Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi pembe_bal10cuk
300 tl kira,120 yakıt yazkış veriyoruz,eylülde 320 olur kesin kiramız2+1
- Konu Sahibi pembe_bal10cuk
valla verdiğimiz kiralarla ev keridisi alınsa ödenir ama malesef onun da faizi çok oluyor,allah hepimizi kiradan kutarsın inşlh
kirada oturmuyorum ama kiracım var mecidiyeköyde
2000lira alıyorum, bu sayfaları okusa beni topa tutar heralde veya ceker gider, ama neyse kabul etmeseydi
annemlerde ev küçük geldiği için taşınıp kiraya cıktılar, 2750 moda'da, daha da büyük bi sorun, 700 lira civarı yakıt geliyo kışın. annemi acilen ikna edip taşınmasını sağlamalıyım bu topikten sonra
nerden bulabiliriz ucuz ev azcık ipucu verir msnz?
ay kemerburgaz cok güzel gercekten, 1700 de verilir orda 2700 de. olduktan sonra hiç dert edilcek bişey değil
anneniz de kabul etmeseymiş canım, haketmiş aaa!!!
515 :78:
400 tl evım bahce ıcınde bogazın dıbınde mustakıl
yakıt harıc 100 lıra lojmanda:)
- 3 Ocak 2007
- 39
- 12
- 288
1150 TL veriyoruz 3 yıldır zam yapmadı, apartman temiz, köşe daire, aydınlık ve havadar diye seviyorum evimizi. Geçen yıl ev almak istedik ama kısmet olmadı bakalım Allah hepimize hayırlı yuvalar nasib etsin