• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ev-le-ni-yo-rum :)) İşte gelinliğim...

Evet henüz anlaşmamış olsak da muhtemelen bu gelinliği giyicem. Karar vermesi oldukça zordu ancak en başından beri dantelli bir gelinlik istiyordum. Çok abartılı taşlı modelleri beğenmiyodum. Sonuç olarak bunu beğendim. Resimde çok net belli olmasa da üst kısmı ve öndeki ayrı duran yer fransız danteli. Kolları şu an uzun ama resimde yukarıya topladık çünkü fakir kol olmasını istiyorum. Kenarı dantelli bir duvak kullanmayı düşünüyorum. Muhtemelen biraz uzun olacak. Böyle işte... Bakalım beğenecek misiniz?

..............................................................
..............................................................

Çok Çok güzel bir gelin olmuşsun:) Çok asil bir gelinlik -ki ben gelinlikte göğüs dekoltesinden hiç hoşlanmam bunu çok bğendim:) sanırım topik topik gezerken hayalimdeki gelinliği buldum :) İnş çok mutlu olursun ^_^

Son düzenleme:
Çok Çok güzel bir gelin olmuşsun:) Çok asil bir gelinlik -ki ben gelinlikte göğüs dekoltesinden hiç hoşlanmam bunu çok bğendim:) sanırım topik topik gezerken hayalimdeki gelinliği buldum :) İnş çok mutlu olursun ^_^
Ne güzel :17: Beğenmenize çok sevindim.
Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.
Allah size de nasip etsin :nazar:

firarperest ömür boyu mutluluklar canım:48: duvakta geldi mi süper olacaksın,duvağının fotosunuda koy canım

ben dantelli duvak çok severim:16:

darısı başıma :24:ayakkabının altına kkbk yaz canım (kk bekar kızları):1:

firarperest ömür boyu mutluluklar canım:48: duvakta geldi mi süper olacaksın,duvağının fotosunuda koy canım

ben dantelli duvak çok severim:16:

darısı başıma :24:ayakkabının altına kkbk yaz canım (kk bekar kızları):1:
:9: :9: tabi ki yazarım canım :29:
Çok teşekkür ederim duvağımı seçince koyarım tabi ki resmini.Çok sağol canım :16:

Beğenmenize sevindim.Çok teşekkür ederim. :16:

Gerçekten öyle mi ya? Ne güzel beğenildikçe ben daha çok ısınıcam bu gelinliğe.Çok teşekkür ederim canım sana da mutluluklar...Darısı başına :16:

Teşekkür ederim benim de karar vermemi sağlayan üst kısım oldu. Alt kısma gelince ya böyle toplamalı yapıyolar ya da fırfırlı.Mendil etek de denedim fakat düşündüğüm gibi durmadı ya da üstü bu kadar hoşuma gitmedi.Çok teşekkür ederim yorumunuz için amin inşallah hepimize huzur dolu evlilikler nasip etsin rabbim :16:

güle güle giy,allah tamamına erdirsin kış için ideal bi üst

bende beyendim hoş bir gelinlik sanada yakışmış ömür boyu mutluluklar diliyorum ayakabının altına ismi yazarsın esma:)

canım ya okadar içten EVLENİYORUM yazmışsınki imrendim valla. darısı sevdicegimle benm başıma:):) gelinligin çok güzel:nazar: allah nazarlardan korusun bi yastıkda kocayın::):)

çok yakışmış gelinliğin ama kolları neden öle düşük kollu olsa daha güzel olur sankim..

Alt kısmınıda pek beğenmedim canım ya kusura bakma olur mu.kırmıyım seni,alt kısmını daha güzel bişey bulsan.veya senin zevkin ben karışmıyım canım
mutluluklar..

güle güle giy,allah tamamına erdirsin kış için ideal bi üst
Amin çok teşekkür ederim.

bende beyendim hoş bir gelinlik sanada yakışmış ömür boyu mutluluklar diliyorum ayakabının altına ismi yazarsın esma:)
Çok teşekkür ederim inşallah unutmazsam yazarım :16:

canım ya okadar içten EVLENİYORUM yazmışsınki imrendim valla. darısı sevdicegimle benm başıma:):) gelinligin çok güzel:nazar: allah nazarlardan korusun bi yastıkda kocayın::):)
Çok içten yazdım emin olabilirsin canım o kadar çok bekledik ki bugünü :17: Darısı başına inşallah :nazar: Teşekkür ederim.

çok yakışmış gelinliğin ama kolları neden öle düşük kollu olsa daha güzel olur sankim..

Alt kısmınıda pek beğenmedim canım ya kusura bakma olur mu.kırmıyım seni,alt kısmını daha güzel bişey bulsan.veya senin zevkin ben karışmıyım canım
mutluluklar..
Kollarında bana göre sorun yok ama eteğinde değişiklikler yaptırıyorum hiç kırılmadım teşekkür ederim. :16:

öncelikle gelinliğin son halini de görmek isterim
ama bu hali de hoş canım
mutluluğunuz daim olsun..
Son halini koymaya çalışırım inşallah..Teşekkür ederim darısı başına :34:

Bence cok guzel olmus ve cok yakısmıs, mutluluklar..
Çok teşekkür ederim :16:

Melek gibi olmuşsunuz:16::16::16:
sobrenatural senden böyle bi söz duymak ne güzel :17:
teşekkür ederim :29:

bende dantelli bir model istiyorum inşAllah :31:
birazda böyle kapalı :31:
açıkçası nasıl kapatıcam diye düşünüyordum ki seninkini gördüm ba-yıl-dımmmmm!!!!!:16:
bende üstünü aynen böle yaptırmaya karar verdim nasip olursa:31::12:

Rabbim ömür boyu mutlu kılsın:16:

üstü güzel ama alt kısmını ben pek beğenmedim
keşke öyle olmasa altı düz bişeyler olsa
Altı daha düz olacak zaten teşekkür ederim.

bende dantelli bir model istiyorum inşAllah :31:
birazda böyle kapalı :31:
açıkçası nasıl kapatıcam diye düşünüyordum ki seninkini gördüm ba-yıl-dımmmmm!!!!!:16:
bende üstünü aynen böle yaptırmaya karar verdim nasip olursa:31::12:

Rabbim ömür boyu mutlu kılsın:16:

Beğenmene çok sevindim gaydirigubbak :17:
Çok teşekkür ederim.Rabbim sana da nasip etsin inşallah :16:

gelinliğin alt ve üst kısmı çok alakasız olmuş.. aşağı kısımda mutlaka bi değişiklik yapılmalı bana göre... hayırlı olsun canım mutluluklar dilerim :)

belden yukarsı şahane ama o etek nedir yaa.. sanki tülün üstüne güneşlik çekilmiş gibi düz olsaymış bile daha güzel olurmuş..

Back