En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bende aksam gelirim canlar sabah öğrencim gelecek öğlen istanbula gidicez aksam fırsat bulursammm sizleyimmm

Son düzenleme:
Rabsaya çok güldüm
Nedir benim tanemim le şu ıpadden çektiğimiz

rabsay değil tanemimm rabyas güldüm aksam aksammm i pad azizliğine ugradın yınee

Ayyyyy sorma bacım bende ona bakıyordum bende güldümo degılde benim aklımda bu kalır şimdi
Şimdide o değilde yazdım ördeğinde çıktı buna nedensin bakmadan göndersem Bakmadan bi komedi daha

Ayyyyy sorma bacım bende ona bakıyordum bende güldümo degılde benim aklımda bu kalır şimdi
Şimdide o değilde yazdım ördeğinde çıktı buna nedensin bakmadan göndersem Bakmadan bi komedi daha

olsun canım benim ben anlıyorum sizi sıkıntı yokk hem gülüyoruz işte fenamı

olsun canım benim ben anlıyorum sizi sıkıntı yokk hem gülüyoruz işte fenamı

Valla çoğunu düzeltiyorum yoksa varya ne tuaf sözçükler çıkıyor bundan sonra düzetmiyeyim gülmeyi siz görün

Son düzenleme:
Bu arada yanlışlıkla tanemime alıntı yapmşım

kzlar selam bugün geldim evime çok özlemişim sizleri.. bugün bi iş yapamadım sadece eşyaları yerleştirdim bulaşıkları yıkadım birazı hala duruyo..oğlumu yıkadım bi güzel..tam altı gün olmuştu yavrum rahatladı..
çok yorgunum erken yatıcam biraz
yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…