• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev konusu

askwiolet

Madam hayat.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
133
112
103
53
kizlar merhaba umarim herkes iyidir.izmiri bilenlere bir sorum olacak hangi semtlerde ev alinir muhitleri bilmiyorum yurt disinda yasiyorum yardim edermisiniz lütfen.

kizlar merhaba umarim herkes iyidir.izmiri bilenlere bir sorum olacak hangi semtlerde ev alinir muhitleri bilmiyorum yurt disinda yasiyorum yardim edermisiniz lütfen.

İzmir dediğiniz koca şehir. Hangi bir yerini tavsiye edelim ki? Nasıl bir yer arıyorsunuz, olmazsa olmazınız neler, bütçeniz ne kadar?

İzmir dediğiniz koca şehir. Hangi bir yerini tavsiye edelim ki? Nasıl bir yer arıyorsunuz, olmazsa olmazınız neler, bütçeniz ne kadar?
ben mersinde büyüdüm orayi seviyorum ama yazin cok sicak sicaga dayanamiyorum galiba serin bir yer ariyorum ne cok tenha ne cok kalabalik bir yer olmamali cünkü kalabalik yoruyor tenhada cok bunaltiyor.

ben mersinde büyüdüm orayi seviyorum ama yazin cok sicak sicaga dayanamiyorum galiba serin bir yer ariyorum ne cok tenha ne cok kalabalik bir yer olmamali cünkü kalabalik yoruyor tenhada cok bunaltiyor.

E izmirin de yazın mersinden pek farkı yok ki sıcaklık konusunda.

Maddi durum ne, ne kadar harcayacakısnız ev satın almak için? İzmirde fiyatlar çok değişken. Yani 70-80 bine de ev var 2 milyona da. Semte göre de değişir.

Bpstanlı cok buyudu habıre yuksek bınalar yaptılar ızmır dısından bılmeyenlere satarlar ama bataklık zemını.

bostanli ve sonrasi dediniz bunlarin ismini söylerseniz sevinirim cünkü bilmedigim bir sehir izmir

Bataklık falan değil arkadaşım yahu. Sahil şeridi dolduruldu sadece. Binalar da ona uygun raylı sistem olarak yapıldı korkma. 300 yıldır insanların yaşadığı yer orası. Bostanlı güzeldir ama kalabalıktır, hareketlidir.

Karşıyaka Alaybey Yalısı:KK68:
Bir çok şehir gezdim hatta bi kaç şehirde yaşadım gezmenin dışında yaşamak başka bir şey... İnsan Karşıyaka'dayken Türkiye'den bambaşka bir yerde gibi hissediyor kendini. Bi kere çok temiz, sabah kordonda yürüyüş yapmak tertemiz havada gezmek, kenarda balık tutan emekliler, diğer tarafta şişmanlıktan uçamayan tatlı güvercinler.. Allahım nasıl anlatsam o duyguyu, kıyıda parklar var parklarda sokak hayvanları için devasa bi su ve mama kabı var, belediyr hayvanları zehirlemiyor; besliyor.
İnsanlar köpeklerini gezdirirken yanlarında minik faraş ve poşet gezdiriyorlar köpek büyük tuvaletini yapınca bunu alıp atıyorlar. Bakın bu basit görünen eylemi ben yaşadığım diğer şehirlerde görmedim. İnsanları da düşünceli ve saygılı. Birine bi şey sor hemen yardımcı olmak üzere seferber olurlar. Canımmm şehrim gönlümün bi parçası kendisinde kaldı..

Back
X