En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kalk kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz bak Nurhayat gibi soyledim bilesin
pardon Zerrin gibi

galk dion galk dion galkamayom
galdıramazsan galdırırlar gülümmm

yok kııııızzzz gerçekten kalkamıyorum hiiiiççç halimm yokk kızda yerlerde sürünüyor onu bile kucağıma alacak halim yok noldu bana nazar felan mı değdikine?

kızlar eşimi aradım bana açıklamasını yaptı.spor gazetesini okurken öyle bir sayfa çıktığını benim de yanlış anlamamam için sildiğini söyledi.....tam da tahmin ettiğiniz gibi cevapladı....
bende: aşkım silmene gerek yok ben zaten anlamıştım silince birden kıl oldum dedim....yoksa biliyorsun ben sana kendimden çok güvenirim dedim....olay kapandı yani....
bugün yapacaklarıma gelince;
evi toplayıp,süpüreceğim ve sileceğim
çamaşırlar toplanacak,katlanacak
yemek yapılacak(zeytinyağlı yeşil fasulye,yeşil mercimekli bulgur pilavı,salata)
aöf için zoraki ders çalışılmaya başlanacak

tanemim nerelerdesin yahu

Burdayım canım benı sordun mutllu oldum canım
Bende kızlar mutfağı topladım evi topladım
Eltim Ankara'ya gitmişti 3gün önce o geldi
Kızı özledim birlikte yukarı gittiler
Ben salonu tip köşe temızledim o yokken
Mutfağın tezgahı domestos döktüm
Azerim senınkı yumurta kırmış benimkide
Salonun halısına aksam portakalı kaçırmıştı ben yedi zannettim
Ora tükürmüş içime sinmedi halıyıda onuda sildim
Çamaşır serdim kurulanları toplayıp
Banyo wc kaldı kızımgelirse onu uyuturum
Yoksa orayı yıkarım

anam bebe elde ayakta kalmis resmen kalk ayol sinirlendirme benitersim kotudur bilesin
o kaaa dedik dimi herufun gunahini alma diye ama nirde

Kızlar bende evi topladım,bazamın altını bi güzel temizledim yerleştirdim mutfağının camını şampuanlı suyla sildim pimapenini cifle ovdum Miss gibi oldu yine bitmeyen ütümü yaptım banyoyu sildim duşa girecektim bi damla su yok bön bön oturuyom bende susuz ne iş yapılabilir diye düşünüyom:44:

azerinn kaldıramazsan kaldırırlar dedim ya cidden oldu benim kız mıçmış gittim poposunu yıkadım salıncağına koydum sallanıyor ama ev dandini dastana şuan

Son düzenleme:
Weeeeee beşim geldi kızlar bunada şükür yine bıraz topladım işleri
ayol besim ne diye deminden kara kara dusunuyorum birisi soylesin

yimek yap kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…