- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.381
Güne bu sözlerle uyanmak güzeldi bebişim
Sanada Günaydınlarrr
Benim bu günlük işim kahvaltı sonra
Mutfak topluyacam kızı yıkanacak
Çamaşır atatacam makınaya
Evi topluyacam cocuklar sinema diye tuttdurdu
diye tutdurdu onları sinemaya götürecem
Şimdilık bukaden
Aa iyimiş tanemim ilk defa senin bu kadar az işinin olduğunu görüyorumoh gezmelere de gideceksin keyfin gicir valla
Günaydın kızlarherkese bende yeni uyandım evi toplayacam kahvaltı hazırlıycam banyoyu silicem çamaşırları katlıycam mutfagı temizliycem sonra yine dışarı gezmeye gitcez kocişle herkese kolay gelsin öpüldünüz
Sanada günaydın bebişim iyi vakıt geçirmeler
Benim yerime bi deniz havası Çek
gunaydin bebisim bu gun aranizda tek temizlik yapan benim galibaGünaydın kızlarherkese bende yeni uyandım evi toplayacam kahvaltı hazırlıycam banyoyu silicem çamaşırları katlıycam mutfagı temizliycem sonra yine dışarı gezmeye gitcez kocişle herkese kolay gelsin öpüldünüz
iyi yapmisin canim hem senin icin de degisiklik olurİşim çok da çoçuklar tutturdu
Onlarda sıkıldı işte kış hep evreler
Gönnülleri olsun dedim
gunaydin canim ay bu ne yahu herufu bulan kendni disari atmis bu gunGünaydınn KızlarrrBende Kahvaltı etcez önce. Sonra Ortalığı toparlıcam. Ütü yapıcam Ondan sonra araba sürmeye gitcemm
Öptümm Hepinizii
sizleri salonumun halisindan cikan kirli suyla bas basa birakiyorum
yatak toplanip yatak odasi silinip tozu alindi
kapinin onu supurulup silindi
wc lavabo ovuldu
bulasik yikanip mutfak supurulup silindi buzdolabi duzenlendi
salonun halisi silindi toz alindi
koridor supuruldu
kuruyan camasirlar katlandi yenileri yikandi
3 gundur bizim burda yaz havasi var ben de firsat bu firsat battaniyemi falan yikayip astim disari
2 makina camasir yikandi renkliler de yikaniyo simdi
salonun halisini mis gibi sildim penceresini de actim gunes iceri dusuyo hali da havalansin biraz
Maşşalh CNm baya bi iş yapmışsın wallabiz tembellik ettik bugün diğer günler cefasını çekeriz
Valla ne guzel etmissiniz ya.. cem yilmazi severim ben de ins bize de nasip olur bi gun gitmekBende geldim kızlar valla dediğin askitom gibi yarın çıkar açısı
Mutfağı topladım
Çamaşır serdim
Evi topladım
Gittik geldim bıraz geç
saatte seyans bulduk
Ama güzeldi cemyılmaza gittik çok güldük Eki Görüntüle 611019 buda küçük bı kareEki Görüntüle 611020
kizlar iyi aksamlar cok yorgunum uyumaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?