şuan 9 aylık hamileyim ve doğum yapınca annemde kalacağım ancak annemde kardeşimin 2 yaşında bebeği de kalıyor.sabah 9 da bırakıyorlar öğleden sonra 3 de alıyorlar bebeği.ama lohusalık döneminde annem hem onunla hem benimle ilgilenemeyecek.çok çok acil güvenilir yardımcı arıyoruz..lütfen ilgilenenler 05324671920 den bana ulaşsınlar.ücret konuşulur..
yardımcı bayan evde yalnız kalıp 2 yaşında bebeğe ve ev işlerine tek başına bakmayacak.annem,ben ve kayınvaldem evde olacağız zaten.sadece günlük ev işlerine yardımcı olacak.arada bir de 2 yaşında çocuğun altını değiştirir,yemeğini yedirir.iş bölümü olacak.bu şekilde tuhaf davranıp terbiyesizliğin luzumu yok.ayrıca gelecek kişiye ona göre ücret verilecek.iş ilanıyla ilgilenmiyorsanız yorum yapmaya da hakkınız yok!!!!!!
Kusura bakmayında siz çalıştırmaya değil resmen kullanmaya adam arıyosunuz. Hem çocuga bakıp hem ev işi olduktan sonra sadece ev temizliğine gitse insan dünya para kazanır zaten niye bide yanında çocuk baksınki 3 kuruşa saçmalık yani o yüzden yazmadan geçemedim.
Kusura bakmayında siz çalıştırmaya değil resmen kullanmaya adam arıyosunuz. Hem çocuga bakıp hem ev işi olduktan sonra sadece ev temizliğine gitse insan dünya para kazanır zaten niye bide yanında çocuk baksınki 3 kuruşa saçmalık yani o yüzden yazmadan geçemedim.
sanırım algılamada bir probleminiz var.bebeğe bakmayacak zaten bebeğe annem bakacak kayınvaldem de evde.el el üstünde oturmayacak kimse.arada bir bebeğe arada bir ev işlerine yardım edecek.kapı cam silmeyecek.sadece tabak toplayacak sofra kuracak.bütün gün evde yalnız bebekle kalıp aynı zamanda ev işi yapacak demiyorum.ayrıca ilgilenmiyorsanız lütfen topiğimden gidin.ilgilenen adaylarla görüşüyorum.kullanmaya adam arasam bile sizene???sizi etkileyen ne var???işiniz gücünüz mü yok??rahat bırakın beni işinize bakın.