En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Aa iyimiş tanemim ilk defa senin bu kadar az işinin olduğunu görüyorumoh gezmelere de gideceksin keyfin gicir valla

Günaydın kızlar herkese bende yeni uyandım evi toplayacam kahvaltı hazırlıycam banyoyu silicem çamaşırları katlıycam mutfagı temizliycem sonra yine dışarı gezmeye gitcez kocişle herkese kolay gelsin öpüldünüz

Sanada günaydın bebişim iyi vakıt geçirmeler
Benim yerime bi deniz havası Çek

Günaydınn Kızlarrr Bende Kahvaltı etcez önce. Sonra Ortalığı toparlıcam. Ütü yapıcam Ondan sonra araba sürmeye gitcemm
Öptümm Hepinizii

gunaydin bebisim bu gun aranizda tek temizlik yapan benim galiba
İşim çok da çoçuklar tutturdu
Onlarda sıkıldı işte kış hep evreler
Gönnülleri olsun dedim
iyi yapmisin canim hem senin icin de degisiklik olur
Günaydınn Kızlarrr Bende Kahvaltı etcez önce. Sonra Ortalığı toparlıcam. Ütü yapıcam Ondan sonra araba sürmeye gitcemm
Öptümm Hepinizii
gunaydin canim ay bu ne yahu herufu bulan kendni disari atmis bu gun

yatak toplanip yatak odasi silinip tozu alindi
kapinin onu supurulup silindi
wc lavabo ovuldu
bulasik yikanip mutfak supurulup silindi buzdolabi duzenlendi
salonun halisi silindi toz alindi
koridor supuruldu
kuruyan camasirlar katlandi yenileri yikandi

3 gundur bizim burda yaz havasi var ben de firsat bu firsat battaniyemi falan yikayip astim disari
2 makina camasir yikandi renkliler de yikaniyo simdi
salonun halisini mis gibi sildim penceresini de actim gunes iceri dusuyo hali da havalansin biraz

Selam kızlar kaç zamandır yazamadım size neler yapmışınızdır neler...bende geçen gün odamın tüiünü perdesini takarken belimi incittim daha yeni iyiyim desem yeridir....oğlum sabah 8 30 da uyandı erkenciydi normalde 11 falan kalkar ben uyanmışken kalktım mecbur baktm uyutmayacak sonra kahvaltı yaptırdm kahvaltımı yaptm biraz oynadı yattı sonra altını aldım banyosunu yaptırdm öğlende...sonra damat gibi giydi cicilerini avatar yaparım birazdn...çorbasını içti oynadı oynadı yattı bende mutfağımı tezgahı çamaşır suyuyla ovdm bulaşıklar makinede bitti yerleşti oğlumn çamaşırlarını astm..azern bizim burdada hava güneşli 1 kaçgün sıck olckmış ist da...evi süpürdm anneme çıktm yardm ettim oda temizlk yapıyordu paspas falan...kardeşimin odasını topladm hiç bana çekmemiş çok dağınık alan yandı zten...şimdi namazımı kılıp yemek yicm oğlum uyanmazsa...kayınperimde ameliyat oldu prostat kanseri...ama sağlığı yinede iyi değl tekrar olckmış o canımızı sıkıyoo bu ara ama Allah ümit kesilmez...memlekette kaynımın yanında..kaynanamda evde tek kalmış hayvanları var bakması gereken..işleri çok zor ama lnş iyi olur.Tüm kanser hastalarına allah şifa versn ağrısı çok fazlaymış...bendn kısaca özet böyle..azerncm umarım kızmamışındır gelemediğime..

Merabayın kızlar
Bugün evi topladım süpürdüm ,banyomu sildim, lavabosunu ovdum,çamaşırlarımı katladım yerleştirdim, kahvaltıdan sonra bulaşıkları makinaya attım çalıştırdım daha sonra gezmeye gittik kocişle yeni geldik temiz bulaşıklarımı dizdim birazdan da yemek yapıcam

Maşşalh CNm baya bi iş yapmışsın walla biz tembellik ettik bugün diğer günler cefasını çekeriz

Maşşalh CNm baya bi iş yapmışsın walla biz tembellik ettik bugün diğer günler cefasını çekeriz

Bende geldim kızlar valla dediğin askitom gibi yarın çıkar açısı
Mutfağı topladım
Çamaşır serdim
Evi topladım
Gittik geldim bıraz geç
saatte seyans bulduk
Ama güzeldi cemyılmaza gittik çok güldük buda küçük bı kare

Son düzenleme:
İyi aksmlar azerinim allah rahatlik versin.ben anneme geldim burda da bos durmicam kizlar ins. yardim ederim bizimkilere.. cuma doncem ins. telefondan girdigim icin msjlarinizi iyi cvplayamayabilirim opuyorum bugun bi is yapamadimm hadi bye kizlar

Günaydın bebişlerim bugün çok iş var herzamaki gibi
Çamaşırlar yıkanacak salon tip köşe silinecek
Ütü yapılacak banyo wc ovulacak
Yemek yok bıyandada onu duşünecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…