- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.901
oh ohhh mis olmustur ev askitomben de bi taraftan kuzuya yemek yaparken diger taraftan banyoyu temizledim sildim
makineyi doldurdum beyazlarla
Evet CNm Miss gibi oldu şöyle çaya oturmaya gelecek kimseciklerim bilem yok burda
keske yakin olsaydik askitom ben birak cayi her gun yemege gelirdim sana
senin kuzu gec mi uyuyo tanemim :26:benim ki de gec uyuyicak sanki azicik gec kalkti daKızlar bende kahvaltı yaptık şimdi kızımın altını üstünü değiştim
Şimdi mutfağa dalayım fırını çifliyeçem masamı sandalyelerimi siliçem
Kızı uyutursam buzdolabını temizleyeceğim
ay kızlar ilk defa gördüm burayı ne iimiş böyle.yazılanları okudukça temizlik yapasım geldi
senin kuzu gec mi uyuyo tanemim :26:benim ki de gec uyuyicak sanki azicik gec kalkti da
hosgeldin canimburaya giren her kes ayni seyi soyluyo
Canım hiç belli olmuyo buralar hasta ya bırazda şimardısenin kuzu gec mi uyuyo tanemim :26:benim ki de gec uyuyicak sanki azicik gec kalkti da
hosgeldin canimburaya giren her kes ayni seyi soyluyo
Gel bacım gel dışarıda kalma çocuklarla
Canım hiç belli olmuyo buralar hasta ya bırazda şimardı
Evinden Tazmanya canavarı geçmiş gibi olur hata canavarları desek daha doğru olur
bende kalkayımda dağınık evimi toplayıp temizleyeyimbi anda bi aşk bi şevk sanki bi saate herşeyi bitircem o haldeyim
ne guzel olurduAhhh keşke cnmm ya bende kahvaltıya gelirdim sana öyle kapattırdık günü
gel gel tasnemim ben de kizi gotururdum askitomun evinin altini ustune cevirip donerdik
kalk kalkbende kalkayımda dağınık evimi toplayıp temizleyeyimbi anda bi aşk bi şevk sanki bi saate herşeyi bitircem o haldeyim
Kötü bi teçrübe olur eminimisinİyi olur tanemim fenamı antreman yapmış kendimi aliştırmış olurum geleceğe
Sorada bebiş yapmayacak görürsünne guzel olurdu
gel gel tasnemim ben de kizi gotururdum askitomun evinin altini ustune cevirip donerdik
kalk kalkiyi oldu bu gaz
ne guzel olurdu
kalk kalkiyi oldu bu gaz
Canım h.geldin bize takıl bak o zaman evin nasıl pırıl pırıl oluyo
daha önceden bulsaymışım burayı daha şimdiden çoğu iş bitti.birde haftasonu k.validemler gelecek bitürlü kalkıp iş yapasım gelmiyodu ii oldu
CNm evlimizin kaç yasındasın biraz tanıtırmısın kendini
CNm evlimizin kaç yasındasın biraz tanıtırmısın kendini
sen kendinden bahsedermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?