• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merabalar muhabbet harika benide aranıza alın 2 çoçukla gurbette birileriyle konuşmazsam deliricem,nede olsa temizlik kadınların ortak çilesi
sabahtan beri temizlik yapmak için kızımı uyutmaya çalışıyorum ama odadan çıkınca ağlamaya başlıyor,bu gün sadece kahvaltı bulaşıklarını makinaya atabildim yaramaz oğlumu anlatmıyorum bile

hosgeldin canim hangi ulkede yasiyosun:26:

her olum haberi duydugumda sarsiliyorum kim olursa olsun
annem babam geliyo gozumun onune bir gun benim de basima gelecegini dusunmek bile cok zor kim bilir siz neler yasiyosunuzdur
Allah digerlerine uzun omurler versin canim

amin azerinim.Allah ana baba acısı göstermesin kimseye. ancak temiz türekli insanlar diğerlerinin acısına üzülür ve paylaşır.Rabbim bizleri hep güzel yürekli insanlarla karşılaştırsın inş

kızlar dun aksam canım tatlı ıstedı herzamankı gıbı:9::9: cay demlerken uydurma tatlı yaptım hıçte fena olmadıı:9::9:
petibör bisküviyi ufaladım içine elma rendeledim tarcın, 2 kasık seker kuru uzum koydum yogurdum kucuk toplar yaptım kuplara koydum uzerıne çıkolatalı pudıng doktum hoop buzdolabına bıraz dınlendı uzerıne hındıstan cevızı ve bol cevızle servıs yaptımm cok basıt ve lezzetli olduu :56::56::16::16:

Rabyasım ben de severim böyle kuruyemişli meyveli atıştırmalık gibi uydurmaları :1:
Deneriz bakalım, hoş geliyor kulağa :34:

tam bu sarkiyi dinlerken nuryolu dedem vefat etti dedi tutamadim kendimi:14::14:
DöN ÖzleDiM SeNiii - YouTube
Dinledim canım Banada kötü anılarımı hatırlatım şimdi:43::43:
kizlar bu arada ben de regl oldum:25:
Sendemi canım üzülme yaa aylar bitmedi daha

türkiyedeyim ama ailemden çk uzağım buraya yeni taşındım bu yüzden gurbet dedim yanlış anlaıldı galiba:17:
öğretmenim ama atanamayan bir öğretmen,eşim işi için maraşa geldik
Hoş geldin canım:16:

Son düzenleme:
kızlar dun aksam canım tatlı ıstedı herzamankı gıbı:9::9: cay demlerken uydurma tatlı yaptım hıçte fena olmadıı:9::9:
petibör bisküviyi ufaladım içine elma rendeledim tarcın, 2 kasık seker kuru uzum koydum yogurdum kucuk toplar yaptım kuplara koydum uzerıne çıkolatalı pudıng doktum hoop buzdolabına bıraz dınlendı uzerıne hındıstan cevızı ve bol cevızle servıs yaptımm cok basıt ve lezzetli olduu :56::56::16::16:

güzel bişeye benziyo eline sağlık.bigün zamanım olursa bende denerim

çok sağol,evet öyle yapıyorum bende, sonuçta yaradan da O alan da,dua edip okumaktan başka ne gelir elden....

cnm Allah gani gani rahmet eylesin...mekanı cennet olsun ..tüm ölmüşlerimizle beraber....:43:

türkiyedeyim ama ailemden çk uzağım buraya yeni taşındım bu yüzden gurbet dedim yanlış anlaıldı galiba:17:

hoşgeldinnnnnnnn:3::3:

bu bildiğin elmalı pasta olmuş......oooff canım istedi ya.....yiyin siz hiç de kilo almayın :43::43::43::43:

ben de yurtdisindasin sandim canim:1:
yas kac:26:
ne ugrasiyosun rabyasim ya teker teker yeseydin ya hepsini:9::9:
biyoloji öğretmeniyim malesef
rabyas dogru soyle uni den arkadaslarinla sozlesip bastiniz mi topigimi:30::30::30::30::9::9::9::9::9:

Rabyasım ben de severim böyle kuruyemişli meyveli atıştırmalık gibi uydurmaları :1:
Deneriz bakalım, hoş geliyor kulağa :34:
deneyin kızlar ben cok begendım pratık az malzemeli ve lezzetli hatta durun foto cekeyım ekleyeyımmm:16::9::9:

güzel bişeye benziyo eline sağlık.bigün zamanım olursa bende denerim

ok canımm paylas denersenn:16::16:

Back