En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar nabersinizzz:16:
dün kocişle istanbula gittik tuzla pendik kartal gezdik sahilde yürüdük çok keyifliydi :16::16: cok ruzgar vardı carptı sanırım bugun basım agrıdı... ogleden sonra öğrencim geldii ders anlattım sonra arkadasım geldı muhabbet ettık falan derken giremedimm sabah ev süpürdüm toz aldım mutfagı toparladım makinayı bosalttım sonra tekrar doldurdum :9: hava cok guzeldı camasır yıkadım astım bugunluk bu kadar randevum yarınmıs ben cuma sanıyordum sabah hastanete gıdıcem bakalım benler ıcınnn...:21::21:

dün kocişle istanbula gittik tuzla pendik kartal gezdik sahilde yürüdük çok keyifliydi :16::16: cok ruzgar vardı carptı sanırım bugun basım agrıdı... ogleden sonra öğrencim geldii ders anlattım sonra arkadasım geldı muhabbet ettık falan derken giremedimm sabah ev süpürdüm toz aldım mutfagı toparladım makinayı bosalttım sonra tekrar doldurdum :9: hava cok guzeldı camasır yıkadım astım bugunluk bu kadar randevum yarınmıs ben cuma sanıyordum sabah hastanete gıdıcem bakalım benler ıcınnn...:21::21:

oo cnm gezmişsinz baya bizim bu tarafa gelmişsinz bizede ugrasaydınız ya gelmişken:9::16:

oo cnm gezmişsinz baya bizim bu tarafa gelmişsinz bizede ugrasaydınız ya gelmişken:9::16:

aklımdan gectın zaten canımm hatta koçişe ben aşkitom diye hitap ederim
işte pendik pazarının ordan gecerken askitom askitom burda oturuyormus dedımm:9::9::9: o ne demek yaa dedı bızım kk bi arkadas dedım hay allahım sardın ııce sen kk dedi koptummmm:1::1::1:hava guzel olursa haftaya pazara ugrayıp devam etcez :16::16:

aklımdan gectın zaten canımm hatta koçişe ben aşkitom diye hitap ederim
işte pendik pazarının ordan gecerken askitom askitom burda oturuyormus dedımm:9::9::9: o ne demek yaa dedı bızım kk bi arkadas dedım hay allahım sardın ııce sen kk dedi koptummmm:1::1::1:hava guzel olursa haftaya pazara ugrayıp devam etcez :16::16:

inş. cnm bekleriz:16:
benimkide arada sen bu kk'la kafayı bozdun iyice diyoo o kadar çok bahsediyorum ki yok şöyle yok böyle diye bunaldı adam:1::1::1::1:

slm canim:16::16:
canım yeni gördüm mesajını gitmedim bugün misafirliğe eltim beni alıp beraber gidecektik ama aramadı işi çıkmış ama nette de fazla takılmadım evle uğraştımm ocağımı söktüm komple gözlerini cifledim tellerini cifledim fayanslarımı sildim öyle işte...:6::6::6:
ooo canim bu gun derinden temizlik yapmisin baya:46::46::46:
kızlar an itibariyle yemeğimi yakmış bulunuyorum:47::47::47:unutmadığıma emindim ama ocağın altını kapatmayı unutmuşum :47::47::47:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:kusura bakma yelizim sinirlerim bozuldu:60::60::60::60::60:
Tobikkde yemekler yanmış sullar kesilmiş fasulyeler pişmiş üzülmeyin herseyın bası saglık :16:her şey yerine gelir
Ben neyaptım daha yenı oturdum ama çok sürmeyecek yemek yaptım yayla çorbası azerim senın salatayı yapacaktımda
Yayla çorbası yoğurtlu ikisi yoğurtlu olmasın dedim bende patetessalatası yaptım mutfağı topladım banyo wc yi domestos la temizledim bıraz ütü yaptım kızım antıramanda eşim geç gelecek gelsinler yemek yeriz geri kalan ütüyü yaparım
Yarında buzdolabını temizliyecem Allah kızımdan izin verirse
evet canim yogurt corbasiyla olmazdi havuc salatasi baska zaman yaparsin:34:
utu mu var bu gun:30:
evet cnm biz gelmeden parlatmislar evi kardeslerim bana is yoktu cok..ben bugun kahvalti hazirladim yataklari topladim otuma odasi kolidor mutfagi supurdum bulasiklari hallettim bi de camasirlari toplayip katladim. valla annem sasirdi galiba kizlar ;)
Simdi okucm yazdiklarinizi..
sevinmistir kadin ne guzel:31::31:
rabyasim ooo her kes kocasiyla gezmelerde benim basim kel mi:19::60::60::60::60::60:
azerinn ne olmus kız sana kırmızı olmusunnn hayırlı olsunnnn:16::16:
tesekkur ederim kuzum belese pro lu olduk iste:1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:kusura bakma yelizim sinirlerim bozuldu:60::60::60::60::60:

rabyasim ooo her kes kocasiyla gezmelerde benim basim kel mi:19::60::60::60::60::60:

ooohhhh yakısırrr kuzusaaa:16::16: kıyamam yaaa sen gel ben gezdırırım senıı canımmm:16:

Şu saat itibariyle iptal oldu ütü kızım uyumuyor babada dizi seyrediyor :27:
Her geçen gün daha zor uyuyor bu cadı sankı bebeken dahamı kolaydı:26:

Şu saat itibariyle iptal oldu ütü kızım uyumuyor babada dizi seyrediyor :27:
Her geçen gün daha zor uyuyor bu cadı sankı bebeken dahamı kolaydı:26:
canim bebeklerde bi donem oluyo sanki boyle uykulari tamamen bozuluyo:31:
katmer pogaca yapmak ıstıyorum ama cok usenıyorumm bırı benı gaza getırsınnnnn:32:

ay siz zor pogaca gormemisiniz bizim bi sor qogali denen pogacamiz var ohooo:52:
sor-qogali.jpg

ay ay ay nasılda gaz verirmişşşş:16: valla niyetlendim yapıcaktım peynir ıslamamısımmm kuzumm yarına kaldı artıkkk:16::16:

Yarın yap tatlım ama fotosunu çekmeyi unutma benimde CNm çekti Çarşamba günü yaparım yarın temizliğim var çünki:ssz:

Back