En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
acayip mayıstım kızlar yaaa mutfagı ve ortalıgı toparlayıp yatayımm yarına iş kalmasınnn öpüyorum hepinizi:16::16:
mutlu huzurlu geceler Allah rahatlık versinn canlarr:16::16:

acayip mayıstım kızlar yaaa mutfagı ve ortalıgı toparlayıp yatayımm yarına iş kalmasınnn öpüyorum hepinizi:16::16:
mutlu huzurlu geceler Allah rahatlık versinn canlarr:16::16:

Ben izledim cnm cok tatliydi masallAh sarı çizmeli Mehmet agayı çaldı masallAh ya nazar değmesin topaç gibiydi

var aslinda kuzum yani isteyen sade yapiyor dedigim gibi istegen iclik koyuyo ama baharatlarin ismini turkce bilmiyorum malesef:9:

Ayyyy canım bız onu hemen turk usulü yaparız :16:
Arasına peynır maydanoz al san turk usulü poğaça :9::9:
Ama degısık tatlara ve baharatlara merakım
vardır onuda söyleyeyım:56:

ama bizimkisi daha zor bikerem:19::9::9:

evet goruntu olarak neredeyse ayni ama bizimkisi 7 yufka ust uste konarak yapiliyo:16:

CNm benim yaptıgım hamuruda 2 ye bölüyorum her bezeyi 8 parçaya ayırıyorum tabak büyüklüğünde açıp aralarına margarin sürüyorum en sonda hamuru açarak büyütüyorum sigara böreği şeklinde üçgenlere bölüp sarıyorum toplamda 16 tane çıkıyo:16:

Ayyy canım benım senın kalp inin temizliği :16:iyim
konuyu cevaplarken keşke
Bı meraba deseydım dedım sonra
baktım aynı soruyu sorumsuz:16:
:16::16::16::16:
Ben izledim cnm cok tatliydi masallAh sarı çizmeli Mehmet agayı çaldı masallAh ya nazar değmesin topaç gibiydi

bayıldım bayıldım ben yaa masallah allah nazarlardan korusun cok sevımlıydıııı:nazar::nazar::nazar:

eevvvttttt kızlar yatıs rapormuda vereyım ortalıgı toparladım odayı havalandrdımm mutfagı toparladım bulasıklar makıneye yerlestı ev temız ve duzenlı yarına ıs yokk:16::16: bu kez gittimmm iii gecelerrr:16:

cogoli degil kiz:9::9::9::9::9:shor qogali:9::9::9:
tarifi soyle
30 gr maya
1 yumurta
0.5 litre sut
yag 250 gr
un

hamur yogurup bekletiyosun
sonra cok ince yufkalar aciyosun nerdeyse 7 tane ama cok ince olucak perde gibi bir bir yaglayip yufkalari ust uste diziyosun
sonra bu sekilde serit halinde kesip yuvarliyoruz sonra ustunden basiyoruz yumurta surup pisiriyoruz super oluyo:16:
filling-shorgoghal.jpg

zormuş şekerim ya ben daha yufka açamıyoruuuuummmm:25: yemek konusunda iyiyimdir ama hamurişi pek bilmiyodum..
maşallah size valla ya
ama burda onu da öğrenicem bu gidişle sizinle
baya aştım kendimi çok güzel kek falan yapıyorum tarife falan bakmadan kendime güvenim geldi..

kızlar dun yetenek sızsınızde bateri calan bi ufaklık vardı adı baha ızleyen oldumuuu :16:

izledim çoook tatlıydı yaa bayıldım ben de nasıl da yetenekli gerçekten :nazar:

Son düzenleme:
Gunaydin balli ekmeklerim:1:
nasilsiniz bakalim bu sabah
bu gun de pek isim yok yemek disinda ama yine de soyle bi ortaligi toplamak gerek:27:
estos nirelerde yahu:26:

Günaydın kızlar:16:
Çok işimvar evi topıycm supurucm dip köşe silicem toz alıcam wc banyo ovulck mutfak temizlenecek beyaz eşyalar silincek dolaplar silincek koltuk örtüleri:16: makinaya atılcak yatak örtümü küvette yıkıycam banyo sepetimi yıkıycam ve yemek yapıcam
Herkese kolay gelsn kızlar:16:

ne güzellll:16: benim aklım eğlenceden çok pastalara ,böreklere kaydı tabi:17::17:
size de getiririm kuzum:9:
Çok işimvar evi topıycm supurucm dip köşe silicem toz alıcam wc banyo ovulck mutfak temizlenecek beyaz eşyalar silincek dolaplar silincek koltuk örtüleri:16: makinaya atılcak yatak örtümü küvette yıkıycam banyo sepetimi yıkıycam ve yemek yapıcam

gunaydin askitom su geldi mi:27:

ayyy yoruldummmmmmm .....:6: ne çabuk kirleniyor bu eşyalar ya.....ask bir de çocuk olsa seni düşünemiyorum,yatana kadar elinde bezle gezerdin heralde:1::1:

Back