bende öğle düşündüm ..benim tarafım çok kopuk abilerim bile zor gelir amcami 15 senedir görmedim olecegi zaman geldi kanser di gelmezler eşimin tarafi da belcikada gelirlerse de salon açılır :) teşekkür ederimköşeyi al bencede hem alan kullanımı olarak hem dekor olarak ben daha hos buluyorum. bır puf 2 berjer atabılırsın yanına ...
tamamdir teşekkürler tatlımGooglea kumandalı köşe takımı yazınca çıkıyor modeller. Benim atacağımdan çok saha fazla şey görebilirsin :) ama ordakiler pek estetik değil, daha estetik gmrünenleri de var. Modoko yakınsa oraya bakabilirsin.
çok haklısın :))ben yenı ev tasıdım usttekı reklamda gozuken grı koltuk takımından aldım cokta rahat baslıkları cektıgınde ıkı kısılık yatak olabılıyor.... salonda kullanıyoruz onu ama bız zaten salonda oturuyoruz
bence ayrıca oturma odası yapacaksan köşe takımı al az yer kaplar hemde sık durur....
mısafırın gelınce salonda agırlarsın zaten..
bızım evde oyle mısafırlık kavramı olmadıgından her yerı kullanıyoruz..
köşeyi al bencede hem alan kullanımı olarak hem dekor olarak ben daha hos buluyorum. bır puf 2 berjer atabılırsın yanına ...
muhakkak sorucamSana önerceğim tek sey alırken sor koltular deforme oluyormu dıye yanı oturuyosun ya orası çöküyor ve bır daha düzelmiyor.
Ablamda aldı şu mavıye benze evleneelı daha 1 sene oldu koltuklar çöp resmen okadarda para vermişti..
Aynen benim de 6 ayda çöktümuhakkak sorucam
kuzum nasıl desem sozlum herşeyi bana sorar çok zevklisn sevgilim der kendi pek karismaz☺ ailesi bu yüzden hanım köylü demeye başladı ne alakaysaYardımınıza ihtiyacım var diyince tek başına eve çıkıyosun sandım, sözlünün fikrini vs alsana
çok hosmus valla temizliği zor olur bi ama çok güzeller güle güle oturBende kosem istemistim ama sonra dusundum karar verdimki gelen giden oldugunda sıkıntı cekicem... Gelen gidenler kalabalik olursa problem olur.. O yuzden yayvan ama cok şık bir koltuk takimi aldim... Iiki almisim...
tamam kuzucum tesekkurlerEğer oturma odanız musait ise köşe takımı onermem. Bazen misafir leri oturma odasında agarlayacak olurdum. Heres ip gibi bir koltuğa diziliyor. Muhabbet esnasında en baştaki uzanıp en sondakine bakıyor.
Eşimle tv izlerken sıkış tıkış tamam sarılıp izliyor sun ama şöyle rahat bir uzanayim desen yer yok. Hele birde çocuk olunca. Salona geçiş yaptık. Oturma odası ve köşe koltuk artık yatıya gelen misafirlere hizmet ediyor. Yeriniz musait ise takım almanızı oneririm.
kiracı olacaz canim 110 m2 bir yerde oturacaz bizim ortak tokı öğle o yuzden ordan tutmayı düşünüyoruzKiracı isen boşuna iki koltuk takımı alma eşyanın esiri olma
Ev alana kadar idare edecek eşya ile ev kurun sonra atmak zorunda kalıyorsun yada eşya sığsın diye daha fazla para ödüyorsun. Tabi bunun ilerde bebegide var kısa vadeli düşünüp eşya almayınkiracı olacaz canim 110 m2 bir yerde oturacaz bizim ortak tokı öğle o yuzden ordan tutmayı düşünüyoruz
Walla temizligi hic zor degil esim ustune koca bi bardak kolayi boca etti sakir sakir kenarlarindan dokulup gitti... Bise dokuldumu islak mendille siliveriyorum geciyor... Benden sana tavsiye sadece bunun icin degil hangi tip alirsan al taytuyu tercih et... Silinmesi temizlenmesi kullanimi daha kolay... Hem bende kiraciyim hem esim polis surekli tasinma ihtimalimiz var... Ve koltuklar o kadar saglamki bi mobilyaci arkadasimiz tas gibi koltuk almissiniz 20 sene tik demez bu koltuk demisti....çok hosmus valla temizliği zor olur bi ama çok güzeller güle güle otur
e ne ala o zaman kafana göre al kendi begendıklerınıkuzum nasıl desem sozlum herşeyi bana sorar çok zevklisn sevgilim der kendi pek karismaz☺ ailesi bu yüzden hanım köylü demeye başladı ne alakaysa