- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.501
yaa kızlar saçımın rengini evde eltimle beraber açabilir miyiz sizce
açıcı aldım da denemek istiyorum olur mu acep
bugün yatağımı topladım odamı temizledim.oturduğum odayı süpürüp sildim.bulaşıkları makineye koydum.wc ye domestosla ovdum bıraktım öle biraz beklesin.çamaşır yıkandı kurumadan ütülemeyi düşünüyorum daha güzel oluyo die duydum
Ya kızlar öldüm bittim şu an vücudumu hissetmiyorum 7 buçuktan beri temizlik yapıyorum evin bütün mobilyalarını çektim altını süpürdüm sildim toz aldım mutfagımın dolaplarını sildim içlerini düzenledim bulaşık makinamın altını teizledim masa sandalyelerimi aspirinle sildim beyaz esyalrımı sildim lavaboyu tezgahı domestosla ovup duruladım petegini cifledm duruladım koltuk örtülerini makinaya attm çıktılar onlarıda astım banyo dolaplarımı içli dışlı sildim içlerini temizledim çamaşır makinamn altını temzledm lavaboyu küveti domestosla bi güzel ovdum aynalarını sildim wc yi ovdum yemegimi ateşe koydum şimdi karnımı doyurmada sıra yoksa bayılıvercem walla
askitom siz su koltuk ortulerine ne yapiyosunuz ALLAH askina 2 gunde bir yikiyosun
Akitom dur azçık yaaa nefes almadan yazmışsın inan nefes almadan yapmışsındırYa kızlar öldüm bittim şu an vücudumu hissetmiyorum 7 buçuktan beri temizlik yapıyorum evin bütün mobilyalarını çektim altını süpürdüm sildim toz aldım mutfagımın dolaplarını sildim içlerini düzenledim bulaşık makinamın altını teizledim masa sandalyelerimi aspirinle sildim beyaz esyalrımı sildim lavaboyu tezgahı domestosla ovup duruladım petegini cifledm duruladım koltuk örtülerini makinaya attm çıktılar onlarıda astım banyo dolaplarımı içli dışlı sildim içlerini temizledim çamaşır makinamn altını temzledm lavaboyu küveti domestosla bi güzel ovdum aynalarını sildim wc yi ovdum yemegimi ateşe koydum şimdi karnımı doyurmada sıra yoksa bayılıvercem walla
Benim cadı huysuz gene geldi keçiler uyutmaya çalışıyorumben de bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
supurge actim sildim
camasirlari topladim
kizimi yedirip uyuttum
toz alicam bi de utum var
himm oyle olsunAzerinim bizim polar ne bulsa topluyo saç kıl tüy bide bide ben tayt giyiyom evde yapışıp duruyo makinaya atmadan temizlenmiyoo
canim kireci cok fazla degilse limon tuzu dokup kaynatiyorum tertemiz oluyokızlar bişey sorcam.kireçlenen çaydanlığınızı porçöz dışında neyle temizliyosunuz
Akitom dur azçık yaaa nefes almadan yazmışsın inan nefes almadan yapmışsındır
Benim cadı huysuz gene geldi keçiler uyutmaya çalışıyorum
kızlar bişey sorcam.kireçlenen çaydanlığınızı porçöz dışında neyle temizliyosunuz
Ya kızlar öldüm bittim şu an vücudumu hissetmiyorum 7 buçuktan beri temizlik yapıyorum evin bütün mobilyalarını çektim altını süpürdüm sildim toz aldım mutfagımın dolaplarını sildim içlerini düzenledim bulaşık makinamın altını teizledim masa sandalyelerimi aspirinle sildim beyaz esyalrımı sildim lavaboyu tezgahı domestosla ovup duruladım petegini cifledm duruladım koltuk örtülerini makinaya attm çıktılar onlarıda astım banyo dolaplarımı içli dışlı sildim içlerini temizledim çamaşır makinamn altını temzledm lavaboyu küveti domestosla bi güzel ovdum aynalarını sildim wc yi ovdum yemegimi ateşe koydum şimdi karnımı doyurmada sıra yoksa bayılıvercem walla
Tatlım kireci temizlemekte limon tuzunun üstüne tanımam birazda sirke çaydanlıga koyup kaynatıyosun miss gibi oluyookızlar bişey sorcam.kireçlenen çaydanlığınızı porçöz dışında neyle temizliyosunuz
Akitom dur azçık yaaa nefes almadan yazmışsın inan nefes almadan yapmışsındır
Benim cadı huysuz gene geldi keçiler uyutmaya çalışıyorum
benim caydanliga 1 kasik fayda etmiyo tanemim bol bol koyuyorumCanım 1 yemek kaşığı limotuzuyla kaynat çıkar
dünya ne garip... daha dün var olan bugün yok oluyor.ne üzülmek ne ağlamak fayda ediyor artık.Rabbim sevdiklerimize uzun ömürler versin,onların acısını yaşatmasın....
aynen öyle..ben gecen yıl pek hissetmıyordum yenı evlı olunca.....ama bu yıl ev aldık onun kredı borcu falan var...onu ödeyınce gerıye cok bir şey kalmıyor....bu yıl bu iş konusu canımı çok sıkıyor...napacağız bılmıyorum......
sydv alımlarını takıp edıyorum onda da ikamet şartı koyuyorlar...
katipliğe gireceğim o zaten torpil..hoş 90 nı gecebılır mıyım bilmiyorum....
aöf ye yazıldım.işletme 1. sınıf.bir de onuns ınavları anlayacagın boğuluyorum artık....
yani alım olacak mı olmayacak mı diye herkes konusup duruyor....o konu da memurlar nette bır suru laf var ama netlık yok.
kredi çekmeden halletmek çok çok iyi olmuş
metre karesi de 1000 lira iyiymiş
yeri de güzel büyüklüğü de iyi
ağız tadıyla oturun inşallah cnm
isteyen herkese de nasip etsin Rabbim
2 gün geçtiyse çıkmayabilir cnm
sağlık ocakları kan testini ücretsiz yapıyorlar
eğer hemen öğreneyim emin olayım dersen yarın sabah saat 10:00 olmadan gidersen aile hekimine yaptırabilirsin
sonucunu da ertesi gün öğleden sonra alırsın
ama yarın cuma sonucu ancak pazartesi alabilirsin
özelde de yaptırırsan1-2 saat içinde alırsın sonucu fiyatı da ortalama 80-100 lira arası
bi başka seçenek de erken gebelik testleri var daha hassas oluyo onlar da kesin sonuç verir 2 gün geçtiyse
fiyatı da 15-20 lira arası değişiyo
kızlar bişey sorcam.kireçlenen çaydanlığınızı porçöz dışında neyle temizliyosunuz
amin canım.... birini mi kaybettinn:26::26:dünya ne garip... daha dün var olan bugün yok oluyor.ne üzülmek ne ağlamak fayda ediyor artık.Rabbim sevdiklerimize uzun ömürler versin,onların acısını yaşatmasın....
aman rabyasim dikkat et camasir suyuna yikadiktan sonra caydanlikta bi kac kez su kaynatip dok lavaboya:18:kuzum hayırlısı dıyelım vardır rabbımın bır bıldıgı bıraz sabır... sydv bende basvurdum mulakata cagrıldım ama olmadı sanırım onda da torpıl var
aaa bak onuda bılmıyordum estoşummm olmadı bıde ondan alayımmm tesekkur ederımm
kızlara katılıyorum canım kesınlıkle limon tuzu tertemız yapıyorben bazen ıcıne domestos yada ace koyup uzerını suyla dolduruyorum geceden yapıp sabaha kadar duruyor yenı gıbı oluyo ıcı parıl parıl parlıyoorr
amin canım.... birini mi kaybettinn:26::26:
benim caydanliga 1 kasik fayda etmiyo tanemim bol bol koyuyorum
noldu canim kotu bi sey yok dimi:26::26:
Tertipli hatun senıTatlım kireci temizlemekte limon tuzunun üstüne tanımam birazda sirke çaydanlıga koyup kaynatıyosun miss gibi oluyoo
Ne yapıyım tanemim yarın kociş izinli hafta sonuda annemlere gtcez yokuz kardeşimi alıcam bize getiricem ev temiz olsn dedm
Tabi canım bende göz kararı koyuyorum biryerde okumuştum ondan öyle yazdım hani tarife uyaçağız yaaa ondabenim caydanliga 1 kasik fayda etmiyo tanemim bol bol koyuyorum
noldu canim kotu bi sey yok dimi:26::26:
tamam limon tuzu koyayım.bikere sirke koydum kireç çıkmadı rengi bi tuhaf oldu çokmu koydum acaba bi ölçüsü varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?