Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzelbahce hem nezih hemde değerleniyor habirekizlar merhaba umarim herkes iyidir.izmiri bilenlere bir sorum olacak hangi semtlerde ev alinir muhitleri bilmiyorum yurt disinda yasiyorum yardim edermisiniz lütfen.
kizlar merhaba umarim herkes iyidir.izmiri bilenlere bir sorum olacak hangi semtlerde ev alinir muhitleri bilmiyorum yurt disinda yasiyorum yardim edermisiniz lütfen.
Oranın buyuk cogunlugu zemını bataklık. Bostanlı ve sonrasıKarşıyaka tabi ki.![]()
ben mersinde büyüdüm orayi seviyorum ama yazin cok sicak sicaga dayanamiyorum galiba serin bir yer ariyorum ne cok tenha ne cok kalabalik bir yer olmamali cünkü kalabalik yoruyor tenhada cok bunaltiyor.İzmir dediğiniz koca şehir. Hangi bir yerini tavsiye edelim ki? Nasıl bir yer arıyorsunuz, olmazsa olmazınız neler, bütçeniz ne kadar?
tamam karsiyakayi internetten inceleyecegim.Karşıyaka tabi ki.![]()
bostanli ve sonrasi dediniz bunlarin ismini söylerseniz sevinirim cünkü bilmedigim bir sehir izmirOranın buyuk cogunlugu zemını bataklık. Bostanlı ve sonrası
ben mersinde büyüdüm orayi seviyorum ama yazin cok sicak sicaga dayanamiyorum galiba serin bir yer ariyorum ne cok tenha ne cok kalabalik bir yer olmamali cünkü kalabalik yoruyor tenhada cok bunaltiyor.
bostanli ve sonrasi dediniz bunlarin ismini söylerseniz sevinirim cünkü bilmedigim bir sehir izmir
Karşıyaka-Bostanlı-Mavişehir çok güzel ve nezih yerlerdir
:). 35 bucuklar gelmiş buralara. Valla bende göztepeliyim. Ama kızlar izmirde değer yapan guzel evler urlaya doğru kabul edin :)Bornova![]()