- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.561
kızlar dun yetenek sızsınızde bateri calan bi ufaklık vardı adı baha ızleyen oldumuuu ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tetesekkur ederim canım benimm iyimm sen nasılsınnn?nasıl geçtim içinden temiz kalpli insan
![]()
ama bizimkisi daha zor bikerem
evet goruntu olarak neredeyse ayni ama bizimkisi 7 yufka ust uste konarak yapiliyo![]()
acayip mayıstım kızlar yaaa mutfagı ve ortalıgı toparlayıp yatayımm yarına iş kalmasınnn öpüyorum hepinizi
mutlu huzurlu geceler Allah rahatlık versinn canlarr![]()
var aslinda kuzum yani isteyen sade yapiyor dedigim gibi istegen iclik koyuyo ama baharatlarin ismini turkce bilmiyorum malesef![]()
ama bizimkisi daha zor bikerem
evet goruntu olarak neredeyse ayni ama bizimkisi 7 yufka ust uste konarak yapiliyo![]()
Ayyyy canım bız onu hemen turk usulü yaparız
Arasına peynır maydanoz al san turk usulü poğaça
Ama degısık tatlara ve baharatlara merakım
vardır onuda söyleyeyım![]()
cok guldum tanemim ya
![]()
Ayyy canım benım senın kalp inin temizliğiiyim
konuyu cevaplarken keşke
Bı meraba deseydım dedım sonra
baktım aynı soruyu sorumsuz![]()
Ben izledim cnm cok tatliydi masallAh sarı çizmeli Mehmet agayı çaldı masallAh ya nazar değmesin topaç gibiydi
cogoli degil kizshor qogali
tarifi soyle
30 gr maya
1 yumurta
0.5 litre sut
yag 250 gr
un
hamur yogurup bekletiyosun
sonra cok ince yufkalar aciyosun nerdeyse 7 tane ama cok ince olucak perde gibi bir bir yaglayip yufkalari ust uste diziyosun
sonra bu sekilde serit halinde kesip yuvarliyoruz sonra ustunden basiyoruz yumurta surup pisiriyoruz super oluyo
![]()
kızlar dun yetenek sızsınızde bateri calan bi ufaklık vardı adı baha ızleyen oldumuuu![]()
Gunaydin balli ekmeklerim
nasilsiniz bakalim bu sabah
bu gun de pek isim yok yemek disinda ama yine de soyle bi ortaligi toplamak gerek
estos nirelerde yahu:26:
günaydın aziiiisen bugün doğum gününe gidecektin değil mi? ohhhh
![]()
gunaydin elmali tartimevet dogum gunune gidicem
![]()
size de getiririm kuzumne güzellllbenim aklım eğlenceden çok pastalara ,böreklere kaydı tabi
![]()
Günaydın kızlar
Çok işimvar evi topıycm supurucm dip köşe silicem toz alıcam wc banyo ovulck mutfak temizlenecek beyaz eşyalar silincek dolaplar silincek koltuk örtülerimakinaya atılcak yatak örtümü küvette yıkıycam banyo sepetimi yıkıycam ve yemek yapıcam
Herkese kolay gelsn kızlar![]()
Günaydın kızlar
Çok işimvar evi topıycm supurucm dip köşe silicem toz alıcam wc banyo ovulck mutfak temizlenecek beyaz eşyalar silincek dolaplar silincek koltuk örtülerimakinaya atılcak yatak örtümü küvette yıkıycam banyo sepetimi yıkıycam ve yemek yapıcam
Herkese kolay gelsn kızlar![]()
ayyy yoruldummmmmmm .....ne çabuk kirleniyor bu eşyalar ya.....ask bir de çocuk olsa seni düşünemiyorum,yatana kadar elinde bezle gezerdin heralde
![]()