En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tesekkur ederim tanemim ya sok oldum sabah su yemek icin girdigimde:52::52:ama cok guzel bi jest yapmislar gercekten:16:
bu arada hepinize gunaydin gidem de kiza kahvalti yedirem yarisma icin dayanamadim daldim kk ya cocugu unuttum:9::9::9:

İlk kutlayan ben oldum gece uykum kaçtı baktım
Kürkün var senin adına sevindim sorup duruyodun
Tekrar hayırlı olsun bebişime yakışmış:16::16:

İlk kutlayan ben oldum gece uykum kaçtı baktım
Kürkün var senin adına sevindim sorup duruyodun
Tekrar hayırlı olsun bebişime yakışmış:16::16:

Sağol kuzum ya evet çok istiyodum kk pro lu olmayi ama adres yüzünden eşim izin vermiyodu
Yani adresimi vermemi istemiyodu
Çok güzel jest yapmışlar çok sevindim:16:
Bu arada kuzumu yedirdim yatağı toplayıp geliyorum:10:

Sağol kuzum ya evet çok istiyodum kk pro lu olmayi ama adres yüzünden eşim izin vermiyodu
Yani adresimi vermemi istemiyodu
Çok güzel jest yapmışlar çok sevindim:16:
Bu arada kuzumu yedirdim yatağı toplayıp geliyorum:10:

azerinim kırmızı olmuşsun tebrikler :46::46::46:
günaydın kızlar nasılsınız güneşli bir istanbul sabahından herkese günaydın
bugün çok işim var yorganlarımın yüzünü söktüm onları yıkıycam
mutfağı topluycam ev süpürüp silincek kapının önü
wc banyo sonra bir arkadaşımı görmeye gidicem
:10::10::10:hepimize kolay gelsin:16::16::16:

azerinim kırmızı olmuşsun tebrikler :46::46::46:
günaydın kızlar nasılsınız güneşli bir istanbul sabahından herkese günaydın
bugün çok işim var yorganlarımın yüzünü söktüm onları yıkıycam
mutfağı topluycam ev süpürüp silincek kapının önü
wc banyo sonra bir arkadaşımı görmeye gidicem
:10::10::10:hepimize kolay gelsin:16::16::16:

gunaydin yelizim:16::16:evet kirmizilar giydim nihayet:9::16:
oo yorganlarinin yuzunu mu soktun:30:yikamasi kolay da takmasi zor:1:
benim bu gun yemek disinda bi isim yok:1:

gunaydin yelizim:16::16:evet kirmizilar giydim nihayet:9::16:
oo yorganlarinin yuzunu mu soktun:30:yikamasi kolay da takmasi zor:1:
benim bu gun yemek disinda bi isim yok:1:

evet canım ya biraz kirlenmişti içim rahat etmedi bende hepsini söktüm :1::1::1:
yarışmayı kazandın mı canım yoksa parayla mı pro oldun

Ooo azerinim bu suya bakarsak pırıl pırıl olmuştur halın güle güle kirletin:16:
piril pirildi ama benim cadi sanki anlamis gibi dun yemek yaparken yumurtayi alip kacmis gidip halinin uzerine dusurmus:47:bu sabah da 1 bardak cayi doktu ardindan da sutlu cicibebeyi:47:
İyi aksmlar azerinim allah rahatlik versin.ben anneme geldim burda da bos durmicam kizlar ins. yardim ederim bizimkilere.. cuma doncem ins. telefondan girdigim icin msjlarinizi iyi cvplayamayabilirim opuyorum bugun bi is yapamadimm hadi bye kizlar
nasilsin canim oyle anneye gidince insan rahat duramiyo yardim etmek istiyo dimi:31:
Selam kızlar kaç zamandır yazamadım size neler yapmışınızdır neler...bende geçen gün odamın tüiünü perdesini takarken belimi incittim daha yeni iyiyim desem yeridir....oğlum sabah 8 30 da uyandı erkenciydi normalde 11 falan kalkar ben uyanmışken kalktım mecbur baktm uyutmayacak sonra kahvaltı yaptırdm kahvaltımı yaptm biraz oynadı yattı sonra altını aldım banyosunu yaptırdm öğlende...sonra damat gibi giydi cicilerini avatar yaparım birazdn...çorbasını içti oynadı oynadı yattı bende mutfağımı tezgahı çamaşır suyuyla ovdm bulaşıklar makinede bitti yerleşti oğlumn çamaşırlarını astm..azern bizim burdada hava güneşli 1 kaçgün sıck olckmış ist da...evi süpürdm anneme çıktm yardm ettim oda temizlk yapıyordu paspas falan...kardeşimin odasını topladm hiç bana çekmemiş çok dağınık alan yandı zten...şimdi namazımı kılıp yemek yicm oğlum uyanmazsa...kayınperimde ameliyat oldu prostat kanseri...ama sağlığı yinede iyi değl tekrar olckmış o canımızı sıkıyoo bu ara ama Allah ümit kesilmez...memlekette kaynımın yanında..kaynanamda evde tek kalmış hayvanları var bakması gereken..işleri çok zor ama lnş iyi olur.Tüm kanser hastalarına allah şifa versn ağrısı çok fazlaymış...bendn kısaca özet böyle..azerncm umarım kızmamışındır gelemediğime..

hosgeldin canim ne kizmasi estagfurullah:16::16:oy pasa da cok guzel cikmis tam damat:1::16::16::16::nazar:
Allah kayinpederine acil sifalar versin canim cok uzuldum:26:

gunaydin canim:16:annen mi gelmisti :16::16:ne guzel :16::16:

EEVT CNM SAOLL 20 GUNDR BURDAYDI ISLERIM COK YOGUNDU AKSAM GEC cıkıyorum falan dıye cocuga bakcak bırı lazmdı ısrar ettım fazla kaldı zor tuttum gercııı
ama bugun gıttı sefam da bıttı canım sıkkın
ne yarısması bu cok uzakta kaldım ben bayadır:(:(

kızlar hepinize gunaydın....uzun süredir yotum çünkü net yoktu..kotamız dolmuş giremedim:((
bu arada pc den iyi anlayan var mı aranızda?

EEVT CNM SAOLL 20 GUNDR BURDAYDI ISLERIM COK YOGUNDU AKSAM GEC cıkıyorum falan dıye cocuga bakcak bırı lazmdı ısrar ettım fazla kaldı zor tuttum gercııı
ama bugun gıttı sefam da bıttı canım sıkkın
ne yarısması bu cok uzakta kaldım ben bayadır:(:(
benim annem yakinimda yine de gelince kendimi bebek gibi hissediyorum kim bilir sen nasil ozlemisindir canim:43:
corba yarismasi canim yemek bolumunde
kızlar hepinize gunaydın....uzun süredir yotum çünkü net yoktu..kotamız dolmuş giremedim:((
bu arada pc den iyi anlayan var mı aranızda?
gunaydin bebisim sanirim estosun da kotasi dolmus baksana yok ortalikta:1:bi sorun mu var canim sen sor belki biliriz:34:
hııım anladım canım tekrardan tebrikler:16::16::16:
tesekkurler bebegim:16:ne zaman gelirsin bu gun misafirlikten:27:

benim annem yakinimda yine de gelince kendimi bebek gibi hissediyorum kim bilir sen nasil ozlemisindir canim:43:

gunaydin bebisim sanirim estosun da kotasi dolmus baksana yok ortalikta:1:bi sorun mu var canim sen sor belki biliriz:34:

evet canım ya daha doğrusu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama açıkça yazayım...sabah eşim işe gitmek için uyandı ama ben kalkmadım sen yat hava çok soğuk dedi..genelde der zaten....neyse o gitti bende pc yi aldım ...chrome kullanıyorum yeni sekmeyi açtıgım zaman yeni kapatılan sayfalar var aşağıda....kk da bıraz takıldıktan sonra oraya baktım keşke ilkönce baksaydım...eşim bazı sayfalara girmiş olmalı ki geçmişten silmiş onları...geçmişe girdiği gözüküyor...sanırım orayı hesap etmemiş...face e falan bakılmış ama benim eşimin face i yok..yanı evlendıkten sonra kapattık...birde son bir sayfaya yetişşebildim..tin tin gibi birşey yazıyordu ,tıkladım daha önce hiç girmediğim bır sayfa açıldı..resimlere yorum yap falan gibi ama ünlü kişilerin resimleri çıplak falan değiller ama bir tane resım çıplaktı...ona tıklamadım.eşim hayatta o tarz şeyler yapmaz yani kendimden şüphe ederim ama ondan etmem o kadar sadık bir insandır....geçmişten biliyorum...ama şimdi içime kurt düştü..neden geçmişe bakma gereği hissetti diye...bende baktığı siteleri nerden görebiliirm diye soracaktım....

evet cnm ya ne guzl gectı 20 gun yazık kadına ezıyet oldum bayaaaa yattm yanı yan gelıp:(
ama bızde cok calstık ıhale ıcın falan
neyse ofıs bostu sımdı bır posta bagıra bagıra agladım ama cıks rahtlayamadım:(

evet canım ya daha doğrusu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama açıkça yazayım...sabah eşim işe gitmek için uyandı ama ben kalkmadım sen yat hava çok soğuk dedi..genelde der zaten....neyse o gitti bende pc yi aldım ...chrome kullanıyorum yeni sekmeyi açtıgım zaman yeni kapatılan sayfalar var aşağıda....kk da bıraz takıldıktan sonra oraya baktım keşke ilkönce baksaydım...eşim bazı sayfalara girmiş olmalı ki geçmişten silmiş onları...geçmişe girdiği gözüküyor...sanırım orayı hesap etmemiş...face e falan bakılmış ama benim eşimin face i yok..yanı evlendıkten sonra kapattık...birde son bir sayfaya yetişşebildim..tin tin gibi birşey yazıyordu ,tıkladım daha önce hiç girmediğim bır sayfa açıldı..resimlere yorum yap falan gibi ama ünlü kişilerin resimleri çıplak falan değiller ama bir tane resım çıplaktı...ona tıklamadım.eşim hayatta o tarz şeyler yapmaz yani kendimden şüphe ederim ama ondan etmem o kadar sadık bir insandır....geçmişten biliyorum...ama şimdi içime kurt düştü..neden geçmişe bakma gereği hissetti diye...bende baktığı siteleri nerden görebiliirm diye soracaktım....
tatlim gecmisten silmishse bakamazsin malesef program falan gerekiyo
belki de senin nerelere girdigini takip ediyodur sana caktirmadan:34:

sildiyse heralde goremezsın dıye bılıyorum cnm baznnn haberler falan bakrkende tıkladıgın sayflr yonlendırebılyr o tarz sayfalara amaaaa yınede sen gonlunu ferah tut cnm

tatlim gecmisten silmishse bakamazsin malesef program falan gerekiyo
belki de senin nerelere girdigini takip ediyodur sana caktirmadan:34:

ya içim sıkıldı sabah sabah..bende öyle düşündüm ilk başta beni takip ediyor heralde diye...o zaman niye silmiş baktığı siteyi....işte burayı silmiş
tit - tit resimleri - tit resim arşivi

sildiyse heralde goremezsın dıye bılıyorum cnm baznnn haberler falan bakrkende tıkladıgın sayflr yonlendırebılyr o tarz sayfalara amaaaa yınede sen gonlunu ferah tut cnm

evet cnm bazen birden sayfa çıkabiliyor.çok spor haberi okur belkı oralarda reklam amaçlı olabilir...

Back