- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.521
bizde ev alıyoruz ama sizinki çok uygunmuş.hayırlı olsun canım bi tane ev şart bu zamanda
kredi çekmeden halletmek çok çok iyi olmuş
metre karesi de 1000 lira iyiymiş
yeri de güzel büyüklüğü de iyi
ağız tadıyla oturun inşallah cnm
isteyen herkese de nasip etsin Rabbim
...
kuzular ben geldimSakuram hayirli olsun eviniz gule gule oturun canim nasil mutlusundur kimbilir kacinci kat:26:
kuzum hayırlısı dıyelım vardır rabbımın bır bıldıgı bıraz sabır... sydv bende basvurdum mulakata cagrıldım ama olmadı sanırım onda da torpıl var
aaa bak onuda bılmıyordum estoşummm olmadı bıde ondan alayımmm tesekkur ederımm
kızlara katılıyorum canım kesınlıkle limon tuzu tertemız yapıyorben bazen ıcıne domestos yada ace koyup uzerını suyla dolduruyorum geceden yapıp sabaha kadar duruyor yenı gıbı oluyo ıcı parıl parıl parlıyoorr
amin canım.... birini mi kaybettinn:26::26:
ortalıgı toparladım mutfagı supurdum sıldım bulasıkları makıneye yerlestırdım yemegımıde yaptımm kızlarrr
aman rabyasim dikkat et camasir suyuna yikadiktan sonra caydanlikta bi kac kez su kaynatip dok lavaboya:18:
dedem vefat etti.koca çınar yok oldu gitti....
Tertipli hatun senıTatlım kireci temizlemekte limon tuzunun üstüne tanımam birazda sirke çaydanlıga koyup kaynatıyosun miss gibi oluyoo
Ne yapıyım tanemim yarın kociş izinli hafta sonuda annemlere gtcez yokuz kardeşimi alıcam bize getiricem ev temiz olsn dedm
Tabi canım bende göz kararı koyuyorum biryerde okumuştum ondan öyle yazdım hani tarife uyaçağız yaaa ondabenim caydanliga 1 kasik fayda etmiyo tanemim bol bol koyuyorum
noldu canim kotu bi sey yok dimi:26::26:
Canım ben sirkeyi koku gideriçi olarak kullanmıştım çaytanlıkta hani bazen ıhlamur kaynatırız sonra çıkmaz kokusu yaozaman içine döküp çarkala hiç kokusu kalmıyor ıhlamuruntamam limon tuzu koyayım.bikere sirke koydum kireç çıkmadı rengi bi tuhaf oldu çokmu koydum acaba bi ölçüsü varmı
canımm basın sağolsun allah sabır versin cok uzuldummm... allah rahmet eylesin gunahlarını affetsin....dedem vefat etti.koca çınar yok oldu gitti....
bu gun ders yok galiba rabyasim
Basiniz sagolsun canim
ALLAH dayanma gucu versin
nasil uzuldum bilemezsin
su 2013 girdiginden beri duydugum 5ci olum haberi
nasil bitecek su yil ya ne ugursuz bi yil oldu
Cnm ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlerede sabrını versin malesef hayat böyle bizde bi gün yok olup gidicez burdan
canımm basın sağolsun allah sabır versin cok uzuldummm... allah rahmet eylesin gunahlarını affetsin....
yok kuzusumm burada ara tatıle gırdı okullar benım ogrencı de 1 haftalıgına tatıle gıttı haftaya yapıcam ders
çok sağol. insanın en yakınları bile teselli vermezken hiç görmediğim uzaklarda yaşayan güzel yürekli arkadaşların olması ,üzlmesi,başsağlığı dlemesi ne güzel...ne diyebilirm ki.çok sağol.teşekkür ederim.
Canım allah rahmet etsin mekanı cennet olsun sizlerede sabır versin tatlım
dedemi kaybettim malesef
Allah rahmet eylesin inşallah canım...
Babamı kaybedeli 5 bitti, 6. yıla girdik..
Kabuk bağlıyor ama geçmiyor..
Allah rahmet eylesin inşallah canım...
Babamı kaybedeli 5 bitti, 6. yıla girdik..
Kabuk bağlıyor ama geçmiyor..
çok sağol arkadaşım.şu sıra sabıra çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?