En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
corba olarak nohutlu corba dusunuyorum ama yemege karar vermedim daha:26:

Walla kociş mantı istedi difrizde vardı kaynanamın yaptıgı onu çıkardım sarımsaklı yogurtlıycam bide sos hazırlıycam anlıycagız baya zahmetli iş:9::9:
Bende çorba yayla çorbası
Yanına patetesli salatasını yapsam bılmıyorum:26:

Ne anısı kız söyle merak ettim:9::9:

bizim binayi distan boyuyolar biz 5 kattayiz
bi gun baktim ses yok ben de actim pencereyi yazin hava sicak kisacik sort askili bady dolaniyorum evde :52:sonra banyoya girdim bi baktim erkek sesi geliyo
dedim heralde komsu falan anam yok ses yakindan geliyo
banyonun kapisiyla mutfagin penceresi arasinda 5 metre var kapidan bi ciktim boyaciyla goz goze geldik :53:adam bizim pencerenin tam onunde ayagini atsa mutfagin ortasina dusecek evde de kimse yok esim kizimla gezmege gitmisti:18::18::18:
nasil kostum tekrar banyoya anlatam:18::18::18:simdi ne disariya cikabiliyorum ne iceride dura biliyorum elimi kapidan nasil uzatip mutfak kapisini kapadigimi hatirlamiyorum:52::52::52:
hemen odaya kosup uzerimi giydim sonra da mutfagin penceresini falan kapadim korkudan tir tir titriyorum:18::18::18:esime anlattim sonra beni neden aramadin diyo ben de o anda sadece bi seyler giymek geciyodu aklimdan dedim:52::52::52:

bizim binayi distan boyuyolar biz 5 kattayiz
bi gun baktim ses yok ben de actim pencereyi yazin hava sicak kisacik sort askili bady dolaniyorum evde :52:sonra banyoya girdim bi baktim erkek sesi geliyo
dedim heralde komsu falan anam yok ses yakindan geliyo
banyonun kapisiyla mutfagin penceresi arasinda 5 metre var kapidan bi ciktim boyaciyla goz goze geldik :53:adam bizim pencerenin tam onunde ayagini atsa mutfagin ortasina dusecek evde de kimse yok esim kizimla gezmege gitmisti:18::18::18:
nasil kostum tekrar banyoya anlatam:18::18::18:simdi ne disariya cikabiliyorum ne iceride dura biliyorum elimi kapidan nasil uzatip mutfak kapisini kapadigimi hatirlamiyorum:52::52::52:
hemen odaya kosup uzerimi giydim sonra da mutfagin penceresini falan kapadim korkudan tir tir titriyorum:18::18::18:esime anlattim sonra beni neden aramadin diyo ben de o anda sadece bi seyler giymek geciyodu aklimdan dedim:52::52::52:

Ayy çok güldüm aziii:60::60: seninkinin tepkisi çok iyi olmuş ben böle bişey söylesem ne olur kimbilir ne anlayışlı kocan var kız :9:
Dua etki atlamamış adam içeri seni o halde görüp:1::52::52:

kızlar evi topladım banyo mutfak temizledim sil süpür toz aldım 3 makina çamaşır bitti, bulaşık makinesi hala yıkıyor kızı doyurdum uyuttum kalkar birazdan şimdi rahatladım bir yemek kaldı onuda yaparım birazdan.:21::21:

Bende susuz oturuyom:5:
Sıkıldım uyudum biraz yeni uyandım kalkıp yemeği hazırlıycam :30:
Bu arada rabyas yok nerede acaba dersimi var acep:9:

demek ki cemkirince ise yariyomus ilkcim:9::9:

aynen bu topikk sayesinde, yoksa hayatta kalkmazdım yerimden kendimi biliom:1: en güzel çorba konusuna baksana senden alıntı yapıp bişiler yazdım:1:

Kızlarr Bende Akşama Kuru Fasulye,Pilav yapim diyorumm:16:
Ne zamandır Yapmıyodumm. İyi Olurr:16::16::16:

süper olur valla bende tazesini yapıcam Allah nasip ederse:1:

Back