- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.441
kızlar biri beni dürtsün yaa koltuğa mıhlandım kalkamıyorum
kalk kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz bak Nurhayat gibi soyledim bilesin
pardon Zerrin gibi
tanemim nerelerdesin yahu
anam bebe elde ayakta kalmis resmen kalk ayol sinirlendirme benigalk dion galk dion galkamayom
galdıramazsan galdırırlar gülümmm
yok kııııızzzz gerçekten kalkamıyorum hiiiiççç halimm yokk kızda yerlerde sürünüyor onu bile kucağıma alacak halim yok noldu bana nazar felan mı değdikine?
o kaaa dedik dimi herufun gunahini alma diye ama nirdekızlar eşimi aradım bana açıklamasını yaptı.spor gazetesini okurken öyle bir sayfa çıktığını benim de yanlış anlamamam için sildiğini söyledi.....tam da tahmin ettiğiniz gibi cevapladı....
bende: aşkım silmene gerek yok ben zaten anlamıştım silince birden kıl oldum dedim....yoksa biliyorsun ben sana kendimden çok güvenirim dedim....olay kapandı yani....
bugün yapacaklarıma gelince;
evi toplayıp,süpüreceğim ve sileceğim
çamaşırlar toplanacak,katlanacak
yemek yapılacak(zeytinyağlı yeşil fasulye,yeşil mercimekli bulgur pilavı,salata)
aöf için zoraki ders çalışılmaya başlanacak
ayol besim ne diye deminden kara kara dusunuyorum birisi soylesinWeeeeee beşim geldi kızlar bunada şükür yine bıraz topladım işleri
Kızlar bende evi topladım,bazamın altını bi güzel temizledim yerleştirdim mutfağının camını şampuanlı suyla sildim pimapenini cifle ovdum Miss gibi olduyine bitmeyen ütümü yaptım banyoyu sildim duşa girecektim bi damla su yok bön bön oturuyom bende susuz ne iş yapılabilir diye düşünüyom:44:
ayol besim ne diye deminden kara kara dusunuyorum birisi soylesin
yimek yap kuzu
ayol besim ne diye deminden kara kara dusunuyorum birisi soylesin
yimek yap kuzu
Bebişim mi demek istedi acaba
Evet yemek yapabilirm ama onada daha erken dinleneyim accık kalkarım
Bebişim mi demek istedi acaba
Evet yemek yapabilirm ama onada daha erken dinleneyim accık kalkarım
ya eşim ya bebişim demek istedi kanımca.
sen hala burdamisin kalk demedim mi demin ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?