En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ya kızlar öldüm bittim şu an vücudumu hissetmiyorum 7 buçuktan beri temizlik yapıyorum evin bütün mobilyalarını çektim altını süpürdüm sildim toz aldım mutfagımın dolaplarını sildim içlerini düzenledim bulaşık makinamın altını teizledim masa sandalyelerimi aspirinle sildim beyaz esyalrımı sildim lavaboyu tezgahı domestosla ovup duruladım petegini cifledm duruladım koltuk örtülerini makinaya attm çıktılar onlarıda astım banyo dolaplarımı içli dışlı sildim içlerini temizledim çamaşır makinamn altını temzledm lavaboyu küveti domestosla bi güzel ovdum aynalarını sildim wc yi ovdum yemegimi ateşe koydum şimdi karnımı doyurmada sıra yoksa bayılıvercem walla

ben de bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
supurge actim sildim
camasirlari topladim
kizimi yedirip uyuttum
toz alicam bi de utum var

askitom siz su koltuk ortulerine ne yapiyosunuz ALLAH askina 2 gunde bir yikiyosun

Akitom dur azçık yaaa nefes almadan yazmışsın inan nefes almadan yapmışsındır
ben de bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
supurge actim sildim
camasirlari topladim
kizimi yedirip uyuttum
toz alicam bi de utum var
Benim cadı huysuz gene geldi keçiler uyutmaya çalışıyorum

Azerinim bizim polar ne bulsa topluyo saç kıl tüy bide bide ben tayt giyiyom evde yapışıp duruyo makinaya atmadan temizlenmiyoo
himm oyle olsun
kızlar bişey sorcam.kireçlenen çaydanlığınızı porçöz dışında neyle temizliyosunuz
canim kireci cok fazla degilse limon tuzu dokup kaynatiyorum tertemiz oluyo

o benim kizda da var tanemim ya ogle uykularinda 1 saat salliyorum

Son düzenleme:

vallahi okurken yoruldum ellerinize sağlık

kızlar bişey sorcam.kireçlenen çaydanlığınızı porçöz dışında neyle temizliyosunuz
Tatlım kireci temizlemekte limon tuzunun üstüne tanımam birazda sirke çaydanlıga koyup kaynatıyosun miss gibi oluyoo

Ne yapıyım tanemim yarın kociş izinli hafta sonuda annemlere gtcez yokuz kardeşimi alıcam bize getiricem ev temiz olsn dedm

dünya ne garip... daha dün var olan bugün yok oluyor.ne üzülmek ne ağlamak fayda ediyor artık.Rabbim sevdiklerimize uzun ömürler versin,onların acısını yaşatmasın....

Canım 1 yemek kaşığı limotuzuyla kaynat çıkar
benim caydanliga 1 kasik fayda etmiyo tanemim bol bol koyuyorum
dünya ne garip... daha dün var olan bugün yok oluyor.ne üzülmek ne ağlamak fayda ediyor artık.Rabbim sevdiklerimize uzun ömürler versin,onların acısını yaşatmasın....

noldu canim kotu bi sey yok dimi:26::26:

kuzum hayırlısı dıyelım vardır rabbımın bır bıldıgı bıraz sabır... sydv bende basvurdum mulakata cagrıldım ama olmadı sanırım onda da torpıl var

aaa bak onuda bılmıyordum estoşummm olmadı bıde ondan alayımmm tesekkur ederımm

kızlara katılıyorum canım kesınlıkle limon tuzu tertemız yapıyor ben bazen ıcıne domestos yada ace koyup uzerını suyla dolduruyorum geceden yapıp sabaha kadar duruyor yenı gıbı oluyo ıcı parıl parıl parlıyoorr

amin canım.... birini mi kaybettinn:26::26:

aman rabyasim dikkat et camasir suyuna yikadiktan sonra caydanlikta bi kac kez su kaynatip dok lavaboya:18:

Tertipli hatun senı
benim caydanliga 1 kasik fayda etmiyo tanemim bol bol koyuyorum

noldu canim kotu bi sey yok dimi:26::26:
Tabi canım bende göz kararı koyuyorum biryerde okumuştum ondan öyle yazdım hani tarife uyaçağız yaaa ondadünden kalma alışkanlık olmuş canım

tamam limon tuzu koyayım.bikere sirke koydum kireç çıkmadı rengi bi tuhaf oldu çokmu koydum acaba bi ölçüsü varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…