En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
amin canım benim insallahh... evet ilk denememiz ama pkoluyum ben sanırım hersey bıraz daha zor olacak benim için rabbim hayırlsını versın dua edin lutfen bana da....

Dualarımız seninle canım benim hiç kafana takma sen bu ay olmadı öbür ay olur yeterk i sen inan rabbim isterse hersey olur

Rabyasim karamsar skmayin canınızı kısmet değilmiş
Bir daha ki ay daha iyi hazirlanirsinizhem beni de bekleyin
tamam kuzumm senide bekliyoruz önümüzdeki ay hayırlı haberler olur ınsallahh
Dualarımız seninle canım benim hiç kafana takma sen bu ay olmadı öbür ay olur yeterk i sen inan rabbim isterse hersey olur

canım benimm cok tesekkur ederimm kesınlıkle ınanıyorumm rabbım hayırlısını versın hayırlı zaamanda ınsallahhh ıyıkı varsınız yaaaa

Selam kızlar...noli burda bakam ben yokken bebek çalışmaları başlamış olmayan olsun diye bakar..benm gibi olanlarda yaka silkeler bıktık diyee.. o kadar yoruyorki beni arkasını yatana kadar toplamak ayrıca bi enerji istiyor...

Dün gece ani bir misafir baskınınına uğradım bi anda 6 kişi ağrladım 3 te biz 9...çok yoruldum bide bizde kaldılar yatak ser falan derken cnm çıktı..sabah onlar gider gitmez evi süpürdüm serdiğim çarşafları yastık yüzlerini yıkadım,,bulaşık makinesini boşalttım oğlanı doyurdum alışverişe çıktım çamaşırları astım yoğurt mayaladım yemek hazırladım esada çorba yedirdim derken akşam oldu şimdide eve şöyle bi paspas atcm oğlan uyurken yarına kalmasın kuzey güneyde başlayacak o başlamadan alayım tozları bari...

hosgeldin canim en son heralde 1 hafta once yazmistin biraz fazla ugra ya ozluyoruz seni
ooo yatili kalan misafirden hic hoslasmam yabi de 6 kisi
ama altindan kalkmisin ne guzel
her yeri de temizlemisin ohh ayagini uzat da dizini izle

aaa rabyasim test mi yapiyosun hadi hayirlisi
evet sabah ilk idrarla daha kesin oluyo sonuc

estosum dun evlilik yildonumunuzdu demek tebrik ederim canim nice senelere
teşekkür ederim çitlembiğim
hehe tanemim alemsin ya
bu arada kizlar kaynanam hatalanmis gorumcem de hamileymis seviniyim mi uzuleyim mi bilemedim ya:26:
2013 girdiginden beri ne kadar kotu haberler duydum boyle bitse artik su yil
geçmiş olsun cnm nesi var :26:
bende bu yıl böyle desenli perdeler,yatak örtüleri falan moda oldu hastayım bunlara ya.....Eki Görüntüle 620360 Eki Görüntüle 620361 Eki Görüntüle 620362 Eki Görüntüle 620363
ayy benim bu istanbul figürlü herşeye dibim düşiyi yaaf
geçen gün de bi halı gördüm bayıldım valla
off tam bi istanbul aşığıyım ben
kızlar herkese merhaba test yaptım ve nagatıf cıktııı hayırlısı olsunn
kısmet değilmiş demek ki cnm hayırlısı olsun hemen sıkma canını sakın
AŞKİTOM biz de seneye seninle beraber niyetleniriz

Tamam estoşum bak sakın bunlara uyup gaza gelmeyesn seneye kadar sabredicen

Gunaydn kızlar erken uyandm çünkü bugun dip köşe temizlik var yarında kociş izinli hafta sonuda annemlerdeyiz o yuzden ev temiz kalsın
Evi toplıycam mobilyalarımın atnını süpürücm silicem toz alıcam koltuk örtülerini makinaya atıcam mutfak dolaplarını silcem içlerini düzenliycem bulaşık makinasını boşaltıcam temzleri dizicem wc ve banyoyu ovucam yemeek yapıcam balkonu silicem ben yavastan işlere grişiyim hadi sizde uyanın artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…