- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.481
Akşama ne yemek var kızlar bi söyleyin bakemmm
ben önceki sayfalarda yazmıştım ama snein için bir daha yazarım nolcek
zeytinyağlı yeşil fasulye
yeşil mercimekli bulgur pilavı
salata
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşama ne yemek var kızlar bi söyleyin bakemmm
corba olarak nohutlu corba dusunuyorum ama yemege karar vermedim daha:26:
Bende çorba yayla çorbasıWalla kociş mantı istedi difrizde vardı kaynanamın yaptıgı onu çıkardım sarımsaklı yogurtlıycam bide sos hazırlıycam anlıycagız baya zahmetli iş
Ne anısı kız söyle merak ettim
Ne anısı kız söyle merak ettim
Bende çorba yayla çorbası
Yanına patetesli salatasını yapsam bılmıyorum:26:
Sağol canım ellin dert görmesin tatlımben önceki sayfalarda yazmıştım ama snein için bir daha yazarım nolcek
zeytinyağlı yeşil fasulye
yeşil mercimekli bulgur pilavı
salata
bizim binayi distan boyuyolar biz 5 kattayiz
bi gun baktim ses yok ben de actim pencereyi yazin hava sicak kisacik sort askili bady dolaniyorum evde sonra banyoya girdim bi baktim erkek sesi geliyo
dedim heralde komsu falan anam yok ses yakindan geliyo
banyonun kapisiyla mutfagin penceresi arasinda 5 metre var kapidan bi ciktim boyaciyla goz goze geldik adam bizim pencerenin tam onunde ayagini atsa mutfagin ortasina dusecek evde de kimse yok esim kizimla gezmege gitmisti:18::18::18:
nasil kostum tekrar banyoya anlatam:18::18::18:simdi ne disariya cikabiliyorum ne iceride dura biliyorum elimi kapidan nasil uzatip mutfak kapisini kapadigimi hatirlamiyorum
hemen odaya kosup uzerimi giydim sonra da mutfagin penceresini falan kapadim korkudan tir tir titriyorum:18::18::18:esime anlattim sonra beni neden aramadin diyo ben de o anda sadece bi seyler giymek geciyodu aklimdan dedim
Ayy çok güldüm aziii seninkinin tepkisi çok iyi olmuş ben böle bişey söylesem ne olur kimbilir ne anlayışlı kocan var kız
Dua etki atlamamış adam içeri seni o halde görüp
kızlarrrrrrrr çorbalara oy verdiniz mi bakim.....
kızlar evi topladım banyo mutfak temizledim sil süpür toz aldım 3 makina çamaşır bitti, bulaşık makinesi hala yıkıyor kızı doyurdum uyuttum kalkar birazdan şimdi rahatladım bir yemek kaldı onuda yaparım birazdan.
demek ki cemkirince ise yariyomus ilkcim
Kızlarr Bende Akşama Kuru Fasulye,Pilav yapim diyorumm
Ne zamandır Yapmıyodumm. İyi Olurr
Bende susuz oturuyom
Sıkıldım uyudum biraz yeni uyandım kalkıp yemeği hazırlıycam
Bu arada rabyas yok nerede acaba dersimi var acep
Kızlarr Bende Akşama Kuru Fasulye,Pilav yapim diyorumm
Ne zamandır Yapmıyodumm. İyi Olurr
aaa hala susuz musun niye yok ki kız acep?
Evet CNm yarın 9 a kadar yok ne yapıcam hiç bilmiyom
Burda çalışmalar var o yüzden kesmişler herhal:44: