- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.541
merabalar muhabbet harika benide aranıza alın 2 çoçukla gurbette birileriyle konuşmazsam deliricem,nede olsa temizlik kadınların ortak çilesi
sabahtan beri temizlik yapmak için kızımı uyutmaya çalışıyorum ama odadan çıkınca ağlamaya başlıyor,bu gün sadece kahvaltı bulaşıklarını makinaya atabildim yaramaz oğlumu anlatmıyorum bile
her olum haberi duydugumda sarsiliyorum kim olursa olsun
annem babam geliyo gozumun onune bir gun benim de basima gelecegini dusunmek bile cok zor kim bilir siz neler yasiyosunuzdur
Allah digerlerine uzun omurler versin canim
amin azerinim.Allah ana baba acısı göstermesin kimseye. ancak temiz türekli insanlar diğerlerinin acısına üzülür ve paylaşır.Rabbim bizleri hep güzel yürekli insanlarla karşılaştırsın inş
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inş
Rabbim sabrını verir canım şu an tek yapabilcegin şey deden için dua etmek kuran okumak hem kendin rahatlarsın hem o orda rahatlar
hosgeldin canim hangi ulkede yasiyosun:26:
türkiyedeyim ama ailemden çk uzağım buraya yeni taşındım bu yüzden gurbet dedim yanlış anlaıldı galiba
öğretmenim ama atanamayan bir öğretmen,eşim işi için maraşa geldik
tam bu sarkiyi dinlerken nuryolu dedem vefat etti dedi tutamadim kendimi
DöN ÖzleDiM SeNiii - YouTube
aramıza hosgeldın canımmbransın ne??
Dinledim canım Banada kötü anılarımı hatırlatım şimditam bu sarkiyi dinlerken nuryolu dedem vefat etti dedi tutamadim kendimi
DöN ÖzleDiM SeNiii - YouTube
Sendemi canım üzülme yaa aylar bitmedi dahakizlar bu arada ben de regl oldum
Hoş geldin canımtürkiyedeyim ama ailemden çk uzağım buraya yeni taşındım bu yüzden gurbet dedim yanlış anlaıldı galiba
biyoloji öğretmeniyim malesef
kızlar dun aksam canım tatlı ıstedı herzamankı gıbıcay demlerken uydurma tatlı yaptım hıçte fena olmadıı
petibör bisküviyi ufaladım içine elma rendeledim tarcın, 2 kasık seker kuru uzum koydum yogurdum kucuk toplar yaptım kuplara koydum uzerıne çıkolatalı pudıng doktum hoop buzdolabına bıraz dınlendı uzerıne hındıstan cevızı ve bol cevızle servıs yaptımm cok basıt ve lezzetli olduu
kizlar bu arada ben de regl oldum
çok sağol,evet öyle yapıyorum bende, sonuçta yaradan da O alan da,dua edip okumaktan başka ne gelir elden....
türkiyedeyim ama ailemden çk uzağım buraya yeni taşındım bu yüzden gurbet dedim yanlış anlaıldı galiba
kızlar dun aksam canım tatlı ıstedı herzamankı gıbıcay demlerken uydurma tatlı yaptım hıçte fena olmadıı
petibör bisküviyi ufaladım içine elma rendeledim tarcın, 2 kasık seker kuru uzum koydum yogurdum kucuk toplar yaptım kuplara koydum uzerıne çıkolatalı pudıng doktum hoop buzdolabına bıraz dınlendı uzerıne hındıstan cevızı ve bol cevızle servıs yaptımm cok basıt ve lezzetli olduu
ben de yurtdisindasin sandim canimtürkiyedeyim ama ailemden çk uzağım buraya yeni taşındım bu yüzden gurbet dedim yanlış anlaıldı galiba
ne ugrasiyosun rabyasim ya teker teker yeseydin ya hepsinikızlar dun aksam canım tatlı ıstedı herzamankı gıbıcay demlerken uydurma tatlı yaptım hıçte fena olmadıı
rabyas dogru soyle uni den arkadaslarinla sozlesip bastiniz mi topigimibiyoloji öğretmeniyim malesef
deneyin kızlar ben cok begendım pratık az malzemeli ve lezzetli hatta durun foto cekeyım ekleyeyımmmRabyasım ben de severim böyle kuruyemişli meyveli atıştırmalık gibi uydurmaları
Deneriz bakalım, hoş geliyor kulağa
güzel bişeye benziyo eline sağlık.bigün zamanım olursa bende denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?