değilde zarif ve sade olmak istediğini yazmışsın. Bu bence tam senin istediğin gibi hem de üst tarafı senin gelinliğine benziyor. Birde gelinliğinin alt tarafını değiştir lütfen :)
Eki Görüntüle 307311 Eki Görüntüle 307312
Tamam canım değiştircem.
Duvağı da uzun istiyorum ama bu kadar uzununu kullanabilir miyim bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim.![]()
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu banaBende uzun duvak istiyorum canım ben şöyle planlıyorum iki tane duvağım olabilir foto çekiminde ve ilk girişte uzun duvağı kullanıcam sonra kısa duvakla devam edicem. Ya da şöylede yapıyorlar uzun duvağın ucuna bir aparatla parmağına takıosun hiç sıkıntı olmuyor :)
Aminnallah utandırmasınnn
Düğün 29 Ocak'taDügün ne zaman kismetse? Ben gelinligi cok begendim yani sana cok yakismis benceAllah tamamina erdirsin. Bende 2012 geliniyim
![]()
Teşekkür ederim canım amin inşallahgelinliğin çok güzel cnm çok da yakışmış allah mesut etsin....
Çok teşekkür ederim aminnnçok beğendim,çok yakışmışmutluluğunuz daim olsun
![]()
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim aminnn...çok beğendim. özellikle üst kısmı ve kollarını. alt tarafı pek beğendiğim tarz değil ama hiç kötü durmamış. çok hoş. rabbim mutluluklar versin hayırlı olsun
Teşekkür ederimben beğendim çok güzel