En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Herkeslere günaydın :16:
Azerinim kırmızılara boyanmışsın tebrik ederim yakışmış:16:
Bizimde bugün sular yok dün arkadasım aradı akşam salı gunü 9 a kadar gelmiycekmiş:ssz:
Bende bütün kovalara su doldurdum, inş yeter susuz bi hayat düşünemiyorum ben:19:
O yüzden sudan dolayı yapacagım işler kısıtlı:27: evi toparlıycam ,bazamın altını temizliycem, bi yığın ütü var onları yapıcam,mutfak camımı silicem aslında hepsini silmek istiyorumda evin karşısında inşaat var kociş cama çıkarsan hakkımı helal etmem sana dedi:9::9: başka bi zaman silicem artık
Bid yemek yapıcam:27:

evet cnm ya ne guzl gectı 20 gun yazık kadına ezıyet oldum bayaaaa yattm yanı yan gelıp:(
ama bızde cok calstık ıhale ıcın falan
neyse ofıs bostu sımdı bır posta bagıra bagıra agladım ama cıks rahtlayamadım:(
oyy kuzum kiyamam ya aglama lutfen yine gelir cok mu uzak:26:
ya içim sıkıldı sabah sabah..bende öyle düşündüm ilk başta beni takip ediyor heralde diye...o zaman niye silmiş baktığı siteyi....işte burayı silmiş
tit - tit resimleri - tit resim arşivi

evet cnm bazen birden sayfa çıkabiliyor.çok spor haberi okur belkı oralarda reklam amaçlı olabilir...
canim gunesimin de dedigi gibi reklam olarak tiklamistir sonra da yanlis anlarsin diye silmistir belki de:44:

azerinim pro üye olmuşsun hayırlı olsun canım yakışmış arkadaşıma

nasılsın neler yapıyosun ben ev işleriyle mişsaifrlerle uğraşacam diye hasta oldum dahada tam toparlanamadım ama
bugün akşam bir sepet ütüm var onları yapmayı planlıyorum artık:9::9::9::9::9::9::9:

Herkeslere günaydın :16:
Azerinim kırmızılara boyanmışsın tebrik ederim yakışmış:16:
Bizimde bugün sular yok dün arkadasım aradı akşam salı gunü 9 a kadar gelmiycekmiş:ssz:
Bende bütün kovalara su doldurdum, inş yeter susuz bi hayat düşünemiyorum ben:19:
O yüzden sudan dolayı yapacagım işler kısıtlı:27: evi toparlıycam ,bazamın altını temizliycem, bi yığın ütü var onları yapıcam,mutfak camımı silicem aslında hepsini silmek istiyorumda evin karşısında inşaat var kociş cama çıkarsan hakkımı helal etmem sana dedi:9::9: başka bi zaman silicem artık
Bid yemek yapıcam:27:

gunaydin bebem cok tesekkur ederim askitom:16::16::16:
dimek sular kesik ohh canima degsin dun gezmeseydiniz bu gune isin kalmazdi:27:
bu gun siz calisin ben sefa surucem:9::9::9:
bi tek yemek yapicam bi de camasir katlicam:27:

canim gunesimin de dedigi gibi reklam olarak tiklamistir sonra da yanlis anlarsin diye silmistir belki de:44:

belki de cnm.zaten biraz önce aradım...yarım saat sonra arayacak beni...içimde tutamam valla akşama kadar....söyleyeceğim bakalım....
bu arada bende diyorum bir değişiklik var azerinde hayırlı olsun pro üyeliğin cnm....
pro üye olmanın + bir faydası var mı canım?

azerinim pro üye olmuşsun hayırlı olsun canım yakışmış arkadaşıma

nasılsın neler yapıyosun ben ev işleriyle mişsaifrlerle uğraşacam diye hasta oldum dahada tam toparlanamadım ama
bugün akşam bir sepet ütüm var onları yapmayı planlıyorum artık:9::9::9::9::9::9::9:

sagol kuzum ya gercekten cok sevindim ben de:16::16::16:
dimek utun var ha:27::27:soyle herufe bu gun sinirlendirmesin seni utu gunu cok sinirli oluyoruz:27:

gunaydin bebem cok tesekkur ederim askitom:16::16::16:
dimek sular kesik ohh canima degsin dun gezmeseydiniz bu gune isin kalmazdi:27:
bu gun siz calisin ben sefa surucem:9::9::9:
bi tek yemek yapicam bi de camasir katlicam:27:

Ay azerinim çok kötüsün ya:37:
Neden öyle söylüyosn bilsem bugüne bırakırmıydım işleri:ssz: neyse basa gelen çekilir kalkıp etrafı toplıyım sonra temizliğe dalıyım:10:

belki de cnm.zaten biraz önce aradım...yarım saat sonra arayacak beni...içimde tutamam valla akşama kadar....söyleyeceğim bakalım....
bu arada bende diyorum bir değişiklik var azerinde hayırlı olsun pro üyeliğin cnm....
pro üye olmanın + bir faydası var mı canım?

ben olsam soylemezdim her gun kontrol ederdim:27: ama yine de icinde kalmamis :1:
evet canim pro lu oldum ben de:21::21::21::21::21:
prolular +18 konulara yorum yapa biliyor
ozel mesaj yazarken 10 -dakika kisitlamalari yok
imza yapa biliyolar kendilerine
bi de kalici olarak yazi rengi falan yapiyolar

Ay azerinim çok kötüsün ya:37:
Neden öyle söylüyosn bilsem bugüne bırakırmıydım işleri:ssz: neyse basa gelen çekilir kalkıp etrafı toplıyım sonra temizliğe dalıyım:10:
oyle kotuyum ben kotuyum:27:
hadi kalk askitom ben daha gezicem buralarda:27::9::9:
evet hemde ne ütü 15 gündür hastayım diye hergün erteledim ama artık kaçarım yok zira giyecek bişey kalmadı :9::9::9::9::9::9::9::9:

bu arada gecmis olsun kuzum:38:

ya içim sıkıldı sabah sabah..bende öyle düşündüm ilk başta beni takip ediyor heralde diye...o zaman niye silmiş baktığı siteyi....işte burayı silmiş
tit - tit resimleri - tit resim arşivi

evet cnm bazen birden sayfa çıkabiliyor.çok spor haberi okur belkı oralarda reklam amaçlı olabilir...

evet ya hele o spor gazetelerı yokmu hep kadın dolu gecen dıkkat ettım ofste ark okuyorduda:D:27::27::27::27:

evet 8 saatlık yok cnm malsf:(

azerinim cevabın için teşekkürler 10 dk takıldığımdan burdan soracam çorba yarışmasını linkini verebilirmisin merak ettim

azerinnim biz şimdi pro olduk ya ne işe yarar bu proluk ne avantajımız var şimdik?
Canım şimdi telden giriyorum o yüzden tekrar yazamıyorum bi önceki sayfada yazdım:34:
Hayırlı Günler hatunlar.. Nasılsınız.?:ssz:

Azerinn'im Kırmızı olmuşsun..
:54: Hayırlı olsun pro'luğun..:16: Ne güzel istediğin gibi beleşe geldi..:27:
Hehe öyle oldu valla Canım:9:bu arada teşekkürler:16:
hay allah ya cocuk yuzunden dunyadan haberim yok ya birandin oldugunu bile burdan ogrendim canim ya iyi ki varsiniz

Ben de kızım küçükken oyleydim ya dünyadan haberim yoktu:1:buraya takildiktan sonra sosyallestim biraz:9:

kizlar kuzuyu yedirip uyuttum
bi saga bi sola salladim uyudu hemen:53:
sabah ortaligi topladim
accik bulasik vardi onu yikadim
lavaboyu ovdum
kapinin onunu supurdum sildim
ondan sonracigima kuruyan camasirlari katladim:9::9:
kizimla ikimize patates kizarttim yedk:1:
bi de kotumu yikadim yarin kuzenimin bebeginin dogum gunu var da oraya gidicem:21:

Back